Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Partnerinle beraber yeni etkinlikler için planlar yapmak ilişkinizin gelişmesi için önemli olacak. Yeni şeylere beraber başlamak daha çok birlikte zaman geçirmeniz için önemli olacak. Birbirinizi daha iyi tanımak isteyeceksiniz.

Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Yeteneklerin sayesinde yeniimkanları yaratmayı düşünebilirsin. Yeteneklerine güvenmek kendine olan güvenini de güçlendirecek ve yeniimkanları yaratmanı sağlayacak. Bu konu üzerinde çalışmak sana yarar sağlayacak.

Günü tek başına geçirmek senin için daha iyi olabilir. Kendini daha çok dinleyip iç dünyana yönelmek kendini daha iyi keşfetmene yardımcı olacak. İmkan oldukça yürüyüş yapmayı ertelememelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlara girmeye devam etmek senin yararına olacak. Yeni insanlarla tanıştıkça yenifırsatlarının karşına çıktığını fark edebilirsin. Bu fırsatları değerlendirmek için çabalamak senin için yeterince yorucu bir eylem olabilir.

23 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda hiçbir yanlış yapamayacağınızı düşünebilirsiniz ve haklı olabilirsiniz, ancak zihin gezegeni Merkür geri giderken hiçbir şeyi, kendi büyüklüğünüzü bile kabul görmemelisiniz. Kesin diye bir şey yoktur.

23 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğin için büyük kararlara imza atacaksın. Eğer öğrenci olan bir Terazi burcuysan, yurtdışı eğitimlerine öncelik vereceksin. Astrolojide yaşamın simgesi Güneş, burcunda konumlanmaya başlıyor. Hoş görüntünden ödün vermeden, sınırlarını çizeceksin. Bugün aynı zamanda çok istediğin kıyafeti ya da eşyayı indirimde görüp alabilirsin.

23 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan beklentileriniz ve yaptıklarınız arasındaki bağlantıyı düşünebilirsiniz. Bu düşünceden doğru sonucu çıkardığınızda, kendinizi hamle yaparken bulmuş olacaksınız. Kişisel gelişim konuları, işinize katkısı olacak insanlar bugün gündeminize gelebilir.

23 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sınırlarınız aşma ve yeni adımlar atma teması bugün üzerinizde oldukça etkili olacak. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak sizi bunaltan kurallardan kurtulmak isteyeceksiniz. Eğitim ve araştırma konularında sürpriz gelişmeler olabilir. Yurtdışından gelecek haberler de bu konularda sizi oldukça cesaretlendirecek. Yeni kararlarınızı hemen hayata geçirmek isteyeceksiniz.

23 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Kalbinizin sizi götürdüğü yere gidin. Maddi konularda oldukça bereketli bir zaman geçireceksiniz.

23 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Harekete geçme zamanı geldiğin hazır olmalısın. Doğru zamanı kendin farkedeceksin. Gemi iskeleye yanaşırken hemen gemiye atla. Fakat kıyıyı terk ederken, her zamankinden daha da tedirgin hissedeceksin. Yanına yakın bir arkadaşını almayı unutma. Aksi takdirde güneşin batışını tek başına izlemek can sıkıcı olabilir.

23 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir problemin çözümüne gitmenizi engelleyen yapbozun eksik parçasını bulabilirsiniz. Sizi buna götürecek olan şey, diğer insanların size yardım etmesine izin vermektir. Bugün zihninizi oldukça yüksek bir kapasitede kullanıyorsunuz ve bunun hakkını vermek için çok çalışıyorsunuz. Bu, ihtiyacınız olduğunu düşünseniz de düşünmeseniz de size yardımcı olacak ve taşıdığınız herhangi bir yük çok daha kolay olacaktır.

23 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli olmanız ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Bugün yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ev ortamında uzlaştırıcı bir tutum içindesiniz. Duygusal konularınıza, çevresel olayları karıştırmamaya çalışmalısınız.

23 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

23 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünden itibaren güneşin Terazi burcuna geçmesiyle 21 Ekime kadar; kendinizi ortaya daha rahat koyabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların ilgili artabilir. Daha sağlıklı ve dinç hissedebilirsiniz. Kişisel bakım ve fiziksel değişim yapma istediğiniz artabilir. Merkür’ün başak burcundaki Retro transitiyle 3 Ekime kadar; içsel konuşmalarınız artabilir. Yazı yazmak size iyi gelecektir. Kendinizi ifade ederken daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Arkanızdan söylenenleri öğrenebilirsiniz. Geçmişteki kişiler karşınıza çıkabilir.

23 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız duygusal bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bazı sorunlarınızı şu anda yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi çok iyi kullanarak, çok verimli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

23 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 13" R
Ay
Oğlak
22° 37' 37"
Merkür
Koç
16° 49' 19"
Venüs
Boğa
00° 45' 38"
Mars
Balık
29° 34' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 43"
Satürn
Balık
16° 33' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 10"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 52"
Lilith
Başak
23° 18' 58"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>