Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine olan inancın tazeleniyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün gerçekten duygusal anlamda kopuk olabilirsiniz, bu da biriyle samimi bir ilişki kurmanızı zorlaştırıyor. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir projeye yüreğinizi koymada zorlanıyorsunuz çünkü bu konuda soğuk ve durumdan uzakmış gibi hissediyorsunuz. Eğer içinizden gelmiyorsa, zorla heveslenmeye çalışmayın. Duygusaldan ziyade mantıklı bir yaklaşım sergilemeniz daha iyi.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Kendini bir kararsızlık batağında bulabilirsin; beynin her şeye saldırabilir ve hiçbir konuda durduğu yeri belli edemeyebilir. Canını sıkacağına, bu enerjiyi eğlence kaynağı olarak gör. Her köfteye maydanoz olduğunda köfteler daha lezzetli olacaktır. Her bir köfteyi denemeyi unutma. Zamanla birini seçersin; ne istediğine karar verirsin. Şimdilik, deneyimlemek en iyi seçenek gibi görünüyor.Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah 07:32 itibariyle Balık burcunun 21. derecesinde dolunay oluşuyor. Bu dolunay sağlığınıza etki edebilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda da sinirleriniz gergin olabilir. Ofis arkadaşlarınızla olan iletişiminiz sert olabilir. Evcil hayvanınız varsa gözünüzün önünden ayırmamaya özen gösterin. Merkür de Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar sizi yakından ilgilendiren önemli haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yönelik kurslara ve eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Yöneticiniz Venüs, sizlerin burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar yöneticinize kavuştuğunuz bu dönemde ummadığınız güzellikte gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Çekici olduğunuz bir zaman dilimindesiniz. Siz istemeden aşk size gelebilir. Hayatınızın her konusunda ışıldayacağınız bir süreç sizleri bekliyor. Dolunay yazısını okumak için tıklayınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan inancın tazeleniyor!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Sana dayatılan işlerin yanında kendi isteklerine yönelebilirsin. Bugün memnun olman zor gibi görünüyor. Her şeye karşı çıkıp, isyan çıkarıyorsun. Biraz daha uyumlu olmaya çalışmalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı konuşmaları kendine olan inancını tazeleyecek. Finansal geleceğinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi kişisel yüklerinizden kurtarırken aynı zamanda içinizdeki ruhsal dağınıklığınızı temizleyeceksiniz. Daha çok özgürleşeceksiniz. Bu dolunay birprojesini bitirmenize ve yeni birbaşlamanıza yardımcı olabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında bugün sizi meşgul edebilecek, yorabilecek durumlar ya da bazı şanssızlıklar gündeme gelebilir. Olayları kendi akışına bırakmanız daha faydalı olacak.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını aldığınız bir gündesiniz. Birikime geçebilir, maddi anlamda önceki günlere oranla daha bolluk içerisinde hissedebilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen şifalandırıcı bir dolunay olabilir sizin için. Sağlığınıza ruhsal ve bedensel anlamda dikkatinizi çekebilir. Gündelik yaşamınızı, çalışma ortamınızı düzenlemeye yönelik bazı kararlar alabilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla iletişim kurmak bugün en zorlanacağınız alan gibi görünüyor. Kelimelerinizi dikkatlice seçtiğinizden emin olun. Daha sonra pişman olacağınız şeyler ağzınızdan çıkabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Balık burcunda meydana gelen Dolunay, sizin gündelik hayatınız üzerine bol bol ışık yansıtıyor. Çalışma arkadaşlarınızla süre giden anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak isteyeceksiniz. Verimli olmayanlarla yollarınızı ayırmak istemek en doğal hakkınız. Zira düşük enerjili ekipler sizi başarıya götüremez. Ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz şart. Zira siz akışta kalmak istedikçe ne kadar sorun varsa önünüze çıkar.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Organizasyonlar, partiler, davetler, yeni arkadaş grupları, sosyal alanlar sizden soruluyor. Duygusal anlamda öne çıkma ihtiyacınız var. Kendinizi belli etmek, bir şekilde bulunduğunuz ortamları yönetmek arzusu içindesiniz. Herkes size saygı duyuyor. Daima ortayı bulan yumuşak haliniz çevrenizdeki insan sayısını arttırıyor.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bilinçaltını kurcalayan ve henüz olgunlaşmamış duygu ve düşünceler bugünkü dolunay ile netleşebilir. Ayrıca daha sağlıklı yaşamak için kararlar alabilir; yeni bir düzen uygulamak için harekete geçebilirsin. Merkür ve Venüs'ün burcunda harekete başlamasıyla da ilişkileri ve olayları kontrol edebileceğin bir döneme giriyorsun.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 37" R
Ay
Oğlak
18° 46' 42"
Merkür
Koç
16° 43' 19"
Venüs
Boğa
00° 24' 35"
Mars
Balık
29° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 31' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 54"
Lilith
Başak
23° 17' 05"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>