Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz canlılığını gitgide kaybediyor. Çok iyi anlaşan dostlar gibi görünüyorsunuz. Hareketli kişiliğinizin artık durağanlaşmış beraberliğinizden ne bekleyebileceğini düşünmeniz gerekiyor.

Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu, oradaki yapay insan ilişkilerini bugün ve yarın tamamen unutmak istiyorsunuz.

Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Para sıkıntısı içine düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Hayatınızdaki temel sorunlar, arada bir hayata küskün gibi bir davranış içine girmenize neden oluyor. Bu küskünlük sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir dostunuzla bugünlerde küslük mü, soğukluk mu ; adını koyamadığınız bir iletişim içindesiniz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Böylece sorgulama şansını yakaladığınız bu ilişkinizde, istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Yakında bu arkadaşınızın yaşadığı uzaklara bir yolculuğunuz olacak. İçinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen bir vicdan sızısı da karışıyor.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Bu çözüm yolu bulmanızda faydalı bir yaklaşımdır. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, partnerin beklenmedik tepkilerde bulunabileceğini, ilişkinin niteliğine göre sürpriz bir karar verebileceğini işaret ediyor. Oysaki çözüm yolları açık. Bir daha duruma bakınız. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüksek idealler peşinde koşmak için risk alacağın bir gün. İş değiştirmeyi düşünüyorsan, ilk adımı atabilirsin.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli değişim süreçlerini araştırabilirsiniz. Maddi problemlerinizi çözümlemek için önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konulara özen gösterin. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler sizi harekete geçirecek. İsteklerinizi açıkça söyleyebilirsiniz. Rahat ve sakin davranarak olayları denetlemeniz mümkün. Yapacağınız organizasyonlar ve grup çalışmaları başarılı.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın ritmindeki birçok konu bugün rahat hareket etmenize engel olabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Bazı fikirler sadece teoride kalmamalı.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerde perde diyeceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Zira Koç burcundaki Dolunay size partnerinizin ne kadar bencil, egosunun sesini dinleyen, tek taraflı düşünen biri olduğunu işaret edecek. Ani kopmalara ya da tartışmalara bugün dikkat etmekte fayda var. Yeni birine aşık olabilirsiniz. Aşk heyecan sever.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>