Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Girişimci tarafın ön planda! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2019, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Dışarıdan gelen fikirler sizin için ilgi çekici olabilir ve kendinizi ilk kez şeker dükkanına girmiş bir çocuk gibi heyecanlı hissedebilirsiniz. Yeni kavramlar alıp içeri çekiyor ve siz bundan çok memnunsunuz. Fikrinizi uygulamaya koymaktan çekinmeyin. Zihniniz yeni ve heyecan verici dünyaları keşfediyor, bu yüzden onu hiçbir şekilde engellemeye çalışmamalısınız. Verileri şimdi toplayın ve daha sonra gözden geçirin. Şimdi macera zamanı.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Bazen hislerinin akışını takip edip anbean yaşamak istiyorsun. İçgüdülerin çok iyi olacak. Bu iyi bir şey. Ama bugün daha çok bir şeyleri çözümlemek isteyeceğin bir gün. Belki motivasyonlarını ve kişilik örüntülerini düşünecek ve tavırlarında değişikliklere gitmek isteyeceksin. İçine dönüp meditasyon yapmak için uygun bir gün.Bir tür grup aktiviteleri sizi halkın gözünde belli bir dereceye getirebilir. Bir gruba konuşabilir ya da sizi ilgilendiren bir konu hakkında tartışmaya neden olabilirsiniz. Bugün beyniniz hızlı çalışacak ve zekanız kıvrak olacak, bu yüzden insanların duymak isteyecekleri çok şey olmalı. Çok eğleneceksiniz ama aynı zamanda fiziksel olarak yorulabilirsiniz tabii ki tabi bu nedenle kendinizi zorlamayın. Onun dışında, günün tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mesleğine egemen olan kuralların belli başlı aktiviteleri denemene izin vermediğini düşünebilirsin. Fakat bu konuda emin misin ki? Yoksa bunu, maceracı tarafınla yüzleşmemek için bir bahane olarak mı kullanıyorsun? Belki de biraz daha cesur olmalısın. Buna değer.

24 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 01:05-12:19 arası boşlukta ilerleyen Ay, 12:19'dan itibaren hareketine Aslan burcunda devam ediyor. Günün ikinci bölümü yüzünüz gülmeye başlıyor. Sizi çok mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansa ihtiyacım var diyorsanız öğleden sonra eyleme geçebilirsiniz. Akşama doğru dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Onlardan duyacağınız bazı şeyler şok etkisi yaratabilir.

24 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimci tarafın ön planda! Ay, bugün öğle saatine kadar boşlukta hareket edecek. Hatalarını kabul etmek özgüveninin artmasına neden olacak. Her şeye rağmen girişimci tarafın bugün ön planda olacak, bazı kişilerle yapacağın görüşmelerfırsatına dönebilir. Özellikle ilişkisi olan Terazi burçları fevri davranmamalı. Eğer 1984 sonrasında dünyaya gelen bir Terazi burcuysanhayatın ile ilgili radikal kararlar alabilirsin. Her ne kadar düzenini bozmak istemesen de maddi koşullar seni işinden istifa etmeye zorlayabilir.

24 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni sorumluluklar alırken yüksek ikna kabiliyetinizle işleri daha pratik ve kazançlı hale getirebilirsiniz. Ancak pişman olacağınız sözlerden de kaçınmaya dikkat etmelisiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Başarı için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İlişkileriniz önem kazanabilir. Hırslı bir gündesiniz fakat öğleden sonra işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler sorumlu olduğunuz konularda aksamalar meydana getirebilir.

24 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim yeteneklerinizin güçlendiği bir gündesiniz. İş konularında bu size şans getirirken özel hayatta bencil ve fazla konuşkan hissi yaratabilir.

24 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsyan etmek için can atıyorsunuz ve yöneticiniz hangi pozisyonda olursa olsun, yapısal olarak sağlam olmadığını göreceksiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklayın. Eğer bir sırdaşınız varsa, onları gizli tutacağınıza güvenebilirsiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır.Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın.

24 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

24 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki ihtiyaçlarınız artış gösterebilir. Duygusal açlıklarınızı alış-verişle doyurmak isteyebilirsiniz. Özgüven problemleri, gereğinden fazla veya az özgüven duygu durumları söz konusu olabilir. İletişim konusunda genel anlamda problemler, yakın çevrenizle tartışmalar yaşayabilirsiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi;hayatında netleşmiş olduğunu düşündüğün birtakım konuların halen sürüncemede kaldığını fark ederek hayıflanabilirsin. Gözlemci ve sakin kalmalısın. Bu ara ev içinde yaşanabilecek sorunlar, aile bireyleriyle arandaki fikir ayrıkları seni oldukça eğreti bırakabilir. Öğleden sonra daha rahat ve keyifli olabilirsin.

24 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 32" R
Ay
Akrep
02° 57' 25" R
Merkür
Koç
16° 05' 44"
Venüs
Koç
23° 06' 02"
Mars
Balık
24° 46' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 11"
Satürn
Balık
15° 59' 21"
Uranüs
Boğa
21° 59' 05"
Neptün
Balık
28° 42' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 33"
Lilith
Başak
22° 37' 36"
True Node
Koç
15° 38' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>