Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Yalnız Hissedebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Hassas bir su grubu mensubu olarak bazen insanların hakkında ne düşündüğü konusunda çok kaygılanıyorsun. Eğer biri senle hemfikir olmazsa, bunun moralini aşağı çekmesine izin verme. Negatif fikirlerden ve eleştirel yorumlardan kendini uzak tut. Geçmişinin başarılardan oluştuğunu hatırla. Sen olduğun kişisin, ve insanları memnun etme gibi bir zorunluluğun yok. Yaptığın seçimler konusunda daha iyi hissedeceksin...Bu sabah uyanıp, aynaya bakacak ve gördüğün şeyden nefret ettiğine karar vereceksin - gayet iyi görünüyor olsan da. O yüzden, bugün yeni kıyafetler almak veya saçlarına yeni bir şekil uygulamak için uygun bir gün. Muhtemelen biraz depresifsin ve dışarı çıkıp kendini şımartmak lüksten öte bir gereksinim. Ama yiyecek-içecek alanlarında çok da şımarma yoksa yarın karşılaştığın sonuçlar pek hoşuna gitmeyecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün beklentileri, özellikle şu anda olduğunuz dinamik, idealist varlığa uygun olmalıdır. Bazı eleştiriler olacak ve elbette yorumlarınızı ünlü ironinizle noktalama fırsatını asla kaçırmayacaksınız. Bugün mizah anlayışınız hakim ve insanlar sizi zevkle dinleyecek!

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yalnız hissedeceğin bir gün olabilir. Arkadaşlarını telefon ile arayıp bu hissi kırmak isteyebilirsin. Kendini her zamankinden yorgun hissediyorsun. Bıkkın tavrını üzerinden atmalısın. Aileni desteğini arkanda hissetmek bir nebze sana iyi geliyor. Akşama doğru birikmiş işlerini bitirip yeni bir kitaba başlayabilirsin. Uzun zamandır düzenlemeyi ihmal ettiğin dolabını düzenliyorsun.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızda üzerinize çok fazla sorumluluk yüklenebilir ve sizler bunun altından nasıl kalkacağınızı düşünebilirsiniz. Aslında hiç de öyle olmadığını işi yaparken anlamanız mümkün olacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karar almak ve aldığınız kararları uygulamak için hevesli olabilirsiniz. Bir süreç başlatmak için uygun bir gün olsa da akılcı düşünmekte fayda var.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay uzak yol ve yolculuklarla ilgili yeni başlangıçlara işaret edebilir. Uzaklarla ilgili bir gelişme dikkatinizi çekebilir. Yurt dışı, yabancılar veya uluslararası bağlantılı konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkileme düştüğünüz konularda arkadaşlarınıza fikir danışabilirsiniz. Daha mantıklı kararlar aldığınızın farkına varacaksınız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay yurt dışı, hukuk ve eğitim konularını ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki günleri akademik hayatınızı ilerletmek için değerlendirebilirsiniz.Hukuki meseleleriniz varsa 10-15 gün kadar ön planda olacaktır. Uzak akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha iyi iletişim yolları öğrenmeniz gerekiyor. Her küçük şeyle uğraşamaz ve savaşamazsınız! İnsanlara kendinizi anlatmaktan yorulmuş durumdasınız. Bu şekilde hem zamanınızı harcıyor hem de psikolojik olarak yıpranıyorsunuz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 57' 04" R
Ay
Boğa
01° 42' 43" R
Merkür
Koç
20° 58' 13"
Venüs
Boğa
09° 17' 21"
Mars
Koç
04° 54' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 01"
Satürn
Balık
17° 08' 36"
Uranüs
Boğa
22° 44' 03"
Neptün
Balık
29° 06' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 56"
Lilith
Başak
24° 05' 02"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>