Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu durumu da lehinize çevirmeniz gerekiyor.

Parasal konularda yaşanan sıkıntılar nedeniyle ev ve aile hayatınızı ilgilendiren ani ararlar almaya yatkınsınız. Karamsar ruh halinizden uzaklaşmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geliştirdiğiniz konuları günlük hayatınızda kullanmak size avantaj sağlayabilir. Girdiğiniz ortamlarda kendinize çekeceğiniz kişileri de bu sayede belirleyebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler yapmak adına iyi bir gün olabilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim konuları ön planda olacak. Bugün kendinizi ifade etmek ve iletişim kurmak konusunda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden karşınızdakilere samimi duygularınızı net bir şekilde aktarmak önemli olacak. Bu süreçte anlayışlı olmaya özen gösterirseniz, iletişim problemlerini çözmek daha kolay olacaktır. Ayrıca, bugün yeni insanlarla tanışmak veya sosyal etkinliklere katılmak da olumlu sonuçlar getirebilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yataktan çıkmak istemesen de sorumlulukların yataktan çıkmana neden olacak. İşlerini bir an önce halledip eve gelip dinlenmek isteyeceksin. İlişkisi olan Terazi burcuysan, sevgilinle daha özel paylaşımlar yapmaya başlıyorsunuz. Aranızdaki çekimin artması ilişkinizi güçlendirecek.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç huzurun önemli olduğunu unutmayın. Vicdanınızın rahat olacağı şekilde yaşama isteği, sorumlulukların endişesini değil kolaylığını getirebilir. Maddi açıdan şanslı olduğunuz, beklentilerinizin gerçekleşeceği bir gün olabilir. 

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler olabilir. Çalışma hayatınızda yeni fikirler gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermelisiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hedefiniz olsun ancak hırslı olmayın çünkü hayat hedeflerden ibaret değildir, denge kurmanız önemli olacak. Kendinizi daha mutlu ve daha bereketli hissedeceksiniz

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emek verdiğin konularda insanların seni yeteri kadar takdir etmediğini düşünebilirsin bugün. Sana yeteri kadar ilgi gösterilmemesi kalbini kırabilir. Kendi başarılarını kendin takdir etmeli ve başkalarının ilgisi için uğraşmamalısın bugün.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün gelişmiş bir iletişimin tadını çıkaracaksınız. Gün biraz kafa karışıklığı yaratabilir, bu da yavaşlamayı ve fikirlerinizi netleştirmeyi zorunlu hale getirir. Nitekim ileriye dönük olarak ilişkilerle ilgili konular daha net hale geliyor ve karar almayı daha kolay hale getiren bilgiler gün yüzüne çıktıkça durumun kolaylaşması muhtemeldir. Doğru kararları verme konusunda kendinizi daha güvende hissederken, özellikle ilişkilerinizde artan netliği sabırsızlıkla bekleyin. Şimdilik başkalarıyla olan etkileşimlerinize özellikle dikkat edin ve önemli ayrıntıları kaçırıyor olabileceğinizi düşünün. Henüz harekete çok hızlı geçmeyin! Bunun yerine yeni bilgilerin akmasına izin verin.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dilediğiniz şekilde gönlünüzce vakit geçirip güzel ilişkiler kurabileceğiniz bir gün sevgili teraziler. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızı ziyaret etmek iyi gelecektir. Biraz nefes almak için tatil planları yapabilir, keyifli başlangıçlar yapabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler veya seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye duygularınızı açmak için bu kadar beklemeyin. Koşulları değerlendirdiğiniz takdirde ilk adımı sizin atmanız gerektiğini anlayacaksınız. Gelecek için kurduğunuz hayaller gerçekleşmek üzere. Meslek yaşantısında yaşanan rekabetten hoşlanmıyorsunuz. Güçlü karakteriniz,yerinizdeki konumunuzun giderek güçlenmesine neden oluyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 39' 30" R
Ay
Boğa
27° 19' 07" R
Merkür
Koç
22° 29' 46"
Venüs
Boğa
11° 27' 40"
Mars
Koç
06° 15' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 55"
Satürn
Balık
17° 17' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 11"
Neptün
Balık
29° 09' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 40"
Lilith
Başak
24° 16' 47"
True Node
Koç
15° 18' 32"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>