Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyorsunuz ve bu gerekçeyle de onun özgürlüklerini kısıtlıyorsunuz. O değil, ortam güvenilmez diye de bir savunmanız var. Sevgiliniz bu aşk anlayışına bir yere kadar tahammül edip sonunda gidecek gibi görünüyor.

İşinizde titizsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlar, sizin çalışma kurallarınıza güç ayak uyduruyorlar. Güvendiğiniz bir arkadaşınızın sekteye uğrayan işlerine, gücünüz oranında destek vermeniz gerekecek.

Belli bir yaşam standardınız var. Fırsat yakaladığınızda bile bunun üzerine çıkmaya yeltenmiyorsunuz. Ama bu standardı korumak için de yapamayacağınız şey yok gibi görünüyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan bir söylentiye göre bir, iki ilişkinize yeniden şekil vermek istiyor, yanlış yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz konusu ilişkiniz ve beraberliğiniz olduğunda bugün biraz daha sessiz ve kendi halinizde kalmayı tercih edebilirsiniz. Duygularınızı içinizde fazla biriktirmenin stres ve gerginlik yaratabileceğini unutmayın.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 07:02 Ay-Pluto arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sapla samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Saat 13:46 Ay-Mars görünümünde, kendimizi garanti altına alacağımız şekilde hareket etmek ve güvende olmak isteyeceğiz. Eğer ilişki meselelerinde veya bazı konularda kafamızın içindeki sorular cevapsız kalıyorsa, hangi konuda olursa olsun karar vermekten kaçınacağız. Önce onların çözüme kavuşması gerektiğini düşüneceğiz. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, çevremizle olan ilişkimiz ve hayata bakış açımızda kaygılar, endişeler, bazen de önyargılı düşünme hali etkin olabilir. Bu sizin hassasiyetiniz veya yaşanan olaylar nedeniyle de olabilir. Hiç hesapta olmayan, sizi yoran, zorlayan şartlarınıza isyan edersiniz. Neden hayat daha kolay değil, neden her şey bu kadar zor diye içinizden geçirirsiniz. Bütün bu durumlar, iki gün boyunca etkili olabileceğinden benim tavsiyem yanlış kararlar vermemek, kendinize yüklenmemek için biraz daha sakin ve mantıklı düşünmeye çalışmanızdır. Eğer bir şeyler sizi yoruyorsa, daha fazla düşünüp tedirgin olmayınız. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasında etkili Ay-Boşluk ilerleyişiyle başlıyor. Bu süre içinde kişi, güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. Saat 21:37 Ay- Chiron olumlu görünümü, sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Bunları en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm sorumluluklarını erteleyip dilediğince bir gün geçirmek isteyeceksin. Ancak hassas bir gündesin.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söz konusu ilişkiniz ve beraberliğiniz olduğunda bugün biraz daha sessiz ve kendi halinizde kalmayı tercih edebilirsiniz. Duygularınızı içinizde fazla biriktirmenin stres ve gerginlik yaratabileceğini unutmayın.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belki siz de aşırı hassasiyet yaratabilecek bir konu ile ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Ev, yerleşimle ilgili işler aniden değişebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerde aldığınız sorumluluklar size ağır gelebilir.Üzerinizde baskı unsuru hissedebileceğiniz süreci sağduyulu atlatın.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarını üstlendiğiniz insanlar, hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. Maddi anlamda ayağı yere sağlam basan adımlar atmanızda yarar var.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz neşe, güzellik aradıkça karşınıza somurtkan hayattan bezmiş kişiler çıkacaktır. Sakın onların kanalında kalmayın, böyle mekanlardan hemen uzaklaşın. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Hafta sonundan faydalanıp evinizi boyayabilirsiniz. Kardeşinizle önemli bir konuyu halledebilirsiniz. Ortak projelerde ayrışma meydana gelebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 14' 51" R
Ay
Başak
02° 37' 51"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Koç
16° 50' 58"
Mars
Balık
20° 51' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 23"
Satürn
Balık
15° 29' 49"
Uranüs
Boğa
21° 42' 16"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 52"
Lilith
Başak
22° 03' 52"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>