Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üretkensin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 50%

Arkanıza yaslanıp olayları izlemeye karar verebilirsiniz. Bugün olumlu bir ruh hali içinde olacaksınız ve bir şeyleri zorlamak istemeyeceksiniz. Agresif olmak yerine, köşede oturup espriler yapacaksınız. Bu neşeli tavrınız işlerin daha sorunsuz bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacak. Şu an fikirlerinizi başkalarına karşı saldırgan bir şekilde dayatmak bir hata olur. Rahatlayın ve diğer insanların verdiği bilgilere kulak verin.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün kusursuz olmalı. Son birkaç gündür, hayata seni bağlayan şeyler üzerine kafa yoruyosun. Temel uğraşlarında bazı değişiklikler olmuşa benziyor, ayrıca yeni ilişkiler, hırs patlamaları... Bugün, bütün içsel değerlendirmeleri bırakabilirsin. Bunun yerine, tüm deneyimlerinin koca bir listesini yapabilir ve yaşadığın heyecan verici hayat için minnettar olabilirsin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Benzersiz ve özel biri olduğunuzu kabul edin. Gün içindeki bu onaylamayı hatırlayın ve eylemlerinizin onu yansıtmasına izin verin. Bu, pek çok nedenden dolayı yoğun bir gün olabilir ve diğerleri bu nedenle sınırda olabilir. Çıldırmış biri tarafından rahatsız edilebilirsiniz. Sebep ne olursa olsun, bu yoğun duygu patlamasını kolayca halledebileceksiniz, çünkü duygular sizin gücünüzdür!

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı işlerle ilgilenen bir Terazi burcuysan bugün her zamankinden daha üretken olduğunu fark edebilirsin. Kardeşinle bir telefon görüşmesi yapmak aklındaki soru işaretlerini atmana yardımcı olabilir. Yakın bir dostunun maddi olarak sıkıştığını fark ediyorsun. Ne kadar ailen tasvip etmese de bu duruma duyarsız kalmak istemiyorsun. Uzun zamandır biriktirdiğin parayı arkadaşına verebilirsin. Fedakarlığın çevirenin dikkatini çekiyor yeni fırsatları da beraberinde getiriyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen haklı olduğunuz halde susmakta bir tavırdır. İnsanlara doğru değer verin ve geçmişte yaptığınız fedakarlıklara rağmen size bir şey ifade etmeyen kimseye daha fazla şans vermeyin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerde iletişimden kaynaklı sıkışıklıklar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. Maddi konularda dalgalanma yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel olarak şu ana kadar olanla ilişkinizi kesip temiz bir sayfa açmak isteyebilirsiniz ve bu sayfanın başarılarla dolu olması için çaba gösterebilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte yaşamınızda yurt dışı, yabancılarla ilgili konuların, akademik ve medyatik konuların önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu süreç macera tutkunuzu ve isteğinizi tetikleyebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza giren yeni kişiyle beraber çoğu duruma bakış açınızın değiştiğini fark edeceksiniz. Yeniden doğmuş gibi hissedecek, tazeleneceksiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in İkizler burcuna girişi ile hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemde din, felsefe ve inançlar üzerine kafa yorabilirsiniz.Ay'ın Boğa burcunda seyahat edeceği bugün finansal konular ön planda olacaktır. Eşinizin veyaortağınızın finansal hayatındaki sürpriz gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün rüyanızın etkisinde kalabilirsiniz. Öyle ki alacağınız kararlarda gördüğünüz rüyadaki hisleriniz etkili olacaktır. Bu süreçte rüyanızı herkesle paylaşmamanız önerilir. Bugün şanslı sayınız 3 olacaktır.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alırken, onların sorunlarıyla uğraşacaksınız. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Sinir sisteminiz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 04" R
Ay
Balık
17° 51' 18"
Merkür
Koç
18° 47' 39"
Venüs
Boğa
05° 36' 10"
Mars
Koç
02° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 52"
Satürn
Balık
16° 53' 50"
Uranüs
Boğa
22° 33' 41"
Neptün
Balık
29° 01' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 04"
Lilith
Başak
23° 45' 08"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>