Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz, sizin ayrılık kararınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulayacağınızı hiç beklemiyordu. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş gibi davranmanız ona acı veriyor.

İşyerinizde karşılıklı suçlamaların arkası kesilmiyor. İş yaşantınızda insan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Siz de bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünüyorsunuz.

Önünüzdeki ilk ödemede tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Kenara para koymaya başladınız. Bunun için bazı zevklerinizden vazgeçmeniz gerekti, ama hiç şikayetçi gibi görünmüyorsunuz.

Büyüklerinizi hiç ihmal etmemelisiniz. Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinizdeki bir vefasızlık, size yapılmış olmasa da, bugünlerde kafanızı çok meşgul ediyor. Akşam saatlerinde güzel bir haber alacaksınız. Uzak bir yakınınız olmasına karşın çok sevdiğiniz birinin bir türlü arkası kesilmeyen sağlık sorunları sizi üzüyor. Aile bireylerinizi bu konuda fazla soğukkanlı buluyor, duyarsızlıkla suçluyorsunuz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamız saat 11:32 Ay-Neptün karşıtlığında başlıyor. Ruhumuz her durumu inceden inceye düşünmekten yana. Düşünüyoruz ama doluya koysak almıyor, boşa koysak dolmuyor. Bizi endişelendiren her şeyden kaçmak isterken, ister istemez bunlarla karşılaşıyoruz. Sanki korktuklarımızla test ediliyor gibiyiz. Soğukkanlılığımızı korumakta zorlanıyoruz. Ancak meseleleri çözemezsek, daha fazla ilerlemenin mümkün olmadığını biliyoruz. Saat 14:13 Güneş-Satürn görünümü, tüm çekiciliğimizle çevremiz üzerindeki etkimizin işaretçisidir. Fikirlerimiz, duruşumuz, yaklaşım tarzımızla insanların dikkatinden kaçmayız. Görüş yapımıza uygun insanlarla iletişimde bulunmaktan hoşlanırız. Dostlarla sohbetler, yazışmak, konuşmak bir hayli mutlu edici olabilir. Saat 20:44 Ay-Pluto arasında meydana gelen görünüm, dönüşüm ve yenilenme içeren konular üzerinde sizi umutlandırıyor. Bilinçaltınızdaki korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan sizi uzak tutarak kuvvet aşılıyor. Gönlünüze mutluluk, gözlerinize ışıltı, zihninize huzur verici bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yanı başında dönen olayları öğrenip bu zamana kadar nasıl anlayamadığına şaşırabilirsin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünme, şüphesiz önemli bir başlangıçtır. Elbette nelerin ne kadar yanlış olduğu yerine, nelerin nasıl çözümleneceği üzerinde durmalısınız.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Kendinizi göstermek istediğiniz konularda sorumluluk alabilirsiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Moralinizin güçlü olduğu dönem devam ediyor. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı istekle sürdürmeye devam edeceksiniz. Planlı ve kararlı davranmayı başarabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz destekliyor.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kontrolünüz dışı olaylar hayatınıza biraz daha hakim olabilir. Ancak sıkı bir disiplinle yapmanız gerekenlerin üstesinden gelebilirsiniz. İletişimde biraz daha temkinli davranmaya özen göstermelisiniz.

16 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda sorumluluklarınızı bilerek davranacaksınız. Hayatın sizi desteklediğini düşündüğünüz bir gün olacak.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileri koparmaya kalkmayın. Zira pamuk ipliği ile bağlı olduğunuz konulardan uzaklaşma isteğiniz oldukça güçlü. Belki de size fayda vermeyen ilişkilerden çıkmak ve uzaklaşmak yararınıza olacaktır. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. Yeni biriyle aniden tanışıp onu hemen etkilemeyi başarırsınız. Aranızdaki elektriklenme hızlı olacaktır. Kalıcı olma özelliğine dikkat edin.

16 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

16 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 34" R
Ay
Başak
13° 27' 26"
Merkür
Koç
17° 22' 18"
Venüs
Koç
17° 58' 48"
Mars
Balık
21° 33' 43"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 57"
Satürn
Balık
15° 35' 16"
Uranüs
Boğa
21° 45' 17"
Neptün
Balık
28° 34' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 05"
Lilith
Başak
22° 09' 58"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>