Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Etrafınızda sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil.

Son günlerde bir hırsa kapıldınız. Yetinmiyorsunuz, yükselme planlarınız var. Önünüze çıkacak her fırsatın üzerine atlamaya hazırsınız. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Tutumlu birisiniz, fakat tutumlu davranmanızın koşulları yok. Çevrenizde masraflarına katıldığınız birkaç insan var, birikim yapamıyorsunuz. Çok sayıda insanı içine alan bir para kavgası içinde olacaksınız.

Her an başlayabilecek olan aşk ilişkinizin önünü kesmek isteyen birileri var. Sevgili adayınızı sizin güvenilmezliğinizden korumak istiyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanılan her anı değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyorsunuz. Fakat bu düşüncenizi, yaşarken belgeleyemiyorsunuz. Kimseye açmak istemediğiniz bir probleminiz var. Bunu daha fazla taşıyamayacağınızı düşünecek ve bugün bir arkadaşınıza açılacaksınız. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, partnerin baskın taraf olması veya sizin ilişkideki kararsızlığınız anlamına gelir ki, şu aralar bunu kaldıracak gücünüz yoktur. Gerekirse bir çizgi çekip kendinizi koruma altına almayı da tercih edebilirsiniz. Fazla titizleniyor da olabilirsiniz. Yıllardır sorun yaşayan bir çiftseniz Dolunayda böyle bir halin ortaya çıkması doğaldır. Sonuçta bir şeyler tetiklenmiştir. Kimi çiftler açısından durum farklı gelişebilir. Siz yorulmuşsunuzdur ve bu ilişki sizi bir hayli yıpratmıştır. Bitirmeyi istersiniz fakat karşı tarafın vereceği tepkiden çekinirsiniz. Hani bırakmaz, üstümde hakimiyet kurar, zorlar gibi. Dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda ilerliyor. Bu gösteriyor ki, partnerinizin bir sağlık problemi olabilir veya bir sıkıntı içindedir. Bu nedenle zor bir dönem geçiriliyordur. Hangi durum olursa olsun, bu Dolunayda Merkür, burcunuzda ilerliyor ve bu ilişkide nasıl bir yol, yöntem izleyeceğinizi bilmeniz gerekiyor. Endişeler, kuşkular, saklanmalar, korkmalar, gelgitler çözüm olmayabilir. Elinizi kolunuzu bağlayan nedenler varsa, bunların mantıklı, vicdani veya hukuki anlamda ele alınması gerekiyor. Çünkü sorunlar çözülmedikçe kendini hatırlatmaya devam edecektir. Önümüzdeki 19 Ekim tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, bu ilişki hakkında bir karar verilmesinde etkilidir. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç yeltenmediğin bir şeyi yapabilirsin. Ay, cesaretini toparlayamadığın konularda sana destek veriyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim her ne kadar gergin olsa da uzun vadede istikrarın kazanacağı bir gerçek.Aşk'ta hoş adımlarla karşılaşabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Karşılıklı uyumu yakalamak zor gelebilir. Sözleşmeler konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Finansal gereksinimleriniz sizi zorlayabilir. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunayda özel ilişkilerinizde ve sevdiğiniz insanın hayatında oluşan beklenmedik olaylar, sizin hayatınızı da hassaslaştırabilir. Önemli kararlar arifesindesiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Balık burcundaki seyahati altınızda çalışanlara karşı aşırı duyarlı olacağınızı gösteriyor. Teşhis koymakta zorlanılan bir sağlık sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Bir gün önceden içkiyi fazla kaçırdıysanız sindirim sıkıntısı çekebilirsiniz. Mikrobik, virütik ortamlara dikkat edin, hastalanabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>