Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hedeflerinin değişmesine sebep olacak bir görüşme yapabilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün bir grup yabancıyla vakit geçirebilirsiniz. Birçok yeni insanla tanışacağınız bir partiye katılabilirsiniz ve bunların bazıları gelecekteki ticari ortaklarınız olabilir. İnsanları etkilemek için bu Terazi cazibesini kullanmaktan zevk alacaksınız. Güleryüzlü ve zeki kişiliğinizi göstermekten çekinmeyin! İnsanları arkadaşçıl tavrınızla etkileyebilirsiniz.

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Ayaklarının yer basması gereken bir gün. Birveya ilişki konusunda heyecan dolu fikirlere sahipsin. Ama yine de bazı şeyleri oturtmak zaman gerektiriyor. Bugün için gerçekçi kal, sağlıklı beslen, egzersiz yap ve vücudunun ihtiyaçlarını gözeten şeyler yap. Gelecek konusunda sabırlı ol ve dikkatini ana odakla.Bugün keyifsizseniz, muhtemelen gezegensel hareketler ile doğrudan sizin üzerinize yansıdığındandır. Hormonlarınız dengede olmayabilir ya da grip oluyor olabilirsiniz. Ama ciddi bir şey değil. Beslenme gereksinimlerinize ekstra özen göstermeniz ve gün boyu iyi bir egzersiz yapmanız koşuluyla, günün sonunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Sabah aktifleşen Ay ve Uranüs kavuşumu sayesinde ekonomik olarak sizi rahatlatacak sürprizler yaşayabilirsiniz. Bir anda toplu bir para elinize geçebilir. Satürn'den de güzel bir haber geliyor. Bugün Satürn 4,5 aylık retro hareketini bitiriyor. Ailenizdeki sorunlar, yerini yapıcı konuşmalara bırakabilir. Evinizi değiştirmek için artık harekete geçebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinin değişmesine sebep olacak bir görüşme yapabilirsin! Bugün yakınlarına olan sevgini sözden çok, onların hoşuna gidecek jestlerle belli edeceksin. Uzun zamandır almak istediğin bir kıyafeti yahut telefon, tablet gibi bir ürünü alarak, kendini de ödüllendirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, beğendiğin kişi seninle iletişime geçebilir. Akşam saatlerinde yakın bir aile dostu ile yapacağın görüşme yapmak istediğinile ilgili de hedeflerinin değişmesine neden olabilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle ilgili mutlu haberler kulağınıza gelebilir. Paylaştıkça çoğalan bu gelişmeler iletişiminizi de güzelleştirecektir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarla ilgileneceğiniz zamanlar var. Mücadeleci tavrınızla bunların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal konularınızda daha kararlı davranacağınız bir gündesiniz. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi duygularınıza kaptırmış hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde sağlık, estetik gibi alanlarda başarılı atılımlar yapabilirsiniz. İstediklerinizin hayatınıza hızlıca aktığı ve şanslı olduğunuz döneme giriyorsunuz

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir şeyler deneyin. Rutinden çıkıyor olmak size keyifli bir enerji verebilir. Sadece yeni bir çeşit kahve denemek, evinize farklı bir yoldan dönmek, daha önce dinlemediğiniz bir şarkıyı dinlemek bile iyi gelecektir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uluslararası konular, yabancılar, hukuki kararlar, eğitimler, uzak seyahatlerle ilgili beklediğiniz geri dönüşleri alırsınız. Ayrıca tanıtım faaliyetleri medya planlama, web sitesi çalışmalarına yönelik pozitif bir gün.Görüşlerine değer verdiğiniz kültürlü biriyle tanışabilirsiniz. Aranızda hemen duygusal bir çekim oluşabilir.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süredir biriktirdikleriniz bilinçaltı seviyenizden yüzeye doğru hareket etmeye başladı. Karışık rüyalar, dalgınlıklar, zihin yorgunlukları, kararsızlıklar söz konusu olabilir. Bugün ve bundan sonraki birkaç günü biraz daha sakin geçirmeye çalışın. Çok fazla bedeninizi yormayın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken konsantrasyon gerektiren işlere odaklanabilirsiniz. Ortak maddi konular, iş, para, yatırım konuları gündeminize gelirken, güçlü, mücadeleci yönlerinizi gösterebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>