Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişim olsun istiyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Arkana yaslanıp diğerlerinin ipleri eline almasını isteyebilirsin. Bugün biraz rekabetçi bir gün. Arkadaş çevren, bir projenin kontrolünü ele geçirmek için çabalayabilir. Aile üyelerin biraz agresif davranabilir. Bekleyip olacakları görmek en iyisi gibi duruyor. Başkalarının dramalarına çekilme. Olan biteni gözlemle ve tetikte ol.Bugün, sebepsiz bir hüzün mü hissediyorsunuz? Çevrenizdeki bir şey, sizi geçmişte üzen bir durumu bilinçaltınızda uyandıracak sinyaller göndermiş olabilir. Onu bulmaya ve ondan kurtulmaya çalışın. Ondan sonra düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz. Yapmazsanız, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. Komik bir filmle ya da bir rock müzik konseriyle kendinizi oyalayın. Keyfiniz yerine gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 01:32 itibariyle bugün Koç burcuna geçiyor. Devamında aktifleşen Ay-Venüs ve Ay-Merkür zıt açıları nedeniyle eşinizle, sevgilinizle yanlış anlaşılmalardan ötürü tartışmalar yaşamaya açık olabilirsiniz. Sabah gergin zamanlardayken ilk aklınıza geleni söylemeyin. Çünkü günün kalanı güzel ve romantik devam ediyor olacak. Sakin kaldığınızda partnerinizle geçmişte yaşadığınız duygusal yaraları sararak yolunuza aşkla devam edeceksinizdir.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim olsun istiyorsun!Hem maddi hem de manevi olarak kökten bir değişimi arzulayacaksın. Online çalışma yürüten ya da iletişim kuran bir Terazi burcuysan, senin için bugün güzel ve verimli bir gün olabilir. Bununla birlikte uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelmek adına plan yapabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, tekrar barışmak isteyebilirsin. Evliysen ve eşinle hassas bir dönemden geçiyorsan ciddi konularını ertelemen gerekebilir. Ailenden alacağın güzel haberlerle keyfin yerine gelecek.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodu ve yanlış anlaşılmalar size zor bir gün yaşatabilir. Dikkatli olmalı, iletişiminizde söylediklerinizde özenli, duyduklarınızda sakin bir tavır takınmalısınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay evlilik hayatına ve yakın arkadaşlıklara vurgu yapıyor. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmaya bakın.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir noktada bu doğru olsa da ve kişisellik ön planda olsa da biri ile hayat birleştirmek sorumluluk gerektirir. İyi düşünmeniz lazım

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen şifalandırıcı bir dolunay olabilir sizin için. Sağlığınıza ruhsal ve bedensel anlamda dikkatinizi çekebilir. Gündelik yaşamınızı, çalışma ortamınızı düzenlemeye yönelik bazı kararlar alabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayrıntılara dikkat etmek önemlidir, ancak tek odak noktanızın detaylar olmadığından emin olun. Yoksa büyük resmi göremezsiniz. Bu tür durumları düzeltmek ve kendinize yeni bir bakış açısı geliştirmek için harika bir gün olacak.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, Merkür'ün ardından 8 Ekim'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Haydi yine yaşadınız! Etrafınıza güzellikleri ve sevgiyi yayacaksınız. İstediğiniz herkesi adeta bir mıknatıs gibi yaşamınıza çekersiniz. Estetik yaptırmaya karar vermek için uygun bir dönem.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir şeyler üretmek, insanlara faydalı olacak işler üretmek, hizmet sektörüne katılmak gibi istekleriniz olabilir. Birçok Terazi burcu evlerinin tadını çıkartıyor, diğer bir kısımsa yeni eve çıkma ihtiyacı içinde olabilirler. Tamamen düzen değiştirme, taşınma, aileden uzaklaşma, aile yanından ayrılma gibi temalar söz konusu olabilir. Yaşınız ne olursa olsun, olgunlaşma dönemine giriş yapıyorsunuz.

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay; kontrolün sende olmadığına işaret etmekte ama işbirliğini devam ettirerek taleplerinin yerine gelmesini sağlayabilirsin. Senin uzlaşmaya hazır olduğun konularda karşı tarafın taviz vermemesi gerilime neden olabilir.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>