Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kritik görüşmeler söz konusu! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Entelektüel açıdan baktığımızda, ilişkileriniz iyi gidiyor. Ancak, duygusal açıdan, bu konuda yeterince tatmin olmuş hissetmeyebilirsiniz. Belki de beyninizin çok fazla çalışıyor. Artık kalbinizin egemen olacağı ve bu ihtiyaçların karşılanacağı zaman geldi. Enerjiniz değiştikçe, etrafınızdakilerin enerjisi de değişecektir. İnsanların buna tepki vermesine izin verin, ancak yaşanacak değişikliklerin sizi üzmesine izin vermeyin.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Terazi olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Randevunuzu ertelemek mi aklınızdan geçiyor? Sakın geçmesin! Zira bugün inanamayacağınız derecede popüler gününüzdesiniz, her ne kadar öz güveniniz bu aralar biraz zedelenmiş de olsa. Yine de tahmin ettiğinizden fazlası var, fakat şu anda dışsal olandan çok içsel bir kaynaktan beslenmiş durumda. Popüler ya da havalı olmak fena şeyler değil belki ancak size artık eskiden olduğu kadar önemli gelmiyor…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü özetleyen tek kelime "sıkıntı". Aklınızda bir sürü şey var ve dışarı çıkıp maceraya atılmaya can atıyorsunuz fakat muhtemelen ev işleri ve diğer görevleriniz sizi olduğunuz yere mıhlayacak. Yine de her şeyi yitirmiş sayılmazsınız. Uçakla bir seyahat söz konusu olabilir. Bu yüzden, bir tatil planlamak için muhteşem bir zaman. Böyle planlar yapmak sıkıntıyı gidermenin en etkili yollarından biridir. Plan yapın!

9 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor. Ay'ın günün ilk kısmında yaptığı olumlu açılar sayesinde ailenizle ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında kaldığınız bugün onları tercih etmeniz hiç olmadığı kadar mutlu edecektir. Ay, saat 11:30'dan itibaren boşlukta kalıyor. Evinizde yarım bıraktığınız işlere odaklandığınızda bugün hızlıca bitirebilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kritik görüşmeler söz konusu!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Hiç aklında olmayan bir seyahat bugün önüne çıkabilir. Aniden yola çıkmak zorunda kaldığın için planlarını ertelemek zorunda kalabilirsin. Gün içerisinde detaylarda kaybolmak basit çözümlere ulaşmana engel olabilir. Kariyerin için kritik görüşmeler ve anlaşmalar söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiden alacağın mesaj epey heyecanlandıracak. Evli bir Terazi burcuysan, bazı konularda eşinle gereksiz bir inatlaşma içine girdiğini fark edeceksin. Baba ailesinde, anlaşma sağlanamayan miras konuları tekrar gündeme gelebilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle geçmişte yaşadığınız sorunları tekrar gündeme getirip sitemkâr bir konuşma yapabilirsiniz. Kırıcı olmamaya özen gösterin yoksa ilişkilerde istenmeyen mesafelere sebep olabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Eski konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. İyimser tavrınızla olayları daha iyi kontrol edebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızın yanlış gittiğini hissedebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedeceğiniz bu günlerde yalnızlığı kötü görmeyin. Kendinizle baş başa kalın...

9 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle bir arada olmaktan, konuşmaktan, paylaşmaktan keyif alabilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Beslenme ve mutfak işleri daha çok gündeminizde olabilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışveriş yapma isteğiniz bugün tavan yapacak. Gerçekten ihtiyacınız var mı diye düşünmeden bir şeyler almaya çok meyillisiniz. Bütçenizi aşmayın, ay sonunda beklenmedik masraflarınız olabilir.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Şaşırtıcı istekler içinde bulunabilir ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu duygusal anlamda zorlayıcı, dönüştürücü, uzun süredir sabitlediğiniz bazı düzenleri bozucu bir gün olabilir. Kendinize olan güveninizi yitirdiğinizi hissedebilirsiniz. Mümkün olduğunca kalabalıklar içinde yer almaya, yeni organizasyonlara katılmaya ve durumu görmezden gelmeye çalışmalısınız.

9 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; yaşamınla ilgili sorunları çözebilmek için daha otoriter ve kurallı davranman gerekebilir. Gözden kaçan detayların üstüne giderek yeni girişimlerin yolunu açabilirsin. İlişkilerini dengede ve belli sınırlar içinde tutmak için çaba sarf edebilir, sorumluluklarını paylaşarak rahat nefes alabilirsin.

9 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>