Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişki klasik anlamında mükemmel, ama bütün klasik ilişkiler gibi monoton. Bu nedenle karmaşık düşünceler içindesiniz. Hareketli kişiliğiniz pek memnun görünmüyor.

Herkese çok ilginç gelen biralanınız var. Bugünlerde deyaşamınız dörtnala gidiyor. İşlerden başınızı kaldıramıyorsunuz. Esas olarak kendi alanınız olmayan bir işteki bu başarınız sizi de şaşırtıyor.

Dar günlerinizi anımsıyor ve refahınızı dostlarınızla paylaşma ihtiyacı hissediyorsunuz. Birden düzelen ekonomik durumunuz, size refah denilebilecek bir yaşam düzeyi sağladığı gibi, ayrıca bir rahatsızlık da veriyor.

Boşuna üzülüyor, boşuna vicdan yapıyorsunuz. Uzaktan bir arkadaşınızın maddi destek gereksinimine, ona izah edemeyeceğiniz engellerle karşılık veremediniz. Ama arkadaşınız sizi çok iyi anladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki konumunuz son günlerde çok saygınlaştı. Sizin biraz geçimsiz olduğunuzu düşünenler, sizde buldukları başka zenginliklerle sizden kopamıyorlar. Kafanızda tamamen kurgu olan sağlık endişeleriniz var. Çok sevdiğiniz biriyle ilişkinizi sürekli sorun olarak yaşıyorsunuz. Onu sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken kendinizi ihmal ediyorsunuz.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:34 Ay-Mars görünümü mevcut durumu akıllıca ve gayet ciddi bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Sizi sakinleştirir. Durumları olgun bir şekilde, hoşgörülü ve geleceğe dönük şekilde ayarlamanızda destek olur. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere kimi zaman korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin kazanma günün! Şans senden yana. Kendine sakladığın projenle ilgili bir adım atabilirsin.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı olayların açığa çıkması an meselesi. Şüphelendiğiniz ve ispatlayamadığınız bazı konular kendini bugün ele verebilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminize gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hafta sonuna doğru yaklaşırken yapmanız gereken işler ve sorumluluklar artabilir. Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Çok yönlü ve pozitif olmalısınız.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize yardım edebilir ve ihtiyaç duydukları konularda onlara destek sunabilirsiniz. Akrabalarınıza ya da kardeşlerinize olan ilginiz ve düşkünlüğünüz giderek artıyor. Müsrifçe yapılacak harcamalara dikkat etmeli, bütçenizi zora sokmamalısınız.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken evdeki düzeni korumak istersiniz. Bahçeyle uğraşmak, zemin kata bir ev yatırımı yapmak, soy ağacı düzenlemek, geleneklerle size aktarılan değerlere sahip çıkmak, miras konularıyla haşır neşir olmak, eski bir evi elden çıkarmak gündeminizi doldurabilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 23' 24" R
Ay
Başak
04° 21' 22"
Merkür
Koç
17° 45' 15"
Venüs
Koç
17° 01' 45"
Mars
Balık
20° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 23"
Satürn
Balık
15° 30' 42"
Uranüs
Boğa
21° 42' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 23"
Lilith
Başak
22° 04' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>