Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beklediğin bir haber sonuçlanabilir! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün kişisel bir ilişkinizde olan şeylerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bir şeyleri bir şekilde halletmeye çalışıyor olabilirsiniz ve sevgiliniz farklı bir yöne odaklanmak isteyebilir. Şu anda parasal sorunlar ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortak bütçenizi tartışmak ilginizi çekebilir. Bu arada, sevgilinizin samimiyet ve iletişim konusunda endişeleri olabilir. Bugün onu gerçekten dinlemeyi ve ilişki kurmayı deneyin.

Diğer insanlarla çalışmayı içeren görevler bugün duygusal olarak biraz zorlayıcı olabilir. Stres ve sinir gerilmesi, bu görevlere dahil ve sinirlerinizin yıpranması muhtemeldir. Çatışma çıkmadan önce işleri etkisiz hale getirmeye çalışmak her zaman en iyisidir, ancak bu mümkün değilse, herkes için daha iyi olması için işleri yarında kadar ertelemeniz en iyisi olacaktır. Gereksiz negatif enerji yaratmanın kimse için yararı yok.

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Enerjin yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğin çok fazla ateş var. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsin ve başkalarının modlarını da nasıl iyileştireceğini biliyorsun. Ancak bugün, belli başlı sorunların, düzgünce ele alabilmen için gerekendan fazla duygusal içerikli olduğunu görebilirsin. Senle daha derinden alakalı olan sorunlarda bir de agresif, savaşçı bir ton var. Kendini korumaya bak.Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tür grup aktiviteleri sizi halkın gözünde belli bir dereceye getirebilir. Bir gruba konuşabilir ya da sizi ilgilendiren bir konu hakkında tartışmaya neden olabilirsiniz. Bugün beyniniz hızlı çalışacak ve zekanız kıvrak olacak, bu yüzden insanların duymak isteyecekleri çok şey olmalı. Çok eğleneceksiniz ama aynı zamanda fiziksel olarak yorulabilirsiniz tabii ki tabi bu nedenle kendinizi zorlamayın. Onun dışında, günün tadını çıkarın!

25 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Aslan burcunda ilerliyor. Sabahın ilk saatleriyle birlikte Ay'ın kurduğu uyumlu kontaklar sayesinde inanamayacağınız güzellikte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde elde ettiğiniz başarıları kutlayabilirsiniz. Saatler 19:13'te Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor. Venüs-Satürn arasındaki olumsuz açıyla akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiye olan tavırlarınız sert olabilir. Yumuşak dille bazı şeyleri çözmeye çalışın.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin bir haber sonuçlanabilir! Bugün yerine getirmek zorunda olduğun sorumlulukların seni zorlayacak. Zorunlu olarak katılman gereken bir toplantı umduğundan da başarılı geçebilir. Gözler senin üzerinde olacak. İş hayatında niteliklerini ortaya koyarak üstlerinin ilgisini çekebilirsin. Bugün onaylanmasını beklediğin bir projenin ya da kredi başvurusunun haberini alabilirsin.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle ilgili mutlu haberler kulağınıza gelebilir. Paylaştıkça çoğalan bu gelişmeler iletişiminizi de güzelleştirecektir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. Akışta kalın.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni gelen günleriniz güzelliklerle beraber gelse de geriden gelen travmalar zihninizi meşgul edebilir. Bu meşguliyeti bitirmek için ise daha sabırlı olmanız gerekmekte.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonbahar ekinoksunun ardından Güneş de artık burcunuz da. Bu durumun getirdiği özgüven ve rahatlığı özellikle öğle sonrasında çok daha fazla hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz hız kazanırken dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

25 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün girdiğiniz hemen her ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. Her şey yolunda gidecek. Az çabayla bugünün tadını çıkarma şansınız var. Bir şeyi yapmaya karar verirseniz, oldukça başarılı olacaksınız.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz ne kadar dengeli ilişkiler kurmak isteseniz de karşınızdakilerin soğuk, baskıcı, neşesiz tavırlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Siz yine de her şeye rağmen pozitif bakış açınızı koruyun.Samimi arkadaşlarınızla vakit geçirerek üzerinizdeki gerginliği atın. Ani para kayıplarına dikkat. Değerlerinize sahip çıkmalısınız.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Dostlarınız, yakın arkadaşlarınız konusunda abartılı tepkiler verebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi kontrol etme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Terazi burçları kilo almaya meyilliler. Sağlığınız için kilo kontrolünüze önem vermeniz gerekiyor. Duygusal anlamda yaşadığınız problemler sağlık problemlerini tetikleyebilir.

25 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sabah saatlerinde arkadaşlarınla ilişkilerinde ufak tefek problemler yaşanabilir. Gelecek beklentilerini oluşturabilir, yeni temeller atabilmek için güç toparlayabilirsin. Akşam saatlerine doğru iletişim çatışmalarına karşı dikkatli olmalı, fikirlerini empoze etmekte çok fazla ısrarcı olmamalısın.

25 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 36' 50" R
Ay
Başak
07° 03' 52"
Merkür
Koç
17° 38' 10"
Venüs
Koç
17° 18' 43"
Mars
Balık
21° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 32"
Satürn
Balık
15° 32' 03"
Uranüs
Boğa
21° 43' 30"
Neptün
Balık
28° 33' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 11"
Lilith
Başak
22° 06' 22"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>