Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Haberle umut verecek! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bazı evrak işlerinin bugün halledilmesi gerekebilir. Kendinizi telefonda çok vakit geçirirken bulabilirsiniz, ancak kuracağınız iletişimler açık ve dürüst olacak bu nedenle yapılması gerekenleri tam olarak yapmanız muhtemel. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle çok samimi ve sevgi dolu bir konuşma yapabilirsiniz, bu konuşma bir ev ziyaretiyle sonuçlanabilir. Günün tadını çıkarın.

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Kendini akışa bırakmaya çalış. Gün hızlı akıp gidebilir ve sen de uyum sağlamakta zorlanabilirsin. En iyisi karşına çıkan bütün görevlere bütünüyle konsantre olman. Bir sonrak için de çok endişelenme. Dikkatini tamamiyle ana ver. Eğer telefon çalarsa, arayan kişinin dediklerini kendini vererek dinle. Eğer birisi bir rapor hazırlamanı talep ederse, yap gitsin!Bugün nereye adımını atacağını kestiremeyebilirsin. Her şeyin, yetişebileceğinden çok daha hızlı şekilde akıp gittiğini düşünebilirsin. Yanından hızlıca geçmekte olan planörle uçan kişiye dört elle sarılmalı mısın? Biraz kontrolünü sağlamak güç de olsa, adım adım yürümek yerine, bu araç seni dağa hızlıca tırmandırabilir. Tabi seçim senin. Yine de bil ki, bugün zirveye gidecek bir kestirme yol bulmanın hayati önem taşıdığı bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

11 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, Kova burcundaki hareketini sürdürüyor. Aşk hayatınızda güzellikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiyle dargın olanlar için bugün şanslı bir gün olabilir. Çocuklarınızla ilgili haberler bekliyorsanız bugün alabilirsiniz. Güzel sanatlara olan yeteneklerinizle bugün yeni bir hobiye veya kursa başlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde Ay, 08:22'de boşluğa giriyor.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberle umut verecek! Ay, tüm gün boşlukta hareket ediyor. Üst üste gelen işler, kendi özel hayatına odaklanmanı zorluyor olabilir. Sanki her şey hızla akıp gidiyor ve sen bir şeylere yetişemiyor gibi hissediyorsun. Artık güzel bir şeyler olsun diyorsan öğleden sonra alacağın haberler seni fazlasıyla umutlandıracak. Eğerarayışı içinde olan bir Terazi burcuysan başvuru yaptığın yerde çalışan bir tanıdığından gelişmelerin olumlu olduğuna dair haberler alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesiyle ilgili bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, başlatmak istediğin projeyi hayata geçirmek için bazı görüşmeler yapabilirsin.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ortaklıklar, gizlenmiş bilgilerin ortaya çıkmasıyla değişime gidebilir. Cesaretinizi elden bırakmamalısınız.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Daha ciddi gördüğünüz konularda kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gündeminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak bir zaman.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın akışında ilerlerken özellikle ilişkilerde çok da fazla müdahalede bulunmamanız gereken bir gün olabilir. Gündelik yaşamınızdaki kişiler gösterdiklerinden çok daha farklı düşüncelere, tutumlara sahip olabilirler, sessiz sakin bir gün geçirmek faydalı olabilir.

11 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızı nasıl ifade ettiğinize çok dikkat edin. Duygularının dramına fazla yakalanmadan basitçe nasıl hissettiğinizi anlatın. Sabah ne hissettiğinizi yazmak faydalı olabilir ve öğleden sonra bunu gözden geçirip düzenleyebilirsiniz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Kova burcundaki seyahati, aşk, romantizm, çocuklarla ilişkiler, yaratıcılık, eğlence hayatı, hobileri hareketlendirecek.Önce iyi arkadaş olduğunuz biriyle şimdi sevgili olabilirsiniz. Hayatınızdaki değişime açık bir süreç sizi bekler. Duygu yerine mantık ön plana çıkacaktır. İlişkilerde akılcı kavramlar değer kazanır. Bilginizi karşınızdakilere aktarmaktan mutlu olursunuz.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda arada kaldığınız konular söz konusu olabilir. Arkadaşlıklarınızda bazı problemler var. Özellikle sizin giderek güçleniyor olmanız bazı insanları rahatsız ediyor. Çevrenizde yavaş yavaş otorite konumuna gelmeye başladınız. Ailevi konularda değişim ve dönüşümler olacaktır.

11 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; gün boyunca sana keyif veren uğraşlar içinde olabilir, ilişkilerini canlandırabilir, sevdiklerinle paylaşımlarda bulunabilirsin. Aldığın haberlerle heyecanlanabilir, bir anda harekete geçebilir, kendini iyi hissetmeni sağlayacak ortamlarda bulunabilirsin.

11 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 46' 17" R
Ay
Boğa
14° 05' 16" R
Merkür
Koç
21° 40' 54"
Venüs
Boğa
10° 19' 57"
Mars
Koç
05° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 59"
Satürn
Balık
17° 12' 40"
Uranüs
Boğa
22° 46' 60"
Neptün
Balık
29° 07' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 41"
Lilith
Başak
24° 10' 41"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>