Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bazı Konulardan Elini Eteğini Çekebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 70%

Sanatsal yapınız, bugün özellikle yüksek. Kalbiniz ve beyniniz, bir şeyler yapmak için çalışıyor gibi. Cesur olamk için yaratıcı yeteneklerinizi kullanın. Dışarı çıkın ve zaman geçirin. Biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz ve eğer sevgilinizle oturup dinlenmek istiyorsanız, tabii ki bunu yapın. Ancak, bu enerjiden yararlanmak isterseniz, ihtiyacınız olan potensiyel enerjinin içinizde olduğunu unutmayın.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

İnsanları inlerinden çıkmaları için etkileyebilirsin. Güneşli bu günde, onları sana katılmaları için ikna edebilirsin. Neşeni insanlarla paylaş. Yaşadığınız dünyayla ilgili sohbetler gerçekleştirin. Kendini büyük mutluluk içinde bulacaksın. Vurdumduymaz tavırlarının arkadasında da büyük, destekleyici bir güç mevcut olacak. Hafif ve eğlenceli ol, yarını da umursama!Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Terazi n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fazla risk almaktan kaçının. Her zamankinden daha enerjik olabilirsiniz ve bu durum da sizi normalde katılmayacağınız etkinliklerde yer almaya teşvik edebilir. Hatta içinizden kumar oynamak bile gelebilir. Ancak şunu bilin ki elinizdekini muhafaza etmek daha iyi bir fikir. Tutkularınız sizi uçurumdan atlamaya itse de yamaçtan aşağı yavaş bir inişi tercih etmelisiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç haftanın tozunu sallayın ve karışıklığı arkanıza koyun. Muazzam hayal gücünüz ve yaratıcı yeteneğiniz uyku halindeydi, çünkü onları nasıl en iyi şekilde kanalize edeceğinizi anlayamadınız. Belki de olumsuz bir şekilde kullanıldılar ve hayatınızın belirli alanlarında hoş olmayan bir serpinti oluştu. İyi haber şu ki, işler değişiyor. Bu yaratıcılığı olumlu yönde yeniden odaklamak için bilinçli bir çaba gösterin.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halini güzel bir dengeye oturtmak istiyorsun. Gün içinde uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından mesaj alabilirsin. Bu durum seni bazı olayları tekrardan düşünmeye itebilir. Sosyal medyayı kullanmayı seven bir Terazi burcuysan, bugün göreceğin bazı paylaşımlar sebebiyle sosyal medya mecralarından bir süre uzaklaşmak isteyebilirsin. İkili ilişkilere karşı kendini hazır hissetmiyorsun.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konuları yoluna sokmak ve bazı dengeler kurmak isteyebilirsiniz. Planlarınızı iyi yapmalısınız. Duygusal ilişkilerinizin sizi planlarınızdan uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Toplum önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için heyecan duyabilirsiniz. Bazı davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne kariyer alanındaki olumlu gelişmeler, planlar ve hayaller ile başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde ev hayatında sizden beklenen ve kariyeriniz, aile ve yuvanız arasında kalabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda parlayanve kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler getirebilir bugün. Çalışmalarınızla, yaratıcılığınızla parlayabilir, dikkat çekebilirsiniz. Başarılarınızla takdir ve alkış toplayabilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hatalarınızı ne kadar çabuk kabul edip düzeltmeye çalışırsanız o kadar çabuk ilerlersiniz. Yaptığınız yanlışların arkasından üzülmek size hiçbir şey katmayacaktır.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizdeve kariyer konuları olacaktır.Eviniz ile kariyeriniz arasında dengeyi bulmalısınız. Kariyerinizi ilgilendiren konularda duygusal kararlar almamaya özen gösterin.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler eğer bir ilişkiniz varsa, bugün birlikte bir etkinlik yapmak için harika bir gün. En sıradan şeyler bile yapıyor olsanız geçirdiğiniz vakit ikinizi daha da yakınlaştıracak ve de oldukça eğleneceksiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 09' 13" R
Ay
Aslan
12° 46' 49" R
Merkür
Koç
28° 29' 39"
Venüs
Boğa
18° 27' 43"
Mars
Koç
10° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 23"
Satürn
Balık
17° 42' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 00"
Neptün
Balık
29° 17' 60"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 42"
Lilith
Başak
24° 54' 38"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>