Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2022, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Partnerinin seninle paylaşacağı haberler gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir. Birlikte sevinip onun heyecanına ortak olmak aranızdaki ilişkinin derinleşmesi için önemli olacak.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Terazi doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Yenifırsatları seni heyecanlandırabilir. İş konusunda alacağın bir haber gelecek konusunda daha heyecanlı hissetmeni sağlayacak. Bu haber sayesinde yenifırsatları için daha istekli olabilirsin.

Grup olarak hareket etmek bugün senin için daha keyifli olabilir. Sevdiğin insanlarla birlikte zaman geçirmek kendini daha enerjik hissetmeni sağlayacak. Ağır yiyeceklerden uzak durdukça günün senin için daha kolay geçtiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının gidişatında farklılık yaratmaktan çekinmemelisin. Karşına güzel fırsatların çıkmasını bu değişimle sağlayacaksın. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak bu değişiklikler için fırsatlar yaratacak.

20 Eylül 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün eğlenceli bir gün başlangıcı yapıyorsunuz ve sosyal anlamda yaşamınıza yeni kişilerin katıldığını göreceksiniz. Konuşma yetenekleriniz tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Bu nedenle sosyal becerilerinizin artması sayesinde kendinizi ifade etme konusunda daha iyi bir seviyeye ulaşacaksınız.

20 Eylül 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysan geçmiş konuların açılmasıyla partnerinle ufak bir gerilim hattından geçebilirsiniz. Buradaki durumu yönetmek bir bakıma sana kalabilir. Kuracağın cümlelerde seçici davranmak isteyebilirsin. Evinde değişiklik yapmak için birtakım kararlar alabilir ve yeni ürünlere gez gezdirmek isteyebilirsin.

20 Eylül 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü önceliklerinizi belirlemeye ayırmalısınız. İhtiyaçlarınız ve hayattan beklentilerinizi sakladığınız yerden çıkarın, kendiniz için en iyi şeyi yapmış olacaksınız. Bunu bir ego savaşı haline getirmeden yaptığınızda haklılığınız ortaya çıkabilir ve destekler alabilirsiniz.

20 Eylül 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ikinci gününde dönüşüm ve yenilenme konularında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşılaşacağınız durumlar sizi kendinizi aşmaya yönlendiriyor. Cesur ve kararlı olmak size daha iyi bir hayat imkânı sunacak. Zorlukların üstüne gidin. Gün içinde ara ara para konuları öne çıkabilir. Bankalarla görüşme yapabilirsiniz. Ayrıca yeni projelerde görev alabilirsiniz.

20 Eylül 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu konuda sakin fakat atak bir tavır sergileyin.

20 Eylül 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

20 Eylül 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda asıl odaklanmanız gereken şey kendinizi geliştirmek. Bugün, daha akıllıca çalışmanıza izin verecek daha iyi bir yaşam yaklaşımı yaratmanıza yardımcı oluyor. En azından yeme alışkanlıklarınız, uyku programınız, esnekliğiniz gibi özensiz davranmış olabileceğiniz alanları temizlemeye başlayın. Küçük değişiklikler büyük gelişmeler sağlayabilir, ufak adımlarla başlamaktan korkmayın.

20 Eylül 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanınızda çalışan kişilerin farklı beklentileri yüzünden;potansiyelinizin azalmasını istemiyorsanız, onlara özverili bir yaklaşım göstermelisiniz. Göreceksiniz, olaylar kısa sürede çözümlenecek ve siz de rahatlayacaksınız.

20 Eylül 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

20 Eylül 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer vehayatınıza odaklanabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ani sorunlar gerçekleşebilir. Harcamalara dikkat etmelisiniz.

20 Eylül 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz çok erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

20 Eylül 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 12' 12" R
Ay
Oğlak
22° 09' 23"
Merkür
Koç
16° 48' 34"
Venüs
Boğa
00° 43' 04"
Mars
Balık
29° 32' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 14"
Satürn
Balık
16° 33' 19"
Uranüs
Boğa
22° 20' 03"
Neptün
Balık
28° 54' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 45"
Lilith
Başak
23° 18' 45"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>