Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her zamankinden daha iyi. Birlikte geçirdiğiniz son günün tadı ikinizin de damağında kaldı. Sabah saatlerinde ondan alacağınız bir haber sizi çok mutlu edebilir. Akşam saatlerinden ona küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

Birikmiş sorunlar, yeni bir tartışmayla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla gelebilirsiniz. Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var.

Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz. Bugün ani bir ihtiyaçla karşılaşabilirsiniz. Birikiminiz bu ihtiyacınızı karşılamaya yeter de artar bile. Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz.

Her zamankinden daha fazla soğukkanlı olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili sorunlarınız sabah saatlerinden itibaren gündeminize oturacak. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine karşınıza çıkacak. Yorgunluğunuzun yanı sıra yaşadığınız sorunlar motivasyonunuzu etkileyebilir. Bütün bunların etkisiyle bir yakınınızla bir problem yaşayabilirsiniz. Bütün bu hoşnutsuzların yanında neyse ki, duygusal yaşamınız yolunda.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:36 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisinde yeni haftamız başlıyor. Aylardır süren endişeli bekleyişin ve ruhsal anlamda sizi baskılayan meselelerin son damla misali bardağı doldurduğunu gösteriyor. Ne olacaksa olsun, bundan daha iyidir diyebilirsiniz. Ben derim ki, sağlığınıza özen gösteriniz. İçinizde öfke biriktirmeyiniz. Merhamet, fedakarlık, özveri gibi duygu hallerinizin ayarını iyi biliniz. Bazen bunları kullanan insanlar, can sıkar. Siz önemlisiniz, kendinize özen gösteriniz. Saat 02:56 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, genelde sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 14:12-17:26 arasında etkili olacak Ay-boşlukta, sakin olmak, olayları kendi akışı içinde değerlendirmek yönünde olumludur. İç gözlemde bulunmak vaktidir. Kişiye muhteşem bir sezgi gücü kazandıracağından, aslında canınızı sıkan konularda şöyle bir yüreğinizin sesini dinlemek size iyi gelebilir. Saat 17:26 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde, insanların gönlünü kazanmak, yeri geldiğinde onları yüreklendirmekte yarar var. Aynı şekilde biz de bunu bekleyeceğiz. Mantıklı biri olmamıza rağmen duygusal düşünebiliriz. Eğer birileri haksız yere bizi suçlarsa veya iyi niyetimizi kullanırsa buna göz yummayız. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında bir yol kat etmek istediğin konularda, sana engel olanın ne olduğunu daha net gördüğün bir gün.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerine dikkat; ego savaşları zor durumda bırakabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kişiliğinizle ilgili ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Çocuklarınız ilgili konularda aksaklıklar olabilir. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı sakin kalmalısınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerde doğru kararlar vermek için henüz erken şartların oturmasını beklemelisiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla iletişiminiz güçlü akacak. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Kafanıza takılan tek şey yarım kalmış işleriniz olabilir. Ailenizdeki etkili biri yapmak istedikleriniz için sizi destekliyor.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler keyfinizi arttıracak. Duygularınızı denetim altına alabilir, sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşabilirsiniz. En azından daha dikkatli ve tedbirli davranacaksınız. Moraliniz giderek yükseliyor.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 22' 32" R
Ay
Akrep
17° 52' 53" R
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
24° 35' 55"
Mars
Balık
25° 42' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 01"
Satürn
Balık
16° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 46"
Lilith
Başak
22° 45' 41"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>