Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yalnız kalmak isteyeceksin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bu ne şans! Aniden bir mola verebilirsiniz ve bu da hayatınıza istediğiniz yoldan başlayabileceğiniz anlamına geliyor. Bu, aşk veyahayatınızla ilgili olabilir ya da uzun zamandır deneyimlemek istediğiniz yeni bir yaşam biçimi olabilir. Arkadaşlarınız bu süreçte önemli bir rol oynayabilir. Dikkatli hareketlerle ilerleyin. Böyle bir şans her zaman ayağınıza gelmez!

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Bugün gerçekleşecek sosyal bir etkinlik, sizin için çok değerli eski arkadaşlarınızla sizi buluşturabilir. Bu durum, kendinizi biraz sönük hissetseniz de, son derece arkadaşça ve sıcak bir ortam oluşmasına ön ayak olabilir. Kafaya takmayın! Bazen eşlik edilebilir bir sükunet, zorla ilerletilen sohbete yeğdir. Neşeli dostlarınızın varlığıyla mutlu olun ve size neler söylediklerine kulak verin. Böylece daha fazla eğleneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu an oldukça yorgun hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen gününüz binlerce olayın aynı anda gerçekleştiği bir arapsaçı şeklinde başladı. Gün boyunca da bu karışıklıkları çözmeye çalışmış olabilirsiniz. Önemli işleri halletmeyi unutmaya başladıysanız, yapacaklarınızı yazın. Çocukları okuldan almayı unutmayın mesela! Öğleden sonrası rayından çıksa da önemli aramaları yanıtlayın.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah gerçekleşen Venüs-Plüton güzel etkileşimiyle sizler de hislerinizin güçlü olduğu bir güne başlıyorsunuz. Özellikle aşk hayatınızda içinize doğanlar bugün bir bir gerçek olabilir. Umutsuzluk yerine içinizde bilmediğiniz bir mutluluk olursa şaşırmayın. Pozitiflikler sizi bekliyor. Saatler 13:37 olduğunda ise Ay, Oğlak burcuna ilerliyor. Ailenize vakit ayıracağınız bir güne devam ediyorsunuz. Sizlerden haber bekliyor olabilirler.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak isteyeceksin!Bugünün gündemi aile ilişkileri! Anne veya eş ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Özel ilişkilerde sorun yaşamamaya özen göstermelisin. Kararsız kaldığın her durumda tercihin yanlıştan yana olabilir. Dikkat! Dengeli ve mesafeli yapın çevrendeki birçok kişi tarafından hissediliyor. Ani gelen haberlere karşı soğukkanlı ve mantıklı davranman gerekebilir. İlişkinde bazı problemler söz konusu ise biraz yalnız kalmaya ihtiyacın olduğunu fark edeceksin. Bu düşünceni sevgilinle açık yüreklilikle paylaşsan da beklemediğin tepkiler alabilirsin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçtiğim günlerde kaldığını düşündüğünüz problemler gündeminiz olabilir. Canınızı sıkan bu durum karşısında sevdiğiniz bir hobi ile uğraşmak kendinizi iyi hissettirebilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zamanınızı evde geçirebilir ya da evde daha meşgul olabilirsiniz. Düşüncelerinize yeniden gözden geçirebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularla alakalı şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk vaat edici durumlar söz konusu. İlişkileriniz ciddiye dönebilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınız biraz daha havada bir gün geçirebilirsiniz. Dalgınlık ve unutkanlığa bir miktar daha dikkat etmelisiniz. Akıl karışıklığı, yanlış anlama ve alınganlıklar bugünkü merkür Neptün karşıtlığının konuları arasında.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkat çekmek bugün aklınızdan geçen en uzak şey olacak. Spot ışığı ya da dedikodu yapma şansı ile ilgilenmiyorsunuz. Şu anda, geriye dönüp etrafınızdaki insanları düşünmekle daha çok ilgileniyorsunuz. Bu çok akıllıca, böylece çok karışık durumlara karışmaktan kaçınabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli ilişkilerle dönüşüm zamanı. Kendinizi gizeme, bilinmezliğe, sırlara açın.Her ilişkinizi afişe ederek yaşamak zorunda değilsiniz. Bazen de kendi dünyanızda yalnız kalarak bir birlikteliğin tadına varırsınız. Arka planda sizin başarınızı çekemeyen birileri arkanızdan konuşabilir. İnsanlar üzerinde farkında olmadan güçlü bir etki bırakırsınız.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle evli Terazi burçlarının çok dikkatli olmaları gerekiyor. Anlamsız tartışmalardan, ego savaşlarından kaçınmanız gerekiyor. İlişkiyi yönlendiren kişi olmak yerine kabul eden olmayı denemeniz gereken bir gün. Pire için yorgan yakmaya müsaitsiniz. Pamuk ipliğine bağlı ilişkiler içinse kopma noktası gelmiş bulunuyor.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; kendi içinde yaşadığın krizden dolayı çevrene soğuk ve mesafeli bir imaj yansıtabilirsin. Günün enerjisini plan ve program yaparak değerlendirebilir, akınlarından bilgi ve fikir toplayabilirsin. Bir süredir beklediğin haberi alabileceğin gibi, beklenmedik bir duyum da ani kararlar almana neden olabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>