Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Açık sözlülüğün dikkatlerden kaçmıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sizin için aşkın eli kulağında ve sıcak romantizmin bugün içim büyük bir faktör olduğunu göreceksiniz. Sahip olduğunuz kocaman kalbe kulak verin ve insanlara kalbinizi açın. Bugün pek çok insan ilginizi çekebilir çünkü onlar kişiliğinizin eğlenceli yönünü keşfedecekler. Bu gece sevdiğiniz kişinin kollarındayken çok mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Ailenle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Eğer bir ebeveynsen çocuklarınla eğlenceli şeyler yapabilirsin. Komedi filmine gidebilirsiniz. Ailenin diğer üyeleriyle yemek organize edebilirsiniz. Ebeveyn değilsen, aileni ziyarete gidebilirsin. Pozitif bir aile enerjisi sana iyi hissettirecektir.Şu an oldukça yorgun hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen gününüz binlerce olayın aynı anda gerçekleştiği bir arapsaçı şeklinde başladı. Gün boyunca da bu karışıklıkları çözmeye çalışmış olabilirsiniz. Önemli işleri halletmeyi unutmaya başladıysanız, yapacaklarınızı yazın. Çocukları okuldan almayı unutmayın mesela! Öğleden sonrası rayından çıksa da önemli aramaları yanıtlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Henüz çok meyilli değilseniz bile, neden şarkı söyleyerek kendinizi ifade etmeyi denemiyorsunuz? Tonu asla tutturamayacağınıza ikna olmuş olsanız bile, işleri akışa bırakırsanız neler olabileceğini görüp şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylemek aptal gibi mi hissettiriyor? O zaman aptal olun. Biraz abartın ve eğlenin. Notaları duyma konusunda sağır bile olsanız, harika zaman geçireceksiniz ve bu tür bir his bulaşıcıdır.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın kurduğu sert kontaklar nedeniyle gün içinde gergin olabilirsiniz. Özellikle eğitim hayatınızda işler yolunda gitmeyebilir. Çevrenize karşı da agresif olabilirsiniz. Eleştiri yapan insanlara tahammülünüz kalmayabilir. Merkür-Jüpiter gergin açısının da aktif olmasıyla sizler geçmişte yaşadığınız bir olayla ilgili tekrardan haber alabilirsiniz. Kapanmış bir sorun tekrardan büyüyebilir. Saat 19:03'te Ay, boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık sözlülüğün dikkatlerden kaçmıyor!Bugün beklemediğin işler gelişebilir. Araya giren konular kafanı karıştırıyor ama yardım alabilirsin. Her şey kendi kontrolünde olmayacağını bilmelisin. Talep ettiğin desteği kimlerden nasıl görebileceğine tanık oluyorsun. Karakterine uygun bir açık sözlülük bugün iletişim kuracağın kişilere de yansıyor. Ancak dozunu ayarlaman konusunda uyarmalıyım seni çünkü bazen tarz değiştirmek durumunda kalacağın zor durumlar olacak. Çalışma ortamındaki bazı kişilerin, hem suya sabuna dokunmayıp hem de sürekli söz söylemeye çalışmalarına sinirlenebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsin. Oldukça keyifli bir akşam seni bekliyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayatınız ve sağlığınızı etkileyen konularda devamlılık sağlamamış olmak canınızı sıkabilir. Yaşadığınız ailevi sorunların sonucunda bazı mesafeler yeniden çizilebilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğunluğu içinde kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Özgürlük hissi içinde yeni fikirlerin peşinden gitmeniz çok daha kolay olacaktır. Akşam saatlerinde keyif aldığınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fedakarlık etmek zorunda hissedebilirsiniz. Böyle durumda kendinize dışarıdan bir gözle bakarsanız sağlıklı karar verebilirsiniz

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşamınızda biri, nedense sizi anlamamazlığa gelecek ve bu sizi çok bunaltacak. Yan yollardan dolanmak yerine tam olarak ondan ne istediğinizi, paylaşmanız sizi sonuca götürecek. Belki de kendinizi ifade ederken çok gizemli oluyorsunuzdur.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ortak mal varlığınızı en verimli şekilde değerlendirmek için genel bir toplantı yapmalısınız.Herkesin fikrini aldıktan sonra harekete geçireceğiniz proje verimli sonuçlanır. İş hayatınızda arka plandan sizi destekleyen bir erkekle ortak bir çalışma başlatabilirsiniz. Detay ve araştırma gerektiren bir proje için önemli bir dönemdesiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda ataksınız. Gün içinde biriken işlerinizi tamamlamak için yeterli enerjiyi bulabileceksiniz. Ani çıkışlarınız olabilir. Psikolojik anlamda hızlı parlamaya müsaitsiniz. Fazla beklenti içerisinde olduğunuzda kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Eğer birinden bir şey istiyorsanız sadece istemeniz yetmez. Dile getirmelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; yakın çevrendeki haraketlilik, seni de eyleme geçirerek uzun süredir çıkmak istemediğin kabuğundan çıkmanı sağlayabilir. Hayatına dokunabilecek ve seni neşelendirecek alanlara yönelebilirsin. Kendinle ya da kardeşlerinle alakalı bir konu zihninde endişe duymana sebep olabilir, bu durumu büyüklerinle fikir birliği içinde aşabilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 04" R
Ay
Balık
07° 55' 52"
Merkür
Koç
18° 22' 23"
Venüs
Boğa
04° 45' 22"
Mars
Koç
02° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 12"
Satürn
Balık
16° 50' 21"
Uranüs
Boğa
22° 31' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 47"
Lilith
Başak
23° 40' 33"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>