Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beklediğin bir haber sonuçlanabilir! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Bugün, bir şey hakkında bir grup tartışmasının ortasında kalabilirsiniz. İş yerinde, ekibinizle bir şeyler konuşmak için iyi bir gün olabilir. Belki de tüm yapmanız gereken bir proje üzerinde işbirliği yapabilirsiniz. Bugün grup lideri olarak hareket etmekten ve arkadaşlarınıza uygun görevleri atamaktan korkmayın. Doğuştan emir vermekte iyisiniz ve bugün birliklerinizi savaşa gönderebilirsiniz!

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Kendini yoğun tartışmaların sebep olduğu laf dalaşları içerisinde bulabilirsin; ki bu hiç hoşuna gitmeyecek. Senin yapın kucaklayıcı ve bonkördür ama eğer bu özelliklerinden çıkar sağlanmaya çalışılırsa modun aniden tersine döner. Çatışma da ilişkilerin doğal bir parçasıdır. Bunu büyütülmesi gereken meseleler ve kavgalardan öte öğretici bir deneyim olarak görmelisin.Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşlukta olan Ay, saat 13:36'da Başak burcuna geçiyor. Günün devamında duygusal yanınız ortaya çıkabilir. Alacağınız kararlarda duygusal olmamaya dikkat edin. Hislerinizin güçlü olacağı bir dönemde olacaksınız. Akşam olduğunda Ay-Uranüs arasındaki olumlu etkileşim sayesinde umudunuzu kestiğiniz birinden ansızın bir geri dönüş olabilir. Eski sevgiliniz olmadık anda karşınıza çıkabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hırslısın! Çalışma yaşantında aksayan durumlar tahammül sınırını aşacak. Bu konularda bugün hırs yapabilirsin. Ancak merak etme, hayatının yoğun olacağı bir döneme giriyorsun, çalışkanlığının ödülünü alacaksın. Yaşadığın bazı talihsizliklere rağmen, özündeki sevgiyi, hak etiğini düşündüklerinden esirgemeyeceksin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, bazı organizasyonlarda iptaller söz konusu olabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden biriyle ilgili bazı yüzleşmeler söz konusu olabilir. Bugün, fedakârlık yaptığınız kişileri iyi seçmeniz gerektiğiyle farkındalıkları deneyimleyebilirsiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizdeki sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir. Alacağınız desteklerle üstesinden gelebileceksiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı ilgi duyuyor olmanız ilişkinizi toparlamak için yetmeyebilir bu yüzden ihtiyatlı ve hatalı noktalarınızı çözerek ilerlemeniz önemli.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki çift huylu otorite figürü size bir şey söylüyor ama başka bir şey yapıyor. Bugün onlarla ciddi bir konuşma yapabilirsiniz. Gerekirse kendi yolunuza gideceğinizi bilmelerini sağlayın.

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati sizi endişeyle yüz yüze getirecektir. Özellikle gördüğünüz rüyalardaki can sıkıcı detaylara kafanızı hiç takmayın. Bunlar fark etmeden alt benliğinize ittiğiniz konuların yansımasıdır.Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler almakta fayda olabilir. Hastalıklara karşı ekstra duyarlı bir günde olabilirsiniz. Aşırı yıpratıcı birtemponuz varsa ılık duş size iyi gelir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konuşmalarınızda daha sakin daha dengelisiniz. Çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kısa mesafeli seyahatlerde dikkatli olmak gerekiyor. Trafik kazalarına, küçük kazalara müsait bir zamandasınız. Daha dikkatli olmak, kurallara uymak önem taşıyor. Aşk hayatınızın kontrolü hala elinizde değil. Bir yaprak gibi sürüklenmekten bıkmadınız mı?

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; özel ya da sosyal içerikli işlerindeki tempo artabilir, yapman gereken işler ve sorumlulukların çoğalabilir. Ancak bitirmek istediğin konular bir anda arap saçına da dönüşebilir.  Günün enerjisi seni arkadaş grupları ve kalabalıklar içinde olmanın tadını çıkarman konusunda destekliyor olsa da sen tercihini kendi başına kalmaktan yana kullanabilirsin.

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 09" R
Ay
Başak
08° 32' 26"
Merkür
Koç
17° 34' 24"
Venüs
Koç
17° 27' 58"
Mars
Balık
21° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 14"
Satürn
Balık
15° 32' 48"
Uranüs
Boğa
21° 43' 55"
Neptün
Balık
28° 33' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 37"
Lilith
Başak
22° 07' 12"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>