Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tartışmaların Dışında Kalmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Senden yaşça büyük ziyaretçiler evine gelebilir ve belirli konuları nasıl ele aldığınla ilgili yorumlar yapabilirler. Oldukça hassassın ve bu yüzden eleştirilere normale göre daha az hoşgörüyle yaklaşıyorsun. Konuklarına sert çıkışma elbette. Aranızda bir tatsızlık yaratmak hiçbir şeyi çözmeyecektir. Konuyu değiştir ve seni en iyi hissettirecek şeylerden sohbet aç.İşlerin tıkanmasına izin vermeyin, hareket geçmenin şimdi tam zamanı. Bugün yaptığınız her şeyde, ne kadar derine değil ne kadar ileri gidebileceğinize bakın. Çeşitli konuları değerlendirip bunlar hakkında bir iki dergi edinin. Genel duygusal yoğunluğunuzdan biraz uzaklaşıp yalnızca gün ışığının ve gündelik sohbetlerin keyfini çıkarmaya bakın. Enerjik ve neşeli olun. İşlerin tıkanmaya başladığını görür görmez müdahale edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Dikkatli olmazsanız, kendinizi daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler yaparken bulabilirsiniz. An itibariyla kilo vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ve o çikolatalı kek market rafından size sesleniyor olabilir! Bugün hiçbir şeyin sizi yoldan çıkarmasına izin vermemek için elinizden geleni yapın. Ancak teslim olursanız da, kendinize çok fazla yüklenmeyin! Bazı günler bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek kolay değildir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerden yana finansanl destekler ve faydalar görebilirsiniz. Günün erken saatlerinde daha keyifliyken ilerleyen saatlerle gerileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Çalışmayan bir Terazi burcuysan, karşına çıkacakyenifırsatlarını değerlendirmek isteyeceksin. Aile içerisinde yaşanacak tartışmaların dışında kalmayı tercih edeceksin. Kısa süreliğine de olsa, bir tatil rotası oluşturmayı düşüneceksin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik ödeme ve harcamalar olabilir. Planlarınızın aksaması sizi tedirgin etse de hesabınızı iyi tutmanız toparlanmanızı kolaylaştıracaktır. Planlarınızı olağanüstü durumlarda da işe yarar olacak şekilde yapmaya devam etmelisiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. Akışta kalın.

24 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi net ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Aniden sinirlenebilir ve söylemek istedikleriniz yerine istemediklerinizi söyleyebilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde meydana gelen değişiklikleri not edin ve planlarınızı ayarlayın. Durumunuzu dürüstçe incelemek için iyi bir zaman. İyileştirme ve değişime yönelik yaklaşımınızda agresif olmak, artık size hizmet etmeyen şeylerden vazgeçmek anlamına gelir. Tereddüt etmek yerine cesaretle ilerleyin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Dengeler sizin için önemli. Sorumluluk duygunuzun gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Yorulmaktan korkmamanız sizi farklı yapıyor.

24 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınız, sinirlerinizin bir parça gerilmesi sonucunu doğurabilirler. Bu gerginliği atmak için alışveriş merkezine doğru yola çıkabilirsiniz. Para harcarken dürtülerinizi susturmaya çalışmazsanız, boş bir cüzdanla geri gelebilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmekten korkmayın ve bulunduğunuzun anın tadını çıkarın. Kariyer basamaklarından hızlı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Kendinize sağlıklı bir beslenme programı hazırlayın.

24 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

24 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>