Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinin istediğin şekilde ilerlemesi için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Senin payına düşeni yapıp karşı tarafın adım atmasını beklemek seni sıkıntıya sokabilir. Yaptıklarına karşılık beklemeden ilişkinin değerini artıracak.

Kronikleştiğini düşündüğünüz bir takım problemli ilişkileriniz var. Bu ilişkiler sizin için fazla bir anlam taşımadığından, düzeltmek için bir çaba içine girmiyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını bekliyorsunuz.

Maddi konularda olası sıkıntılardan uzak olmak için tasarruf yapmaya özen göstermelisin. Gereksiz harcamalardan uzak durmak zor durumlara karşı daha hazır olmanı sağlayacak. Savurganlıktan uzak durmalısın.

Yakın çevrende olan bitene karşı sakin kalmaya çalışmak senin için önemli olacak. Ani tepkiler vermekten kaçınarak kendini gereksiz yere yorgun düşürmemelisin. Sakinliğini korumaya çalışmak senin için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca daha açık fikirli olmakonusunda daha çok fırsatla karşılaşmanı sağlayabilir. Sabit fikirli kalmamaya özen göstermek gelişmen için önemli olabilir. Beklediğin ilerlemeyi yapmak için eline daha çok fırsat geçecek.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi sevgi dolu hissediyorsunuz. Bir süredir fiziksel ya da ruhsal olarak uzak kaldığınızı hissettiğiniz partnerinizle aranızdaki buzları eritiyorsunuz. Aşkın heyecanını hissettiğiniz tüm gün boyunca enerjiniz zirvede olacak.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü kendine ayırmak ve kendini şımartmak isteyebilirsin. Kuaförden alınan randevu, kızlarla alışverişe çıkmak derken dinlendiğini hissedeceksin. Geleceğinin yönünü değiştirecek büyük kararlara imza atabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan partnerin ile beraber ortak bir şehir değişikliği gündeme gelebilir.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim aldığınız konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Edindiğiniz bilgileri uygulayacağınız alanlar bulmak sosyal hayata da daha fazla dahil olmanızı sağlayacaktır. Özellikle dijital mecralar bugün size çok birçok kapıyı açabilir. Vaktinizi ve imkanlarınızı doğru değerlendirin.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi, eve yönelik konuları halletmek için daha fazla çalışabilirsiniz. Sağlık açısından kendinize daha çok önem vermelisiniz.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz fark etmeksizin mesleki konularda yaşça büyük bir erkekten destek alabilirsiniz. Konuştuğunuz bazı şeyler farklı yerlere çekilebilir.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeterince özgür değilsin, özellikle de ilişkilerinde. Zincirlerini kırmak için itelenmeyi bekliyor olabilirsin. Tam da şu an hayatının kontrolünü eline almanın tam zamanı. Aklından geçeni söyle. İnsanlara ne istediğini ve ne zaman istediğini ifade et. Belli ki, arzularından biri özgürlük. Öyleyse reddedilme korkunu aş ve istediğini talep et. İşte bu kadar basit.

17 Eylül 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğunluk şu anda düşüncelerinizi yönetebilir, önünüzdeki birkaç gün dikkatinizi daha ciddi yaşam meselelerine çevirir. Kaçındığınız ağır bir konu varsa, şimdi onu araştırmak için iyi bir zaman olabilir. Hayat, normalde sizi sersemleten meselelerle başa çıkmanız için sizi destekliyor. Devam edin ve gücünüze sahip çıkın, onu hem otorite hem de alçakgönüllülükle kullanın.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortam gereği acil olan konularda, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sırada verdiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Bugün bastırdığınız duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizin ve arkadaşlarınızın birbirlerinden epey uzakta yaşıyor olması herkesi bir araya toplamayı zorlaştırıyor olabilir. Bugün herkesin katılacağı bir aile toplantısı planlamanın tam zamanı. Arada hava yollarını aramak, otel rezervasyonlarını yapmak ve herkesi birbirini görecekleri konusunda heyecanlandırmak sizin üstünüze kalabilir. Bugün çok fazla telefon konuşması yapabilirsiniz ancak akşam karanlığıyla birlikte bir şeyler başarmış olacaksınız.

17 Eylül 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Bundan rahatsızlık duymanız mümkün. Düşüncelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Gerilimli ortamların içinde bulunmamaya çalışın. Çalıştığınız yerde kendinizi yeterince gösteremiyor gibisiniz. Yeteneklerinizin bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle ilgili düşünceler olumlu, biraz daha kendinizi göstermeniz gerekiyor. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

17 Eylül 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 37' 27" R
Ay
Başak
13° 29' 60"
Merkür
Boğa
01° 40' 48"
Venüs
Boğa
21° 36' 52"
Mars
Koç
12° 33' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 40"
Satürn
Balık
17° 53' 15"
Uranüs
Boğa
23° 18' 56"
Neptün
Balık
29° 21' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
21° 33' 33"
Lilith
Başak
25° 11' 40"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 17/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>