Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Seçicisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Partnerinin seninle birlikte daha çok zaman geçirmesini isteyeceksin. Sana daha fazla zaman ayırması için onunla konuşmak en iyi yöntem olacak. İstediklerin konusunda kesin ve direkt olmak sana yarar sağlayacak.

Çok pratik birisiniz. Enteresan çözüm yollarınız var. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz.

Yenifikirlerini hayata geçirirken daha cesur olmalısın. Aklındaki girişimlerin hayal olarak kalmaması,anlamında büyük gelişme yaşamanı sağlayabilir. Planların üzerinde çalışmaya devam etmelisin.

Sağlığın konusunda daha çok önlem almak isteyebilirsin. Alışkanlıklarını gözden geçirmek daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek için önemli olacak. Açık havada yürüyüş yapma fırsatını değerlendirmekte yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlhamın seni ne zaman nerede bulacağını bilemeyebilirsin. Her durumda yeni ve yaratıcı fikirlerle öne çıkman mümkün olacak. Kendini kısıtlamadıkça üretken ruh halini koruman ve üzerine gitmen seni şaşırtacak.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ne pahasına olursa olsun özensiz düşünmekten kaçının çünkü gezegenler, doğru araştırmayı yapmadan yeni bir duruma acele ederseniz yanlış gidebileceği ve bunun sonucunda itibarınızın zarar görebileceği konusunda uyarıyor. Zaman ayırın ve doğru yapın.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem özel hayatında hem dehayatında fazlasıyla seçici davranabilirsin ve bu durum eleştirilmene neden olabilir. Çok fazla önemsemeyeceğin bu söylemleri kulak ardı etmen zor olmayacak. Kalbi boş ya da yeni ayrılmış bir Terazi burcuysan bugün kendini yalnız hissedebilirsin.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni arkadaşlar edinmek gelmek motivasyonunuzu arttırıyor. Kendinize bir çizgi belirleyebilir ve bu doğrultuda ilerleyebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaşanan sorunları gözden kaçırmayın ve ders çıkararak ilerleyin.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni gruplar ve kişiler gününüze hareket katabilir. Yaşadığınız olumlu değişiklikler size liderlik yapma fırsatı verebilir. Bu arada güçlü kişilerin desteği ile ilerleme şansınız olacak. Daha dışadönük olduğunuz bu günlerde yeni arkadaşlıklar ve sosyal olanaklar dikkat çekebilir. İşbirliği gerektiren çalışmalarda ortak bir hedef belirlemek yararınıza olabilir.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sizi her anlamda güçlendirecek. Yorucu enerjilerden kurtularak rahat nefes alacaksınız. Çevrenizle olan iletişiminiz partnerinizi kıskandırabilir...

28 Eylül 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arazi ya da diğer mülklere yatırım yapmak için çok güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gazetedeki reklamları incelemeye başlamak için uygun bir gün. Ayrıca, diğer gayrimenkul yatırımlarının da umut vaat ettiğini görebilirsiniz. Bugün, herhangi bir taahhütte bulunmak için en iyi gün değil, ancak seçeneklerinizi değerlendirmek için kesinlikle iyi bir gün. Devan edin!

28 Eylül 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların bugün size sunacakları çok şey var ve siz de çevrenizle bağlantı kurmaktan çok mutlusunuz. İster romantizm havasında olun, ister sadece yakın bir arkadaşınızla birlikte olmak isteyin, dinamik bir ikili oluşturarak harika zaman geçirebilirsiniz. Bu aynı zamanda, bazı romantik gelişmelerin yaşanabileceği bir gündür.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önem derecesi olarak ikinci plana atarak ertelediğiniz işlerinizi gözden geçirin. Çünkü bunlar, günlük aktivitelerinizin yoğun olduğu diğer günlerde unutulup gidiyor. Önemsiz görünen ayrıntılar sonradan pürüz yaratabilir.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para konusuyla ilgilenebilirsiniz ve bir kadının yardımıyla kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Aşk, hobi, tatil, çocuklarla ilgili eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Bu konularda hedefleriniz var ise peşinden gitmelisiniz.

28 Eylül 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sarsıldığını düşündüğünüz ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor gibi, rahat olun. İlişkiye yönelik dış değerlendirmeleri belli bir çizgide tutabilir, günlük sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçerseniz mutluluk var. Bugün çalışmalarınızı pek de büyük bir istekle sürdüreceğiniz söylenemez. Daha başka istekler içinde bulunabilirsiniz. Şartlarınızı çok fazla zorlamayın. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

28 Eylül 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 08" R
Ay
Akrep
20° 59' 12" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 25"
Mars
Balık
25° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 07' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 00"
Neptün
Balık
28° 45' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 37"
Lilith
Başak
22° 47' 21"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>