Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan biri, gergin sinirlerinizi yumuşatmaya çalışacak. Onu kıramayacak ve kırgın olduğunuz sevgilinizi telefonla arayacaksınız. Ama yine de, ilişkiniz kısa zamanda toparlanacak gibi görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bir sorun yaratmamaya özen gösteriyorsunuz. İş hayatınız genel olarak problemsiz. Hafta içinde sizi sonradan çok ilgilendirecek bir toplantının içinde olacaksınız.

Ödemeleriniz ve toplayacağınız paralar bugünlerde başa baş gidiyor. Her zaman inişli çıkışlı olan para durumunuz, şu günlerde bir istikrar gösteriyor. Ama bu belli bir zamana kadar böyle gidecek gibi görünüyor.

Sırtınızdaki ağrılar söylediğiniz gibi mevsimle ilgili olabilir. Ama olmayabilir de.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günlerde anlamlı bulduğunuz birçok şey anlamını yitirebilir. Bir sıkıntınız var. Ama geçici ve çok da sudan sebepleri var. Bugünlerde biraz bunalım ihtiyacı hissediyorsunuz nedense. Yakında umut verici haberler alacaksınız. Rahatlayacak ve kendinizi toparlayacaksınız. Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjinizle azaltmamaya çalışmamalısınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz, o alanla ilgili temaslarda bulunursunuz. Nezaketiniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet buiçin hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız. Benim tavsiyem bu süreçte, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir. Saat 07:40 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Saat 08:22 Ay-Merkür görünümü, geleceği görmenizi sağlayan bilinciniz, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiği hususunda sizi uyandırıcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Ancak bağımlılık içeren duygusal bir ilişkide kaybolup gitmekten hoşlanmayabilirsiniz. Sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, size güzel bir akşamı hediye ediyor. Sizinle bir arada olan kişiler, bu saatlerde ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu fark edeceklerdir. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinin yoğunlaştığı bir gün. Bu yüzden sağlıklı değerlendirmeler yapmak senin için epey zor olabilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konular, kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz olanaklar var. Aşkta ve eğlenceli konularda hareketlisiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan...

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz gergin ve sabırsız bir tavır içine girebilirsiniz. Tabii bu durum dikkatinizin dağılmasına ve unutkanlıklara neden olabilir. Yeni tanıştığınız kişilerle dostluk ilişkisi kurabilir, farklı ortamlara girebilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle ilgili alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. Zihinsel konular, fiziksel oluşumlardan daha önde olacak. Özel yaşantınızda sizi zorlayan durumları gözden geçirin.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine iyisiniz. İletişim ve marifet gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiş yaptı.Hitabet yeteneğinizle pek çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Kendinizden çok karşınızdaki kişiyi önemseyeceksiniz. Adalet duygunuzun kabardığı bir dönem. Herkese eşit davranmak isteyip, haksızlığa gelemezsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 37"
Ay
Akrep
27° 18' 17"
Merkür
Koç
26° 33' 06"
Venüs
Balık
21° 53' 49"
Mars
Balık
05° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 39"
Satürn
Balık
13° 19' 42"
Uranüs
Boğa
20° 40' 22"
Neptün
Balık
27° 49' 03"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 26"
Lilith
Başak
19° 49' 21"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>