Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size fazla güven duymuyormuş gibi davranması gittikçe sinirlerinizi geriyor. Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Çünkü sevgilinizin güvensizliği tamamen kendinden kaynaklanıyor.

Kulağınıza gelen bazı haberler bir arkadaşınızın işyerinizde son günlerini yaşadığını söylüyor. Bunun onun kaderi olmadığını, birçok hatasından kaynaklandığını biliyor, buna rağmen büyük üzüntü duyuyorsunuz.

Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Fakat sizin tutumluluğunuz durumu kurtarmıyor. Aile içinde de birkaç kişinin kulağını çekmeniz gerekiyor.

Son günlerde sağlığınız konusunda bazı endişeleriniz var. Bu şekilde endişelenmek yerine en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gemileri yaktım, diyerek bitirdiğiniz arkadaş ilişkinize yeniden yakınlaşmaya çalışıyorsunuz. Bunun biraz çıkarcı bir yakınlaşma olduğunu düşünenler var. Bu duyumları alıyor ve bundan hoşlanmıyorsunuz. Yakında bir deniz yolculuğunuz var. Bu yolculukta tanıdık bir ekip içinde görünüyorsunuz. Bu kolay, kolay unutamayacağınız bir yolculuk olabilir.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, yakın çevrenizle dengeli paylaşımlar içinde olmanızı sağlayan Ay-Yay burcu seyri saat 07:00 itibariyle etkilidir. Bu enerji, oldukça tempolu bir gün yaşamanızı sağlayabilir. İletişim ve haberleşmenin en yoğun görüldüğü alanlar, sevdiklerinizle paylaşımınız, eviniz ve ailenizle birebir temasınız şeklinde gelişebilir. Çevrenizle sürekli bağlantıda olabilir, onların hoşlanacakları tarzda konuşabilirsiniz. Karşılık beklemeden verici olmak, desteklemek güne damgasını vurabilir. Herhangi bir durum karşısında sizin bakış açınız kadar, olaylara dahil olan kişilerin ne düşündüğünü de önemlidir. Saat 11:57 Ay-Güneş görünümü, hem iletişim anlamında keyiflendirici hem yakın çevrenizde olan kişilerle bağlantınızı sağlayıcı hem de sosyal anlamda sizi güçlendiricidir. Bu görünüm hislerimizi karşımızdaki kişiye rahatlıkla ifade etmemizi sağlar. Her meseleyi tatlılıkla ele alırsınız. Ne kendinizle ne de bir başkasıyla çatışma yaşamazsınız. Saat 17:36 Merkür-Satürn görünümü, bizi içten içe düşündüren, yoran veya çoğu zaman sıkıştıran konulara sakin ve aklımız başımızda tekrar bakmanın önemini vurguluyor. Kafamızın içinde cevapsız kalan sorulardan bunalmış durumdayız. Bu bizi stres altına alabilir. Onun için lütfen, gerçekçi olalım. Hayati kararlar vermeden önce bir daha düşünelim. Zihin ve beden sağlığımıza önem verelim. Saat 20:54 Ay-Venüs görünümü,meseleleri gündeminizin ilk meselesi haline gelir. Çevrenizle olan ilişkinizde, bazı kişilerin sizi rahatsız etmemesi için mesafe koymayı tercih edersiniz. Yeni hafta boyunca başarı, şans, sağlık ve güzellik dileğimle,

25 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi görmek kendini özel hissettirebilir. Beklemediğin bir kişiden alacağın telefon günü cazip kılabilir.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı gelişen konulardan dolayı yeni kararlar almanız gerekebilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmelerde tekrarlanmalar olabilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız papirus... Sizin için oldukça güzel geçecek bir gündesiniz. Paranız oldukça bereketli. Ancak partneriniz için güzel bir gün değil, haksız yere suçlanmaktan çok üzgün.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafta başı çevrenizin sorumluluklarıyla baş etmek ve uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bakış açınız biraz dar olabilir, endişeli ve gergin halleriniz ön plana çıkabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları farklı açıdan değerlendirebilir, çevrenizdeki kişileri yönlendirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Son derece etkileyici ve hoş bir görünüm içinde bulunacak ve çevrenizin dikkatini çekeceksiniz.

25 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

25 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 04" R
Ay
Yay
12° 35' 55"
Merkür
Koç
16° 04' 36"
Venüs
Koç
27° 01' 00"
Mars
Balık
27° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 18"
Satürn
Balık
16° 17' 06"
Uranüs
Boğa
22° 09' 48"
Neptün
Balık
28° 48' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 45"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:25

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>