Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin başlangıcında olmak sizi heyecanlandırıyor. Mutluluğunuzun bir nedeni de bu. Heyecanınızın karşılığınızı almakta zorlanmıyorsunuz. Size duygularını açıklamaktan hiç kaçınmıyor.

İşinizi sevmenizarkadaşlarınızı da sevmenize yetmiyor. İşyerindeki gruplaşmaların dışında kalmak bazen kendinizi hissetmenize neden oluyor. Bugün bütün bu problemlerden uzak kalarak kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bir dostunuzun sizden borç talebi olabilir. Verip vermekte kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ona olan güvensizliğiniz nedeniyle vermeme eğiliminiz ağır basıyor. Onu kırmadan yanıtlamanız gerekebilir.

Fazla duygusal olmanız karşınızdakileri yanlış anlamanıza neden olabilir. Yakın çevrenizde sizi kırmak isteyen kimse yok. Söylenenlerin olumlu yanlarını görmeye çalışmanız kırılmanızı önleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu bir gününüzdesiniz. Sabah saatlerinden itibaren kalabalık gruplar içinde olabilirsiniz. Dostlarınızla uzun zamandır yapamadığınız doyumlu sohbetler yapabilirsiniz. İşten ve yorgunluktan uzak bir gün geçirmek size uzun bir tatildeymişsiniz gibi gelecek. Öğle saatlerinde uzun zamandır haberleşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır. Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Saat 13:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde paranın gücünü önemseriz. Ailemizin güvenliği ve geleceğimizi garanti etmek isteriz. Kazanma hırsımız büyüktür. Etrafımızda olan bitene kulak kabartırız, kim ne yapıyor veya nasıl bir yöntemle başarı elde ediyor takip ederiz. Güçlü insanlarla irtibatta bulunmak isteriz. Saat 20:35 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarının çıkarcı davranışları, hal ve hareketleri sizi rahatsız edebilir. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanırsınız. Aranıza mesafe koyabilirsiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaynaklarınla ilgili tedbirler almalısın. Annenden uzak kaldıysan onunla plan yapabilirsin.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dün ne yaptığınız önemli değildir, şimdi ne yaptığınız önemlidir. Bugün yapacaklarınız üzerine yoğunlaşırsanız, her şey daha iyi olacaktır.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi yeteneklerinizi iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar var. Kazançlarda ve harcamalarda abartılı koşullar dikkaty çekebilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para ve harcamalar konusunda çalkantılı bir gündeminiz olabilir. Alışverişlerinizde hesabınızı iyi yaptığınızdan emin olun. Çok derin ve duygusal davranmak yaptığınız alışverişten keyif almanıza engel olabilir.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı gelişmeler heyecan duymanıza neden olacak. Kendinizi güçlü ve iyi hissetmeye devam edeceksiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı rahat bir biçimde sürdürmeye devam edebilirsiniz. Anlayışlı davranacaksınız.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde ani kopmalara dikkat edin. Karşınızdaki insanı bugün tanımakta zorluk çekebilirsiniz. Çocuksu tavırları sizi yorar. Maymun iştahlılık yapmaya kalkanlara derslerini vermeniz gerekir. Bu tarz insanlara kibar davranmak pek bir işe yaramaz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

21 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 59" R
Ay
Akrep
24° 47' 55"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 17' 01"
Mars
Balık
26° 08' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 44"
Satürn
Balık
16° 09' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 45' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 41"
Lilith
Başak
22° 49' 23"
True Node
Koç
15° 34' 40"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>