Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Verimlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Hoşlandığın insanın bir şekilde sana ulaşması seni fazlasıyla heyecanlandırabilir. Makul kalmak için daha dikkatli olmalısın. Aceleci ve özensiz davranışlardan kaçınmak olası bir ilişki için ihtimalleri artıracak.

Bu gün seyahat fırsatı bulabilir ve artan potansiyelinizden yararlanabilirsiniz. Enerjinizi ideallerinizi gerçekleştirmek için yapabileceğiniz ortak çalışmalara yönlendirebilirsiniz.

Girdiğin ortamlarda tanıştığın insanlar sayesinde farklıimkanlarıyla karşılaşabilirsin. Kendini övmek yerine onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışmakkonusunda daha farklı imkanlarla karşılaşmanı sağlayabilir.

Hareketli bir gün geçirebilirsin. Kendini zinde tutmak için beslenmene daha çok dikkat etmelisin. Yağlı yiyeceklerden uzak durmak kendini rahat hissetmen için önemli olacak. Eline geçen fırsatı dinlenmek için kullanmakta yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının kararsız davranışlarının seni direkt etkilemesinin önüne geçmen lazım. Hareketlerini başkalarına bağlamamak, eylemlerinde istediğin kadar özgür olmanı sağlayacak. Kendini ifade etmekte çekingen davranmamalısın.

15 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi tamamen kapana sıkılmış ve boğulmuş hissedebilirsiniz. Özellikle diğer insanların kararsızlıklarındna doğan problemler nedeniyle derin bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Harekete geçmeden önce başkalarının karar vermelerini beklemeniz gerektiğini düşünmeyin. Yapmanız gerekeni yapın, diğerleri hazır olduklarında size yetişecektir.

15 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınla yeni bir projeye imza atabilirsin. Üretkenliğini kullanman ve verimli hissetmen kendine olan özgüvenini artırıyor. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, yakın arkadaşının tanıştıracağı kişiyle bir anda yakınlaşabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonunu onlarla geçirmek için yola çıkabilirsin.

15 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz tarafından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Özgür hareket edemediğinizi fark ediyorsunuz. Kimseye fırsat vermeden yolunuzda ilerlemeye önem verin.

15 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şans yıldızınız bugün de parlamaya devam ediyor. İyi zaman geçirmek kadar işinizde de oldukça başarılısınız. Orijinal fikirleriniz yeni fırsatların kapılarını açabilir. Fikirlerinizi anlatmaktan çekinmeyin çünkü bugün ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek olacak. Borsada işlem gören paranız varsa kazançlar da söz konusu olabilir. Eğer yoksa talih oyunları da yüzünüzü güldürebilir.

15 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattaki isteklerinizi yerine getirebilmek için elinize çeşitli fırsatlar geçecek ve bu fırsatları olumlu yönde kullanmayı başarabileceksiniz.

15 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

15 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence şu anda anlamsız olmak zorunda değil. Eğlenmek için duygusal ihtiyacınızı üretkenlik arzusuyla harmanlarken, iyi vakit geçirmek ve kalıcı bir şey yapmak mümkündür. Sanatsal kaslarınızı germek ve neyle karşı karşıya olduğunuzu görmek için harika bir gün. Bir zamanlar sadece hobi olan bir şey, kalıcı bir zenginlik ve başarı kaynağı olabilir.

15 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma yaşantınızda büyük bir hızlanma mevcut. Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun.

15 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

15 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, ödemelerle ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Çocuk, hobi, tatilden dolayı ani para çıkışları gerçekleşebilir. Manevi açıdan ise şifalanma fırsatınız var, ruhsal çalışmalar yapmak bugün size iyi gelecektir. Ayrıca gizli düşmanlarınızdan bile destek alabileceksiniz. Ev ve ailenizle ilgili de önemli kararlar alabilirsiniz.

15 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

15 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 47' 19" R
Ay
Akrep
05° 08' 24" R
Merkür
Boğa
07° 40' 38"
Venüs
Boğa
26° 56' 06"
Mars
Koç
15° 51' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 54"
Satürn
Balık
18° 10' 06"
Uranüs
Boğa
23° 33' 58"
Neptün
Balık
29° 27' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 26"
Chiron
Koç
21° 46' 26"
Lilith
Başak
25° 40' 27"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>