Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Akılcısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Hislerini ifade ederken daha rahat olabilir, kendini daha mantıklıca ortaya koyabilirsin. Aşka dair düşüncelerini daha net toparlayabilirsin. Ne hissettiğini daha kesin bir biçimde görebilirsin. Aşk konusunda net tavırlar seni de karşındakini de memnun edecek.

İş hayatınız size dar bir ceket gibi geliyor. Çok şey katıyor, beklentilerinizi alamıyorsunuz. Yeni bir yer arayışlarınız haftanın ortasında son bulabilir. Bu konuda şimdiki yetkililerinizden biri ummadığınız şekilde size yardımcı olacak.

Maddi anlamda içinin rahat olacağı bir gün geçirebilirsin bugün. Yapılacak masraflar seni zorlamadan gerçekleşebilir. Eğer ortaklaşa bir masrafa girilecekse, diğer insanlar sana bu konuda daha fazla destek olabilir.

Bugün bol hareketli bir gün geçirebilirsin. O yüzden enerjini daha dikkatlice kullanman gerekecek. Çevrende olan bitene yetişmek için kendini hırpalamaman daha iyi olabilir. Bugün ara ara molalar vermeyi unutmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer veya para konusunda sıkıntı çekiyorsan eğer, bugün çevrenden daha fazla destek toplaman olası. Hiç beklenmedik bir şekilde bazı şeylerin yoluna girmesi olası. Bu durum özellikle yeni birarayışındaysan seni iyi etkileyebilir.

18 Eylül 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün maddi açıdan zorlandığınız bir gün olacak. Aile bütçesindeki birtakım eksiklikler ay sonuna doğru kemerleri sıkma zorunluluğunu doğurabilir. Maddi konularla uğraşırken hiç beklemediğiniz bir kişiden gelecek olan finansal yardım rahat bir nefes almanızı sağlayacak.

18 Eylül 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşman, haklılığını bir kez daha gözler önüne serecek. Saçlarının görüntüsünde dikkat çekici değişiklikler yapmaya karar verebilirsin. Son birkaç ay içerisinde borç verdiğin kimselerden alacaklarını tahsis edebilirsin.

18 Eylül 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız tarafından çalışma ortamınızda bilmediğiniz bazı gerçekleri öğreniyorsunuz. Bu gerçekler sizi yaralayıp kendinizi ve çevrenizi sorgulamanıza neden olabilir.

18 Eylül 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha dengeli ve sorumlu olmanız gerekebilir. Bazı hoşnutsuzluklar ya da engelleyici koşullarla karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda radikal kararlar alarak yolunuza devam edebilirsiniz. Gemileri yakmadan önce düşünerek karar vermenizde fayda var.

18 Eylül 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dönüşüm için harika bir gün ve eylemleriniz normalden daha derin ve anlamlı. Okunuzun nereyi hedef gösterdiğine dikkat edin çünkü bunun ucu bugün fazladan acı verebilir. İnsanlar seni yanlış bir şekilde ovuştuyor olabilir, kendini sıcak bir tabakta bir su tenceresi gibi hissettiriyor olabilir. Sıcaklık yükseliyor ve kapak havaya uçmak üzere olabilir. Kapak uçtuğunda kimseye vurmadığından emin ol.

18 Eylül 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şey sizin için zincirleme reaksiyon başlatabilir. Hayatınızdaki önemli bir şey, özellikle başka biriyle paylaştığınız bir şeyse, bugün sizi diğer insanlara bağlayan bağlarla ilgilendiğinden, ani bir değişime uğrayabilir. Bu değişiklikleri sabırla aşmaya çalışın çünkü diğer tarafta daha iyi bir gelecek sizi bekliyor. Vazgeçemediğiniz sürece her şey yoluna girecek.

18 Eylül 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her konuda mantığınızla bulduğunuz seçenekleri en iyi şekilde birleştirebilen bir yapınız var. İşinizle ilgili gecikmeler olabilir. Olumsuz gelişmelere yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven önemli.

18 Eylül 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

18 Eylül 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ay 10:59’a kadar boşlukta olacak. 10:59’ a kadar yeni işler yapmak ve başlamak için uygun değildir. Dinlenerek, basit işlerinizi toparlayarak bu zamanları değerlendirebilirsiniz. Saat 10:59’dan sonra kariyer vehayatınız gündeminize gelebilir. Partnerle ya da ortakla durumları abartabilirsiniz. Fazla duygusal yaklaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılabilirsiniz, geçmiş konular gündeme gelebilir.

18 Eylül 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili olayları çok fazla büyütüyorsunuz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkinizi çok fazla zorlamayın. İsteklerinizi anlatmakta güçlük çekebilir ve hiç beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacakfırsatlarını değerlendirmek için hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız son safhaya ulaşmış durumda.

18 Eylül 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>