Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kabuğuna Çekiliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Duygularını belli etmek ve sevdiğin kişiyle daha güzel bir iletişim kurmak sana kendini iyi hissettirecek. Ancak bazı şeyler tam da istediğin şekilde gerçekleşmeyebilir. Etrafta olan biteni kontrol etmek yerine kendini ifade etme biçimini kontrol etmen gerekecek.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Maddi konularda yeni stratejiler belirlemek ve kendine yeni bir bütçe oluşturmak için iyi bir gündesin. Çevrende olan biteni ve kendi harcama alışkanlıklarını gözlemleyerek düzgün bir plan çıkarabileceksin bugün kendine.

Hareket etmek ve açık havada yürümek hem zihnini çalıştıracak hem de kaslarının daha iyi bir hale gelmesini sağlayacak. Hem zihnini hem de vücudunu eşit derecede çalıştıracak egzersizlere odaklanman gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emek verdiğin konularda insanların seni yeteri kadar takdir etmediğini düşünebilirsin bugün. Sana yeteri kadar ilgi gösterilmemesi kalbini kırabilir. Kendi başarılarını kendin takdir etmeli ve başkalarının ilgisi için uğraşmamalısın bugün.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün deneyimlerinizin sonuçlarını göreceğiz bir gün olacak. Tahminlerinizin tutacağı bir gün sizi bekliyor. Son birkaç gündür özellikle özgüveninizle alakalı olarak bazı sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bu sorunlarla mücadele etmek için çok fazla ileri gitmeyin. Geleceği daha net bir şekilde görecek ve kararlarınızı alacaksınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbenin hikâyesi dur durak bilmiyor. Zaman zaman tüm olaylardan soyutlanarak kendi kabuğuna çekilmeye çalışacaksın. Seni meşgul eden bazı işlerle ilgilenmek seni üzen olayları geride bırakmak açısından oldukça iyi geliyor. İşlerine odaklanmak sana iyi gelen bir şey. Bunu günün sonunda daha net görebilirsin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir karara vardığınızda ve bunu dile getirdiğinizde devamını da getirmeniz gerekecektir. Dolayısıyla özellikle ilişkilerle ilgili durumlar söz konusu olduğunda her şeyden ve en önemlisi kendinizden emin olarak ilerlemelisiniz. Bu sayede yaşanan sorunları da en aza indirme imkanınız olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öncelikli konularınızhayatınız ve amaçlarınız olabilir. Ancak mesleki alanda planlarınızda gerçekçi olmanız gereken bir dönemdesiniz. Üstlerin desteğine daha fazla ihtiyaç duyarken, sınırlandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumluk almayı daha çok öğrendiğiniz bu süreçte yapılması gereken işler ağırlık kazanabilir. Yaratıcı ve ılımlı yanlarınızla bazı problemleri aşabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklemeselelerinde önünüze insiyatifiniz dışında şeylerin dayatıldığını görebilirsiniz ve hayır deme şeklinize göre gününüz şekillenebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sis bulutlarının ardında güzel gelişmelerin saklandığı bir gün. Eğer görmesini bilirsen güzel şeyler kapıda olabilir. Beklenmedik olaylar gerçekleşebilir. Önemli olan yaşanan mevzuları doğru değerlendirip güzel sonuçları toplayabilmekte.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler bugün sizin için her zamankinden daha önemli! Sizi kendinizi geliştirmeye zorlayan, takılıp kalmanıza izin vermeyen ve gerçeklerle yüzleşmenize yardımcı olan insanlar, artık birlikte vakit geçirmeniz gereken kişiler olabilir. Herhangi bir bahaneyle sizi geliştirmeye ve sizi hedeflerinize doğru itmeye istekli biri size çok iyi bir ivme sağlayabilir. Şu anda iletişim rahat olmayabilir ancak gelecekte size karşı dürüst oldukları için muhtemelen mutlu olacaksınız. Unutmayın, sizi zorlayan her şey bir ceza değildir. Her şey oldukça kolayken, gelişmeniz mümkün değil.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars, sizi olumlu etkileyecek;çevrenizde kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor, hedeflerinizi belirliyorsunuz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Size gelen bir teklifi kabul etmek istemenize rağmen kendinizi bunun için yeterli bulmayabilirsiniz. Oysa bazen kendimizi çok fazla sorgulayıp doğamızda olan yeteneklerimizi görmezden gelebiliyoruz. Belki biraz vakit alabilir ancak düşündüğünüz açığı kapatabilirsiniz. Kendinize bir şans vermelisiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili acele karar almanız gerekiyor. Sakın kendinizi yeni birine kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki keyfinizi de kaçırıyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız olumlu sonuç verecek. Harcamalarınıza dikkat edin. Bu günlerde maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın. Kafeinli içeceklere teslim olmayın.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 47" R
Ay
Balık
16° 02' 38"
Merkür
Koç
18° 42' 55"
Venüs
Boğa
05° 26' 56"
Mars
Koç
02° 30' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 53' 12"
Uranüs
Boğa
22° 33' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 39"
Lilith
Başak
23° 44' 18"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>