Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yakının için endişe duyabilirsin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 100%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün başkalarının düşüncelerine bağlıymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Her zaman psişik bir tarafınız oldu ve bugün bu tarafınız gözler önüne serilebilir. Patronunuzun size ihtiyaç duyacağı bir şeye dahil olabilirsiniz. Bu işi vaktinden önce yaparak, bu kişiyi hassasiyetiniz ve inisiyatifinizle etkileyebilirsiniz. Ya da belki partnerinizin istediği bir şeyi fark edebilirsiniz. Bugün sezgilerinize göre hareket edin, hoş sonuçlar elde edeceksiniz!

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Egonun güçlü olduğunu fark edeceğin bir gün. Ve fethetmek için güçlü bir isteğe sahipsin. Dünyaya hükmetme planlarını yürürlüğe koymak için güzel bir zaman. Kuvvetli duygu ve agresyonlarından olumlu çıktılar almak üzere gücünü kanalize ettiğine emin ol. Yok etme; yarat. Olumlu yönden kullanılmayan bir enerji, kazalara ve öteki insanlara karşı düşmanlıklara yol açar.Gün biraz inişli çıkışlı olacak. Eğer olimpik bir atlet olsaydın, bugün başlangıç çizgisinde bekleyip, üstün bir performans çıkarmak için yeterince antrenman yapıp yapmadığını sorgulardın. Yeterli pratiğin var mı? Beklenen başarıyı gösterecek misin? Bunlar dışında, maddi kaynaklarınla bağlantılı meseleler çok büyük olasılıkla gününü meşgul edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyifsizseniz, muhtemelen gezegensel hareketler ile doğrudan sizin üzerinize yansıdığındandır. Hormonlarınız dengede olmayabilir ya da grip oluyor olabilirsiniz. Ama ciddi bir şey değil. Beslenme gereksinimlerinize ekstra özen göstermeniz ve gün boyu iyi bir egzersiz yapmanız koşuluyla, günün sonunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Boğa burcunda ilerliyor. Ay'ın kurduğu uyumlu kontaklar sayesinde gün içinde pozitif gelişmelere hazır olun. Bugün karamsarlık yok. Üstüne finansal anlamda da yüzünüzü güldüren haberler alabilirsiniz. Devamında 16:56-23:57 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Mars'ın Plüton ile oluşturduğu pozitif kontakla beraber hislerinizin sesini dinlemelisiniz. Bugün içinize doğanlar gerçek olabilir. Rüyalarınız çıkabilir. 23:57'de ise Ay, İkizler burcuna giriş yapıyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakının için endişe duyabilirsin! Bugün ihmal ettiğin sağlık problemlerin gündeme gelecek. Bir yakının için de bu konuda endişe duyabilirsin. Elindeki imkânları değerlendirmek ve yatırım yapmak için de ideal başlangıçlar oluşabilir. Çalışan bir Terazi burcuysan,ortamındaki rekabetli havaya sen de dâhil olabilirsin. İşinden memnun değilsen, yakın bir arkadaşınınkurma teklifine sıcak bakabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularda farklı çözüm yöntemleri geliştirebilirsiniz. Bu durumu tetikleyen, duygusal hayatınızda şüphelendiğiniz konulardan uzak durmak kendinize yapacağınız büyük bir iyilik olabilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kriz yaratan durumlarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konularında hızlı karar vermemekte fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz, beklemede kalmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Bugün teknik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar var.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kuracağınız arkadaşlıklar ve iletişim odaklı her konu da uzun ömürlü olacak ve kendinizi yalnız hissetmenizi engelleyecek nitelikte olacaktır.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte ev ve aileye ilişkin sorumluluklarınız atacağınız daha sağlam ve yapıcı adımlarla birlikte biraz daha rahatlayabilir. Önünüze çıkan engelleri ortadan kaldırma gücünüz olabilir.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birilişkisinde, bir adım geriye gitme ve belirli bir kişiye çok yaklaşırsanız gelişebilecek olası sorunlara bakma zamanı geldi. Hafta sonunuzla ilgili kişisel sınırlarınızın olması gerekir ve bunları ayarlamak sizin sorumluluğunuzda.

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nisan ayından beri aile içindeki ilişkilerde zorlandığınız konulara artık teker teker çözüm bulabileceksiniz. Özellikle annenizle aranızdaki fikir ayrılığına barışçı bir çözüm bulmalısınız.Evinizi satmak fikri gündeme gelse de bu konuda acele etmemelisiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kafanız karışmış olabilir. Sağlığınızla ilgili temalara dikkat etmeniz gerekiyor. Arkadaşlıklar, organizasyonlar, yeni atılımlar ön planda. Hareketlisiniz ve sosyalsiniz. İş yerinizdeki problemleri de fazla önemsememelisiniz. Yakın çevrenizi değişmek zorunda kalabilir. Bazı konularda dengeleri değiştirecek haberler alabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; finansal güvenliğin için verdiğin mücadelelerde başarılı olabilirsin. Açığa çıkmamış bilgiler ve kulislerden aldığın duyumlar ekonomik konularda doğru adımlar atmanı sağlayabilir. Derinden ilerleyerek, uzun vadeli girişimlerde bulunabilir, farkına varmadan kâr elde edebileceğin işler yapabilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>