Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni fırsatlar ve heyecanlar yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

İşinize, ilişkinizden daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Biri şu anda çok fazla duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsa, bunun yapmak için çok meşgul olabilirsiniz. Sevgikinizin ilgiye ihtiyacı varsa, bunu görmezden gelmeyin. Kariyerinize odaklanmak harika bir şey fakat profesyonel ve kişisel hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kulak verin.

Bugün zihniniz olaylara karşı daha yaratıcı bir çerçevede olabilir. Muhtemelen bir durumu analiz ederek ve onu iyileştirmenin yolunu buluyorsunuz. Zaman veya enerji kaynaklarından tasarruf etmek için yaratıcı bir strateji geliştirebilir veya teknik bir sorunu düzeltmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Sonuç odaklı düşünme tarzınız size uzmanlık ünvanı kazandırabilir, bu yüzden o yeteneklerinizi gösterin ve aklınızı kullanın!

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Dışa dönük ve renkli kişiliklere sahip insanlarla vakit geçirebileceğin bir gün. Dinamik enerjileri olan kişiler karşına çıkacak. Bu kişiler sana ilham kaynağı olabilir. Yararlı tüyolar edinebilirsin. Hatta sahip oldukları alışkanlıkları ve tavırları da uygulamayı deneyebilirsin. Bazen çekingen olabiliyorsun ve fırsatlar ellerinin arasından kayıp gidiyor. Biraz atılgan kişilerden öğreneceğin şeyler olabilir!Neyi nasıl yapacağınıza dair her zaman bir cevabınız var gibi görünüyor! O kadar çok alanda uzmansınız ki muhtemelen insanlar her zaman sizden tavsiye istiyor. Ancak bugün tavsiyelerinizin yetersiz kaldığını görebilirsiniz. Belki de insanların bir şeyler öğrenebilmek için kendi hatalarını yapmaları gerekiyordur. Bugün insanlar bir şeyleri kendi başlarına çözümlemeye çalışırken onlara karşı sabırlı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde ortaya çıkan Ay-Jüpiter arasındaki güzel açı sayesinde ilişkinizde çok şanslı bir zaman diliminde olacaksınız. Siz de karşı taraf için harekete geçecekseniz öğleden önceyi tercih edin. Ay, saat 19:02 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Hemen ardından oluşan Merkür'ün Kiron ile kurduğu karşıtlık nedeniyle partnerinizin size söyledikleri duygusal olarak yaralayabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fırsatlar ve heyecanlar yaşayabilirsin!Bugün bağımlılıklarından uzak durmam gerekiyor. Aşk adına yeni fırsatlar ve heyecanlar yaşayabilirsin. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni birarayışına girmene neden olabilir. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, etrafındakilere başarılarını anlatmaktan keyif alacaksın. Yeterince güvenmediğin ve tanımadığın kişilerle özel hayatını paylaşmaman gerekebilir. Aynı zamanda tek düzelikten sıkılan ruhun bugün sana radikal değişiklikler yaptırabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize iyilikler yapacağınız ve şanslar tanıyacağınız bir gündesiniz. Bu enerjiyi ufkunuzu genişletmek ve hedeflerini belirginleştirmek adına kullanmalısınız.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar bugünlerde sizin samimiyet ve güveninizi sarsmak için bazı denemeler yapabilirler ancak yine de siz net çizginiz ile tarafınızı koruyabileceksiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda fazla abartmaktan veya söz vermekten kaçının. Duygular, etkileşimler, sosyal bir olay ya da bağlantı gündeme gelecek. İlişkinizde gerginlik olabilir ve kimin gerçekten ne istediği kafa karıştırıcı hale gelebilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylardan çok fazla etkilenmeyecek ve bildiğiniz gibi yapmaya devam edeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileriniz sıcak olması, kendinize olan güveninizi arttırıyor. Sıkıntı duyduğunuz bir sorunu çözümlüyorsunuz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu düzenlemeniz gereken konular var. Haftaya özellikle arkadaşlıklarınızı sorgulayarak başlayabilirsiniz. Sizin gösterdiğiniz özeni göstermeyen kişilere karşı tepkilisiniz. Bu konularda politik olamıyorsunuz. Çok sevdiğiniz insanlara karşı zaafınız var. Aşk hayatınız parçalı bulutlu. Her an yağmurlar yağabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün ilişkilerde oldukça hareketli zaman geçirebilirsin, eşin, ortağın ya da işbirliği içinde olduğun kişilerle kuracağın iletişim enerjini yükseltebilir. Başkalarıyla ortak girişimlerde bulunabilir, onların önderliğinde mücadeleye girişebilirsin. Heves ve cesaretle attığın adımlardan olumlu sonuçlar çıkabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>