Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkatlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Partnerinin seni düşündüğün kadar aramaması, sormaması hakkında erkenden bir karara varmamalısın. Onun da işlerinin olması, bu işleri halletmesi için ona zaman tanımanı gerektirecek. Günün sonunda bir araya gelmek ikinize de iyi gelebilir.

Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz.

İşlerin planladığın gibi gitmesi için programına uymak önemli olacak. Bunun için yorucu bir tempo içine girebilirsin. Ama uğraştıkça işlerin hallolduğunu görmek bu yorgunluğu hissetmemene sebep olabilir.

Ev işleri seni gün boyu meşgul edebilir. Yapılması gereken neyse o anda bitirmek senin için daha iyi olacak. Bu yoğunluk içinde kendine zaman ayırmak yenilenmek için ihtiyacın olan zamanı verecek. Yemekte aşırıya kaçmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşın senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Bu durum gün boyu meşgul olmana sebep olacak. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmak, ister istemez arkadaşlığınızın ilerlemesini sağlayabilir.

16 Eylül 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sosyal ilişkilerinizdeki becerileriniz sayesinde olaylara bambaşka bir gözle bakacak ve sevdiklerinizle aranızda yeni bir bağın oluştuğunu hissedeceksiniz. Hayatınızın bir döneminde yakın olmanıza rağmen bir şekilde yaşamınızdan çıkarttığınız bir kişiyle yeniden iletişime geçeceksiniz.

16 Eylül 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her düşündüğünü söylemenin artısı olmadığını gözlemleyebilirsin. Bazı durumlarda dilini sakınmak çevreni de duygusal enkazdan kurtarabilir. Rutinlerin içinde kaybolduğunu düşünüp yeni alanları gözden geçirmek sana da iyi gelecek. Geleceğin için aldığın kararları partnerinle de istişaresini yapmak isteyebilirsin.

16 Eylül 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağışıklığınız düşüyor. Kendinizi hassas hissediyorsunuz. Eklem ağrılarına dikkat ederek kontrollerinizi aksatmamalısınız. Sağlıklı beslenmeye ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

16 Eylül 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün son derece üretkensiniz. İşlerinizi çok planlı ve detaylı bir şekilde hallediyorsunuz. En ufak ayrıntıyı bile atlamayacak, çalışmalarınızı en iyi şekilde analiz edebileceksiniz. Ara ara yorulup bunalsanız da gün içindeki işlerinizi başarıyla tamamlayacaksınız. Sağlık konularında da bazı gelişmeler olabilir. İhmalkâr davranmayıp, gerekli görüşmeleri yapmanızda fayda var.

16 Eylül 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar retro burcunuzda seyrederken kendinizi olduğunuz kişi ve dışarıdan gözüken kişi arasında farklı hissedebilir, değişik duygular yaşayabilirsiniz.

16 Eylül 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

16 Eylül 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için yeni başlangıçların günü. Geçmişteki başarılar, geleceğe yönelik iyimserlik ve coşkuyla birlikte yeni bir özgüven duygusunu besleyeek. Seyahat, uzak gelecekte sizi bekliyor ve muhtemelen eğitiminizi bir şekilde ilerletiyor. Romantizm de umut verici görünüyor. Mümkünse bugün kendinizi şımartın. Görünümünüzü içinizde hissettiklerinizle eşleştirerek yeni döngüye başlayın.

16 Eylül 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda geri giden Merkür sayesinde, daha farklı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınıza alışkın kişileri şaşırtıyorsunuz; bu da sizi pek ilgilendirmiyor. Çevrenize taviz vermiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir.

16 Eylül 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

16 Eylül 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında anlaşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca partner ya da ortakla beraber harekete geçebilirsiniz. Partner ve ilişkiden yana şanslı olduğunuz bir süreçtesiniz. Seyahatlerde, yolculuklarda dikkatli olmalısınız.

16 Eylül 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşısında etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz mümkün. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldanma olasılığınız söz konusu, çok dikkatli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

16 Eylül 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 60" R
Ay
Başak
21° 46' 53"
Merkür
Boğa
02° 36' 02"
Venüs
Boğa
22° 28' 37"
Mars
Koç
13° 05' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 36"
Satürn
Balık
17° 56' 05"
Uranüs
Boğa
23° 21' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 41"
Lilith
Başak
25° 16' 20"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>