Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Özel bir gününüzde olduğunuzun farkında mısınız ? Sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en karlı kişisi olacaksınız.

Sahte dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugünkü önemli görüşmenizi biliyorsunuz. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerine dikkat; ego savaşları zor durumda bırakabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, günün en önemli enerjisi, saat 22:09 Venüs-Pluto görünümüdür. Önümüzdeki birkaç gün boyunca sizlerin dış dünya ile olan her türlü ilişkiniz,veya farklı konulardaki girişimlerinizi faydalı yönde etkiliyor. Seçici, inceleyen, mükemmele ulaşmak isteyen sizler, aşk hayatınızdan genel yaşamınıza kadar olan konuları gözden geçirmektesiniz. Bu görünümde Pluto etkisinin önemi çok büyük. O size ne söylüyor, ne gibi değişim ve dönüşümü işaret ediyor iyi anlamak lazım. Pluto sorumluluklarınızı bilmeli, eksiklerinizi tamamlamalı, yanlışlarınızı düzeltme yoluna gitmelisiniz diyor. İlişkilerinizde baskı kurmak, yönlendirmeye çalışmak veya isteklerinize uyulması yönünde direktifler vermek son derece yanlış olur. Bu dönemde çocuklarınız yoluyla dönüşümde bulunabilir, onlar aracılığıyla hayatın farklı yönlerini keşfedebilirsiniz. Yaşadığınız aşk ilişkilerinde cinsellik teması oldukça yüksektir ama dikkatli seçimlerde bulunmak kesinlikle gereklidir. Bu dönemde yeteneklerinizi hayata geçirmeli, ya hep ya hiç tarzı, saplantılı davranışlar içine girmemeli ve kimsenin sizin gibi düşünmesini beklememelisiniz. Enerjinizi, hedeflerinizi gerçekleştirmek adına yönlendirdiğiniz takdirde hakikaten başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlarla dolu bir gün seni bekliyor. İlişkinde ya da çalışma hayatında sıkıntı veren konularda yüzün gülecek.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde rekabete dayalı bazı sorunların sıkıntılarını çekebilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni kapılar açılabilir. İşlerinizde eksikliklerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Duygusal süreçler yaşayabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünyeniliği peşinde olduğunuzu bilen dostlarınız size teklif gönderecekler. Bu arada mevcut işinizi ihmal ederseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorgulamalarınız hiç bitmiyor ama hayatınızı düzene sokmak adına işinize de yarıyor. Ruhunuzla olan bağlantınız aile hayatınıza olumlu yansıyabilir. Nefes almak için dış ortamları tercih etmelisiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki etkileşim kariyerinizle ilgili keskin değişimin habercisi olabilir. İş yerinizde köklü bir yönetim değişikliği gündeme gelebilir ya da evinizde taşınma kararı alabilirsiniz. İlişkilerde elde olmayan koşullar ortaya çıkabilir. Siz yönetmekte zorlanabilirsiniz. En iyisi süreci takip edip, akışta kalmaya çalışın. Her zaman ahenkli ve uyumlu olmak isteseniz de şartları başkaları zorlayabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>