Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde biraz bencil olduğunuz gözleniyor. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen çoğunlukla onsuz bir hayatın içindesiniz. Yeni bir gönül kayması ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor.

Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Görüştüğünüz insan, tam aranılan kişi olduğunuzu çok belli edecek. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Çoktandır gündeminizde olan bir satın alma işiniz var. Gerekli parayı ancak bir araya getirebildiniz. Fakat şimdi de bu alımın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor.

Sabrınızı çok zorlayan problemli bir insanla çatışma içindesiniz. Oysa ilişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın kendisine özel bir değer biçmesinin, kendini önemsemesinin çok doğal olduğunu, hatta bunun gerekli olduğu inancındasınız. Ama sizin bunu kendine hayranlık derecesinde yaşadığınız eleştirilerini kabul etmiyorsunuz. Kişilik zayıflığı gösteren, edilgen insanlara eleştirilerinizde acımasızsınız. Beri yanda, sizin gibi iddialı insanlarla da geçinememe gibi bir açmazınız var.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü sizi arzu ettiğiniz hedefe ulaştıran kadersel bir işarettir. Bir iletişim, haberleşme, yolculuk veya bir projenin en başarılı şekilde tasarlanmasında, sunulmasında size ışık olur. Her zamankinden daha güçlü bir gözlemle hayatınızı gözden geçirirsiniz. Bugüne dek yaşananlar geride kaldı. Şimdi hakkınızı almak için sözel ifadeniz gayet güçlü. Ne istediğinizi biliyorsunuz. Sosyal hayatta adınızdan söz ettirecek, ne kadar özel bir kişi olduğunuzu her halinizle dışa yansıtacaksınız. Saat 11:13 karşıtlığında, bir yandan güven içinde yaşama arzusu diğer yandan sorumlulukların baskısı bizi zorlayabilir. Hayat bize, üstümüze düşenleri yapmamız gerektiği yolunda bir uyarıda bulunmaktadır. Saat 15:26 Yengeç burcunda oluşan sondördün, sizin isteğiniz, özgürce kararlar alarak, hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak, girişimlerde bulunarak yaşamınızı düzgün bir şekilde geçirmektir. Bu nedenle gün boyu etrafınızda bulunan insanlarla iyi geçinmeye, diyalogunuzu bozmamaya çalışabilirsiniz. Bazı durumlar ve kişiler canınızı sıksa dahi, içinizden bazı sözler sarfetmek gelse de bunları içinizde bastırarak, olayları kendi kendinize çözmeye çalışabilirsiniz. Ancak üzerinize gelebilirler. İş hayatı, çocuklar, ailemiz veya büyüklerimiz ikazda bulunur veya biz bu kişiler nedeniyle kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Ben bugün kendinize iyi davranmanızı istiyorum. Sizi kimsenin üzmesine izin vermeyiniz ancak gerektiğinde de lütfen sakin olunuz. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, güven unsurunu bir hayli önemsersiniz. Dışa karşı nazik ve sevecen davranırsınız. Aynı ilgiyi de görmek istersiniz. Sizin için huzur bu saatlerde bir hayli önemlidir. Saat 22:52 Ay-Mars görünümü, belirlediğiniz hedef üzerinde ilerlemeniz için öncelikle sizi rahatsız eden meseleleri mutlaka çözüme kavuşturmanız gerektiğini işaret eder. Çünkü bunların elenmesi halinde önünüzü görmeniz kolaylaşacaktır. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mantığını hiçbir şeye değişmiyorsun. İş yerinde sorun yaşadığın üstünle konuşmak isteyebilirsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nefret ve intikam hissi size büyük zararlar verir. Uyum ve denge ararken bu tuzak içine düşmeyin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden sizi yıpratan konular gündeme gelebilir. Mücadele verdiğiniz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte organizasyon yapabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geriliminizi arttıracak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bugün bazı haberler sıkıntı duymanıza neden olabilir. Fakat, moraliniz yüksek olduğu için sorunları büyütmeyeceksiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi size güç verecek.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı ortaya koymaktan, kendiniz olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Zihinsel aktivitelere odaklanmak, ders çalışmak veya eğitim almak adına güzel bir gün.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneve kariyer alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ortaklı işlerinizde bazı düzensizlikler oluşabilir. Kafanızda oluşturduğunuz fikirler için bazı planlar yapabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elde olmayan nedenlerden dolayı halletmeniz gereken işler önünüze bir sorun olarak yığılır. İş seyahatlerinde toplantılardan verim alamayabilirsiniz. Otorite figürlerinin katı tutumları her işi iki kere yapmanızı veya eksik evrakları tamamlamanızı mecbur kılar. Diğer yandan gününüz balkon düzenlemek, çiçek ekmek ve toprakla uğraşarak geçirmek için harikadır.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 20" R
Ay
Akrep
20° 48' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 53' 23"
Mars
Balık
25° 53' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 07' 32"
Uranüs
Boğa
22° 03' 58"
Neptün
Balık
28° 45' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 34"
Lilith
Başak
22° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>