Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Motivasyonunu koruyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, yeni bir egzersiz programına başlamanız için sizi ilham verecek bir enerji sayesinde sağlığınız çok iyi durumda olacak. Ruh haliniz de buna yardımcı olacak. Gelecek konusunda özellikle istekli ve iyimser hissediyorsunuz, bu da fiziksel ve zihinsel olarak iyi hissetmenizi sağlayacak. Aşk hayatınızda da hareketlenme var. Şu an hoşlandığınız kişi de bu egzersiz programında size katılmak isteyebilir. Devam edin!

İş ilişkisi kurduğunuz kişilerle iletişim kurmak sizin için elzem. Günün büyük bölümünü telefonda ya da birikmiş evrakların arasında geçirebilirsiniz. Bugün biraz stresli bir gün olabilir. Üstesinden gelinmesi gereken bir gün. Yapabiliyorsanız, yardım alın. Her şeyi vaktinde yetiştirebilmek için en az üç kişi daha lazım! Yardım alın.

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Düşünceli bir moddasın. Meditasyon ve dua için uygun bir zaman. Hayatının spiritüel alanlarına vakit ayırarak kendini iyi hissedebilirsin. Mumlu ve tütsülü bir ortamdan hoş vakitler geçirebilirsin. Üst Güç ile bağlantı kurmak için niyet et. Gücün rehberliğinden ve sevgi dolu ve olumlayıcı niteliklerinden faydalanabilirsin. Zihnini dinginleştirirsen bunu başarabilirsin.Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz yeni sınırlara ulaşabilir. Bir Yay burcu olarak, işleri derinden hissetmek için doğanızın bir parçası. Bugünün yapacağı açıların da etkisiyle, işler bunaltıcı bir noktaya gelebilir. Eğer en ufak bir şey, sizi duygusallaştırıyorsa, kendiniz için çok zor olmayın. Yarın daha kolay olacak şekilde kendinizi kontrol etmeye ve bugünü atlatmaya çalışın

13 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Balık burcunda sürdürüyor. Merkür-Venüs arasındaki kavuşumla beraber bugün geçmişteki ilişkinizden tekrardan bir arama veya mesaj alabilirsiniz. Ayrıca hisleriniz güçlü olacaktır. Rüyalarınız size bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir. Akşam meydana gelen Güneş ve Plüton arasındaki güzel açıyla ise ailenizi ilgilendiren bir sorun varsa yavaş yavaş çözüm sürecine girecektir. Bu bir sağlık sorunu da olabilir.

13 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyonunu koruyorsun!Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Her ne kadar doğrularını sonuna kadar ispat etmeye çalışsan da sonunda kendini dizginlemeye sen de şaşıracaksın! İş ilişkilerinde sergilediğin mesafeli tavırlar etrafındaki kişilerin dikkatini çekebilir. Evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte ev eşyaları bakabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, yakın arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiye karşı beklemediğin bir sıcaklık hissedebilirsin. Akşamüzeri arkadaşından alacağın haber, biraz canını sıkabilir. Yine de kendi motivasyonunu korumayı başaracaksın.

13 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı ekonomik koşullarınızı yeniden değerlendirmeniz ve karar vermeniz gereken bir gün olabilir. Birkaç küçük tümseğin, sizi yolunuzdan çevirmesine müsaade etmeyin.

13 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi plan ve program yapmaya itebilir. Uğraştığınız işlerdeki eksikleri tamamlamak için zaman bulabileceksiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğle saatlerinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. İşte hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir.

13 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve sosyal hayat odakları stresli durumlar geçirmiş olmanızdan ötürü su veya toprakla vakit geçirmek, yalnızlığa zaman ayırmak size iyi gelecektir

13 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay öğle saatlerinde burç değiştiriyor. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelirken kuruntulu ve titiz bir tutum sergileyebilirsiniz. Eleştirel ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir. Beslenme, arınma, detoks gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok yoğun bir gün geçireceksiniz. Kimsenin sizinle konuşmak istemediğiniz bir konuda konuşmasına izin vermeyin. Bugün kendinizi bu kadar sıkışık hissederken, böyle bir ayrıntıya gerek yok.

13 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi oldukça güçlü hissettiğiniz bir gün. Liderlik konularına rahatlıkla soyunabilirsiniz. Arka planda güçlü bir kişi size destek olabilir.Gizemli bir aşka yelken açmak da isteyebilirsiniz. Tehlikeli sularda gezmediğiniz sürece hayatın güzelliklerini dilediğinizce paylaşın. Aile içindeki bir anlaşmazlık artık dönüşüme uğrar. Çözüm zamanı.

13 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün maddi konularda ani hareketlerden uzak durmalısınız, beklenmedik gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir. Riskleri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

13 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda güven kazanıyorsunuz. Gün boyu emin adımlar atacak, bir noktadan bir noktaya giderken tüm hareketlerinizi kontrol edeceksiniz. Kimsenin hata yaptığınızı görmesini istemiyorsunuz. Hata da yapıyor değilsiniz ama fark edilmeden, üstleriniz dışında kimsenin dikkatini çekmeden yol alma niyetindesiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün planlı, programlı ilerleyemeyebilir, kontrolünde olmayan gelişmelerden dolayı birçok engelle karşılaşabilirsin. Yaşadığın konsantrasyon zorluğunu aşmak için kendini biraz zorlamalı ve eleştirilere kulak vermelisin. Gizli bilgi ve ilişkilerin açığa çıkmasıyla sıkıntılar yaşayabilirsin.

13 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 32' 14" R
Ay
Başak
12° 25' 57"
Merkür
Boğa
01° 33' 47"
Venüs
Boğa
21° 30' 12"
Mars
Koç
12° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 23"
Satürn
Balık
17° 52' 53"
Uranüs
Boğa
23° 18' 37"
Neptün
Balık
29° 21' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 17"
Lilith
Başak
25° 11' 04"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>