Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Öngörülerde Bulunabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bu sizin için sıradışı bir gün olabilir. Son birkaç gün içinde diğer insanlarla olan ilişkiniz, üzerinizde gerçekten çok büyük bir etki yarattı. Bugün daha fazla özgür hissedeceksiniz ve sorumluluklarınızı bir defalığına kenara koymak isteyebilirsiniz. Peki ya aşk hayatınız? Ufukta yeni biri olabilir mi? Peki ya ilgi alanlarınız? Hobilerinizi yapmak için zamanınız oldu mu?

İlişkilerinize pozitif enerji katmak için güzel bir gün. Stres yaşadığınız durumlarda huzur sağlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sizi sinirlendiren birarkadaşınızla ateşkes ilan edin. Esprili olmaya çalışın ve bu kişiye şakalar yaparken ortak bir zemin bulmaya çalışın. İşleri biraz hafifletin ve mucizelerin gerçekleşmesini izleyin! Bu enerjiyi romantik ilişkinize veya sizden uzak olan herhangi bir aile üyesine de uygulayın.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Bugün bir yolculuğa çıkmak ya da birilerini ziyaret etmek isteyebilirsin. En son ne zaman böyle bir gün geçirmek için kendine izin vermiştin? Muhtemelen üzerinden çok uzun zaman geçmiştir. Bu planın sayesinde hem sen keyifleneceksin hem de yanındakiler senle vakit geçirdikleri için sevinecek. Yanında bir arkadaş bulundursan da bulundurmasan da, bir süredir görmediğin insanlarla etkileşim kurmanın veya yeni yerler görmenin keyfini çıkar!Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Terazi n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç haftanın tozunu sallayın ve karışıklığı arkanıza koyun. Muazzam hayal gücünüz ve yaratıcı yeteneğiniz uyku halindeydi, çünkü onları nasıl en iyi şekilde kanalize edeceğinizi anlayamadınız. Belki de olumsuz bir şekilde kullanıldılar ve hayatınızın belirli alanlarında hoş olmayan bir serpinti oluştu. İyi haber şu ki, işler değişiyor. Bu yaratıcılığı olumlu yönde yeniden odaklamak için bilinçli bir çaba gösterin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha meraklı bir tavırdasın. Bunun sebebi son günlerinde şaşırtıcı gelişmelere şahit olman olabilir. Sağlığına daha çok dikkat ediyorsun. Kamusal alanda çalışan bir Terazi burcuysan, çeşitli yapılandırmalar gündemde olabilir. Planlarını buna göre yapmalısın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin bazı şüpheli davranışları akılını kurcalıyor.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen haklı olduğunuz halde susmakta bir tavırdır. İnsanlara doğru değer verin ve geçmişte yaptığınız fedakarlıklara rağmen size bir şey ifade etmeyen kimseye daha fazla şans vermeyin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gerginlikten çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak keyfinizi yerine getirecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güven işlerinizi kolaylaştıracaktır. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmemelisiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde kendinizi iyi hissedeceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacaktır, yine de baştan sabrınız sınanabilir. Karar verirken dikkatli olduğunuzdan emin olun.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman eşitliği savunan bir insan olsanız da bugün haksızlığa uğrayabilirsiniz. Kendinizi savunmaktan asla çekinmeyin ve hakkınız olanı alın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanacaktır, göz önünde olmak istersiniz.Arkadaşlarınızın fikirleri bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Hayallerinizi ve hedeflerinizi netleştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler iyi şans bugün sizin tarafınızda! Mali durumunuzu kontrol etmeniz çok kolay olacak. Bugün pek fazla sosyalleşmek istemeyeceksiniz. Özellikle içinize dönmek ve tek başınıza vakit geçirmek isteyeceksiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyeceksiniz. Sistemli olmanız düşüncelerinizi özgürce savunmanız bazı çevrelerden tepki almanıza neden olabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 30" R
Ay
Boğa
21° 07' 47" R
Merkür
Koç
22° 06' 29"
Venüs
Boğa
10° 55' 52"
Mars
Koç
05° 55' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 48' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 16"
Lilith
Başak
24° 13' 55"
True Node
Koç
15° 20' 17"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>