Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Küçük değişiklikler keyfini yerine getirecek! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, ailenizin sizin için özellikle önemli olduğu bir gün olabilir. #SignName# erkeklerinin büyük kalpleri vardır ve siz de istisna değilsiniz. Sevdiklerinizin kalbinizde özel bir yeri var, şu anda da onların desteklerine ve varlıklarına ihtiyacınız olabilir. İçinde bulunduğunuz stres hakkında birileriyle konuşmaya karar verebilirsiniz. Konfor ve besleyici olma konusunda bu kişiye güvenin ve yakında kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün kaçmaya ve oynamaya hazırsınız. İş planınız varsa, iptal etmek isteyebilirsiniz. Ağır bir sosyal yükümlülük planınız varsa, bunun yerine işinizi asın! Son zamanlarda herkesle ilgileniyorsunuz ve şimdi kendinize bakma zamanı. Dinlendirici bir gün için parka gidin ya da bir kez yapmak istediğiniz bir şey yapın!

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Kendini fantezilerine ver ve yaratıcı yönünü konuştur. Sanatla uğraşmak, şarkılar söylemek için harika bir gün. İçinin derinlerinden bir yerden bırak o yaratıcı enerji gelsin ve kendini bu hazineyle şaşırt. Günün organizasyon eksikliği ve değişkenliğinin seni olumsuz etkilemesine izin verme. Hayaller ve dileklerle kendini ayakta tutabilirsin.Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neyi nasıl yapacağınıza dair her zaman bir cevabınız var gibi görünüyor! O kadar çok alanda uzmansınız ki muhtemelen insanlar her zaman sizden tavsiye istiyor. Ancak bugün tavsiyelerinizin yetersiz kaldığını görebilirsiniz. Belki de insanların bir şeyler öğrenebilmek için kendi hatalarını yapmaları gerekiyordur. Bugün insanlar bir şeyleri kendi başlarına çözümlemeye çalışırken onlara karşı sabırlı olmanız gerekebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:30'dan itibaren boşluktaki Ay, Boğa burcuna geçiyor. Günün geri kalanında sizler maddi meselelerinize vakit ayırabilirsiniz. Kredi için başvuru yapmayı düşünebilirsiniz. Borçlarınız için harekete geçmek için ideal bir zamandasınız. Gece olduğunda ortaya çıkan Venüs-Kiron karşıtlığı nedeniyle ilişkinizde hassas olabilirsiniz. Alıngan olabileceğiniz bir gecedesiniz. Duygusal olarak beklentilerinizin karşılanmaması sizi üzebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük değişiklikler keyfini yerine getirecek! Sadece kariyerine odaklanmak isteyişin olaylara daha profesyonel yaklaşmanı sağlıyor. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle maddi bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Yaşam alanında yapacağın küçük değişimler, keyfini yerine getirecek. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, katılacağın etkinlikte hem zekâsıyla hem de görünüşüyle seni oldukça etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Hiçbir şey için acele etmeyen sen bu kişinin ilgisine beklenmedik şekilde cevap verebilirsin.

17 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili hayal kırıklıkları canınızı sıkabilir. Sağlığınızın da etkileneceğini düşünerek bu sürecin geçici olduğunu kendinize hatırlatmanız yarınınızı iyileştirebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Gevşeme ihtiyacında olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili konularda mücadele gerektiren koşullar olabilir. Arkadaşlıklarınız da kendinizi çok daha canlı ve hareketli hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni konular gündeme gelebilir. Yavaşlamak isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizin sorumluluğunu üstlenmiş gibi hissedebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızla ilgili yapacağınız açılımlar başarı ile sonuçlanarak sizi güzel bir faza götürecek.

17 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili, bire bir ilişkiler açısından hareketli bir gün, Venüs'ün burcunuza kattığı cazibeyi ilişkilerde lehinize çevirebilirsiniz. Fikir danışmak, soru sormak, danışmanlık almak, karşınızdaki kişinin bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için uygun bir gün olabilir. 

17 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an başkalarıyla çok iyi geçiniyorsunuz. Sizi genellikle yanlış şekilde yargılayan insanlar bile aniden isteklerinize uyum gösteriyorlar! Özellikle herhangi bir anlaşma üzerinde çalışıyorsanız, bu durum, çok şey yapmanıza olanak sağlayacaktır. Herkes şu anda aynı şeyi istiyor, bundan en iyi şekilde yararlanın.

17 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjik ve sizden beklenmeyecek kadar hareketli olacaksınız. Karar verdiğiniz konuda olumlu gelişmeler olduğunu anlayıp daha istekle çalışabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz sağlığınızı güçlendiriyor.

17 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Özellikle birlikte organizasyonlar düzenlediğiniz veya birlikteyaptığınız kişilerle çok fazla samimi olmak istemeyebilirsiniz. Ancak tam tersini yapabilmek size daha fazla faydalı olacaktır. Yeniimkanları yakalayabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek konusunda biraz daha atak olmalısınız.

17 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sabah saatlerinde edindiğin bilgi ve deneyimler eşliğinde içinde bulunduğun ortamı ve koşulları tekrar değerlendirebilirsin. Sonrasında değişen dinamiklerle birlikte finansal konular seni meşgul edebilir. Kredi, miras, nafaka gibi işlere yönelebilir, yatırımlarla ilgilenebilirsin.

17 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 39" R
Ay
Oğlak
19° 14' 47"
Merkür
Koç
16° 44' 01"
Venüs
Boğa
00° 27' 09"
Mars
Balık
29° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 13"
Satürn
Balık
16° 32' 11"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 02"
Lilith
Başak
23° 17' 19"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>