Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kazançlı Çıkıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Depresyon sizi bugün etkileyebilir, çünkü birseyehati nedeniyle geçici olarak sevdiklerinizden ayrılabilirsiniz. Bununla birlikte, telefonunuzu açık tuttuğunuzdan emin olun! Sevgilinizin sizi aldattığını düşünürek kendinize işkence etmeyin. Böyle bir şey olmayacak! Yolculuğunuzu mümkün olduğunca iyi geçirin. Bugün olduğu gibi geri döndüğünüzde de çok eğleneceksiniz!

Bugün eski bir düşmanınızla aranızı yamalı bir şekilde de olsa düzeltmek isteyebilirsiniz. Belki deyerinizde sizi rahatsız etmeye çalışan birileri vardır. Onlarla bir çıkmaza girmiş olabilirsiniz. Belki ikiniz de vazgeçmek için fazla inatçısınız. Şimdi konuyu daha aydınlanmış bir şekilde ele alma zamanı. Amaç, çalışma ortamınızda daha iyi bir şekilde barışı sağlamak olacaktır. Bu şekilde, ikiniz de daha rahat hissedebilirsiniz.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Evine yeni biri getirebilirsin. Sosyal olarak eşlik edilmekten keyif alacaksın. Belki bir arkadaşını bir süre sende kalması için ikna edebilirsin. Ya da bir aile üyesini ağırlayabilirsin. Daha sosyal ve Yay'ın bonkörlüğünün hakkını verir modda olacaksın. Tabi birilerinin evinde iki ay kamp kurmasına da izin verme. O kadarı da fazla!Bugün yorgunluk ve düşük biyoritm nedeniyle biraz güçsüz ve bitkin hissedebilir, dışarı çıkıp bir yere gitmek yerine yatağınızda kalmak isteyebilirsiniz. Bu durum genel eğiliminize ters düşüyor, dolayısıyla dişinizi sıkıp keyifsizliğinize rağmen evden çıkma isteğine kapılabilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyip biraz dinlenin, böylece mutlaka dışarı çıkmanız gerektiği zaman özünüze dönmüş olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla, uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Günün ilk yarısında dağınıklıklar, rahatlama isteği olabilir. İkinci yarısında ise daha planlı ve özgür iradenizle hareket edebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek istediğin her konuda istekli davranıyorsun. Geleceğe dair hayallerini geri plana atmak istemeyebilirsin. Kendi adına kazançlı olacağın bir gün seni bekliyor. Uzun süreli birlikteliği olan bir Terazi burcuysan, birlikteliğini bir adım daha ileriye taşımak isteyeceksin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras ve alacak konularınız tüm gün sizi meşgul edebilir. İlgilenmeniz gereken hukuki konularda duygusal adımlar atmak yerine herkes için uygun olacak çözüm önerileriyle hareket etmeye çalışıyorsunuz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Fikirlerinizi paylaşmak isterken, karşınızdakinin düşüncelerine de önem vermeniz faydalı olacaktır. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan tartışmalardan sakının. Risk alıp, yeni hedefler koyma isteği içinde olabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık alanında dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Aşk konusunda partnerinizle anlaşmazlık yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, sağlığınızı ve zindeliğinizi iyileştirmek amacıyla harekete geçmek için uygundur. Bugün yorucu bir egzersiz yapabilir veya sıkı bir diyete başlayabilirsiniz, ancak rutininize kolaylıkla bağlı kalabilirsiniz. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin doğru çıkması sayesinde, çevrenizdeki birçok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel, fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatiniz, akraba ilişkileriniz ve aile yaşamınız üzerine odaklanabilir. Diğer taraftan, arkadaş çevrenizde de dikkatinizi çekecek bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ne tarafa yoğunlaşacağınızı şaşırmanız, günün konusu olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizin sergileyeceği bir davranıştan sonra kalbiniz kırılabilir. Çok yakında ilginç birteklifi alabilirsiniz. İçinizdeki sorunları tek başınıza çözemiyorsanız, bir profesyonelden destek almayı deneyebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili acele karar almanız gerekiyor. Sakın kendinizi yeni birine kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki keyfinizi de kaçırıyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız olumlu sonuç verecek. Harcamalarınıza dikkat edin. Bu günlerde maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın. Kafeinli içeceklere teslim olmayın.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>