Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün ilk arayışında onunla konuşup konuşmamakta tereddüt edeceksiniz.

Aynı yetkide olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Ama siz bunu değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Cömertliğinizle ilgili övgüler alıyorsunuz, bunun size maddi bir yararı olmuyor. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Çünkü istismar edilmeye çok açıksınız.

Yakında bir konuyla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeyi becerebilecek misiniz ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok dost canlısı biri olmanıza karşın, biraz ince eleyip sık dokuyorsunuz. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duydunuz. Bunu telafi etmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma sorumluluğu içindesiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket etmemizi, sosyal hayatla birebir iletişimde bulunarak keyiflenmemizi sağlıyor. İnsan bu saatlerde keyiflenmek, yeni insanlarla tanışmak, yazışmak, konuşmak istiyor. Saat 03:15 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz. İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz. Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Saat 09:10 Ay-Merkür görünümü, haberleşme-ulaşım-iletişim gibi konularda gecikmeler, yanlış anlamalar, gerginlik oluşabilir. Randevularınıza daha erkenden gitmekte yarar var. Beklenmedik aksilikler olabilir. Tedbirli olmamız faydalıdır. Saat 13:46 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle iletişimi, paylaşımı ve güzellikleri çoğaltan bonus bir etkidir. Yazışırız, konuşuruz, ilgi uyandırırız. Genelde kaliteyi, güzelliği ve seçkinliği önemseriz. İlişkilerimizde uyumu gözetiriz. Ancak özgürlüğümüzü de önemseriz. Nezaket bizim için kıymetlidir. Fikirlerimizi kibar bir şekilde ifade ederiz. Hayattan zevk alırız ve aynı şekilde zevk veririz. Saat 14:08-19:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevremizin bize karşı tavırlarına dikkat edeceğiz. Laf söz fazla olabilir. Bir takım meseleler sizi rahatsız edebilir. Kimsenin size karışmasından hoşlanmazsınız. Yazdıklarınıza veya size söylenenlere iyice bakınız, tam olarak anlayınız ve tedbirli davranınız. Saat 19:23 Ay-Oğlak geçiş etkinliğinde, evimiz ve ailemizle ilgili meselelere ciddiyetle bakacağız. Duygularımız mesafeli veya tavırlı olabilir. Bu biraz da, şu sıralarda yaşananlara göre değişir. Eğer mutlu isek sorumluluk bilinciyle hareket ederiz. Tam tersine sıkıntılıysak, biraz karamsar düşünebiliriz. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde güven aradığın bir gün... Karşı tarafa evlilik ya daortaklığı gibi büyük tekliflerde bulunabilirsin.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve ikna edici üslubunuzla maddi kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu süreçler size iyi gelecek.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yoğun bir çaba içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle geçirmek iyi fikir olabilir. Ev hayatınızdaki koşulları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Evdeki işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden bir davet alabilirsiniz. Bu davette sizi çok etkileyecek kişilerle tanışabilir ve hayatınıza dahil edebilirsiniz. Ruhsal sağlığınızı korumaya dikkat...

27 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle hayatınız adına yapacağınız konuşmalar devreye girebilir. Geri planda durduğunuz işlerinizde enerjiniz yüksek çalışacak. İçinizdeki güçle zorlukların altından kalkmayı bileceksiniz.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda önemli bir karar aşamasındasınız. 2015'ten beri emek verdiğiniz bir projenin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Artık yeni bir çizgi üzerinde kariyerinizi geliştirme ya da değiştirme fırsatı bulursunuz. Kardeşle kurulacak bir işin de temellerini atar ya da süren bir işbirliğini sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yolculuklar çok önemli hale gelir. Mecburi seyahatler başlayacak.

27 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 15" R
Ay
Başak
09° 46' 13"
Merkür
Koç
17° 31' 18"
Venüs
Koç
17° 35' 40"
Mars
Balık
21° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 40"
Satürn
Balık
15° 33' 25"
Uranüs
Boğa
21° 44' 15"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 59"
Lilith
Başak
22° 07' 53"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>