Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeteneğini Arıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni bir ilişki için kendini havanda hissetmeyebilirsin. Başkaları ne derse desin öncelikli olarak kendi düşüncelerini dinlemek ihtiyaçlarını doğru belirlemeni sağlayacak. Kendine hak ettiğin zamanı ayırmalısın.

Altından kalkamayacağınıza inandığınız sorunlar, her gün biraz daha azalıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştüreceksiniz.

Para konusunda arkadaşlarının tavsiyelerini ciddiye almanda yarar var. Tasarruf hakkında deneyimli insanlara söz hakkı vermek seni olası hatalardan uzaklaştırabilir. İleride rahat etmek için şimdiden önlem alabilirsin.

Tek başına olmanın tadını çıkarmalısın. Kafanı dinleyip en sevdiğin şeyleri yapmak sana büyük keyif verebilir. Hatta küçük kaçamaklarla kendini şımartabilirsin bile. Temiz hava almak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarını zamanında halletmek için gereken zamanı ayırmak isteyeceksin. Daha sıkı çalışmak için yeni yöntemler denemek isteyebilirsin. Çok farklı şeyler deneyip birden yorgun düşmemeye özen göstermelisin.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün zaman ayırıp kendinizi ve hayatınızı anlamladırmaya çalışacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek ve hayat akışınızın içinde entegre edebilmek için bu fırsatları mutlaka gözden geçirin. Özellikleve kariyer anlamında yakalayacağınız yeni şans kendinizi daha mutlu hissetmenize yardımcı olacak.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ve yeteneklerini keşfetmek için çeşitli kurslara başvurmak isteyebilirsin. Ailede senden yaşça küçük bireylerin savruk harcamaları onlarla önemli konuşmalar yapmana neden olabilir. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için kelimelerine dikkat etmek isteyebilirsin. Sağlığın ile ilgili konularda hassasiyetin artıyor.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızı korkarak açıklamak durumunda kalıyorsunuz. Finansal tablodaki dengesizlik sizi ruhsal anlamda çok yormuş olabilir. Karşı taraftan bu konuda destek görmeniz size büyük bir rahatlama getirebilir.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde İlişki konuları öne çıkıyor. Açık sözlü ve girişken davranma eğilimindesiniz. Ancak dürüst olmak adına kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Bugün karşılaşacağınız bazı kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilir. Niyetleriniz kadar ifade biçimleriniz de önem kazanacak. Bu tavrınız beraberlik konularında da yeni gelişmelere sebep olabilir.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki ya da idealist konularda tutumunuz oranında başarı elde edeceksiniz. İstediğiniz şey çabaladığınız oranda sizin olacak.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, düşüncelerinize bir arkadaşınızın oldukça rahatsız edici görüleri gelebilir. Öngörüleriniz normalden çok daha yüksek, ve insanları değerlendirmek konusunda çok daha iyisiniz, bu yüzden görüştüğünüz herkesle ilgili içgüdülerinize güvenin, bu kişi bir yabancı bile olsa. Rahatsız edici olabilir ama, bu deneyim etrafınızdakiler hakkındaki anlayışınızı arttıracak ve onlarla doğru bir şekilde başa çıkmanızı sağlayacak. Bu durum ilişkilerinizi güçlendirebilir.

19 Eylül 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanızı genişletme dürtüsü bugün size gelebilir ve bunu görmezden gelmekte zorlanabilirsiniz. Bugün size normal sınırlarınızın ötesine bakmanız ve neler kaçırmış olabileceğinizi görmeniz için birçok neden sunuyor. Kendinizi yeni bir sanatçıya, farklı bir mutfağa veya hatta yeni bir akademik konuya maruz bırakmak olsun, dünyaya bakışınızı genişletmek için bir şeyler yapmaya çalışın. Geleceğe bakışınızı olumlu yönde etkileyebilir.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Egon son zamanlarda oldukça kuvvetli gibi ve özgüven patlaması yaşıyor olabilirsin. Bugün birdenbire agresif ve dikkafalı, senin görüşlerinle uyuşmayan fikirlere sahip biri karşına çıkabilir ve bu egon tehdit altında kalabilir. Bugün insanlarla uğraşmak sana çok zor gelecek gibi duruyor; belki genel olarak kafalarının karışık olması yüzündendir.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; haftaya kariyer vehayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Aile ve evinizle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda açık düşman ya da ortaktan dolayı bazı sorunlar yaşanabilir, dikkatli olmaya çalışmalısınız.

19 Eylül 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir.

19 Eylül 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 08" R
Ay
Oğlak
23° 18' 17"
Merkür
Koç
16° 50' 24"
Venüs
Boğa
00° 49' 20"
Mars
Balık
29° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 46"
Uranüs
Boğa
22° 20' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 03"
Lilith
Başak
23° 19' 18"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>