Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen şeyler oluyor. Bugün telefon trafiğiniz hayli kalabalık. Ondan fazlasıyla etkilendiniz. Sıcacık günlere hazır olun.

Çok memnun değilsiniz. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. Yetkililer ile de ciddi bir sorununuz yok, ama işin kendisi sizi tatmin etmiyor. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünüyorsunuz.

Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor. İş yaşamınızdaki doyumsuzluğunuzda bunun da etkisi var.

Başlamak üzere olduğunuz aşk ilişkiniz, bu konudaki bazı alışkanlıklarınızı bırakmamanız halinde bir anda elinizden uçabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne neşeli başladınız. Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Geçirdiğiniz iki güzel ve romantik gün, yorgun bedeninizi yeniden ayağa kaldırmış gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde bu küçük tatilden kalan bir anıyı sürekli anımsayacaksınız. Yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay, kolay çıkmayacağını hissedeceksiniz.

24 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 05:08 Ay-Pluto görünüm etkisinde paranın gücünü önemseriz. Ailemizin güvenliği ve geleceğimizi garanti etmek isteriz. Kazanma hırsımız büyüktür. Etrafımızda olan bitene kulak kabartırız, kim ne yapıyor veya nasıl bir yöntemle başarı elde ediyor takip ederiz. Güçlü insanlarla irtibatta bulunmak isteriz. Saat 10:33-25 Eylül saat 07:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Paranın insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 15:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının çıkarcı davranışları, hal ve hareketleri sizi rahatsız edebilir. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanırsınız. Aranıza mesafe koyabilirsiniz. Saat 22:49 Mars-Neptün karşıtlık etkisi altında, yaşanan en ufak bir olayın dahi sizi rahatsız etmesi, hayal kırıklığı yaratması, bazen her şeyin anlamsız hale geldiğini düşünmenize neden olabilir. İş hayatı, sağlık, bir türlü yoluna girmeyen işleri ve her şeyi kafanıza takabilirsiniz. Her işi halledeceğim, her durumu kontrol edeceğim diye kendinizi lütfen hırpalamayınız. Sağlığınıza özel önem veriniz. Ne kimsenin kulusunuz ne de kölesi. Biz kendimizin efendisi olmayı bilmeliyiz. Yoksa çok yorarız kendimizi. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

24 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, toplumsal konuları takip etmek istiyorsun. Bulunacağın ortamlarda konuşmalarına dikkat etmelisin.

24 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerle ilgili önemli kararlarınızı sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı abartılı bir şekilde sergilemekten kaçınmalısınız.

24 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın işlerinizi tamamlamamış olabilir. Halbuki öğreneceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz çok şey var.

24 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Psikolojik sarsıntılar geçirdiğiniz bu günlerde size yardım etmek isteyen dostlarınıza yüz çevirmeyin. Bu arada onlara karşı saygısızlık yapmış oluyorsunuz. Duygusal tepkilerinizi vermek için bu yöntem doğru değil.

24 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararlarınızı uygulamak için kendinizi fazla zorlamayacaksınız. Gelişmeleri sakin biçimde izleyebilir, olayları anladıktan sonra karar verebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızı her zaman olduğu gibi sürdüreceksiniz.

24 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiniz düşük olabilir. Bu yüzden kolay hastalanabilirsiniz. Enfeksiyonel hastalıklara karşı zayıf bir gündesiniz.

24 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam dinamosu Mars'la, hayaller enerjisi kralı Neptün'ün karşılıklı düellosu rüyalarınızın ne kadar gerçekleşebileceğini size bir kere daha anlatır. Hayatın gerçeklerini sorgulamaya çalışmayın. Tamamen akışta kalmanız gereken bir gün. Yorgunluk hissederseniz mutlaka dinlenin. Sağlık sorunları canınızı sıkabilir.

24 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

24 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 13" R
Ay
Başak
14° 11' 40"
Merkür
Koç
17° 20' 33"
Venüs
Koç
18° 03' 26"
Mars
Balık
21° 36' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 49"
Satürn
Balık
15° 35' 38"
Uranüs
Boğa
21° 45' 29"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 18"
Lilith
Başak
22° 10' 23"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>