Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mutlusun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Partnerinle aranda ufak anlaşmazlıklar olabilir. Bunları çözmek için daha istekli olmalısın. Çözüm için uğraştıkça aranızdaki ilişkinin gelişmesi sizi birbirinize daha çok bağlayabilir.

İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz üzecek bir gelişme olabilir. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz.

Hedeflerine ulaşmak için arkadaşlarından yardım istemekten çekinmemelisin. Onların desteği sayesinde istediğin yerlere ulaşmak sana keyif verecek. Birlikte çalışmaktan keyif aldığın arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmelisin.

Kendine daha çok zaman ayırma şansın olacak. Sağlığın için daha farklı önlemler almak, yeni yöntemler denemek sana iyi gelecek. Yemek konusunda aşırıya kaçmamak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini işine vermek için bütün şartlar uygun olacak. Hayatına yeni bir yön çizmek için daha kararlı olduğunu göreceksin. Yeni şeyler başarmak sana başka işlere girişmek için cesaret verebilir.

22 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş cuma günü doğum burcunuza giriyor ve hafta sonu yine burcunuzda yeni bir ay var ve bu, yeni bir işe veya yaratıcı bir çabaya başlamak için yılın en iyi zamanlarından biri. En iyi olmayı hedefleyin ve olacaksınız.

22 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının özel hayatı ile ilgili paylaşacağı yeni gelişmeler mutluluğunu artıracak. Uzun süredir hoşlandığın fakat adım atamadığın kişiye duygularını açabilirsin. Günün stres ve yorgunluğu baş ağrısı olarak dönebilir. Kendini biraz rahat bırakmalısın. Sağlığına çok dikkat ediyor ve yeme içmene yeni bir düzenleme getiriyorsun.

22 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak ve bu işlerle profesyonel bağlantılar kurmak adına iyi bir gün olabilir. Bu konudaki yeteneklerinizi daha iyi kullanmak, araştırmak ve kendinizi geliştirmek bugün mental olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

22 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün mücadele ve denge konularında önemli bir hareketlilik yaşanabilir. Önemsediğiniz konularda kendinizi göstermeniz gerekebilir. Ortaklar ve ortak paralar konuları da ara ara öne çıkıyor. Öğle sonrasında daha akıcı ve yaratıcı koşullar içerisindesiniz. Yolculuklar, hareket içeren durumlar, eğitsel fırsatlar vurgulanıyor. Hafifleyeceksiniz.

22 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hedefleriniz için çok fazla çaba harcıyorsunuz. Kariyer hedefiniz olsun ancak hırslı olmayın çünkü hayat hedeflerden ibaret değildir.

22 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün merakınız had safhada, bu yüzden gazetede gözünüze ilginç bir haber, kitap ya da televizyon programı takılırsa onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bu durum tuhaf kavramları ya da olayları içerebilir bu yüzden saatlerce bir şeyler okumaya ya da eski belgeleri ya da diğer kaynakları karıştırmaya dalarsanız şaşırmayın. Bugün ne öğrenirseniz, hepsini başka bir dönemde hatırlamanız gerekecek ve belki de bunu yazarak ya da konuşarak yapacaksınız. Peşine düşün!

22 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar az zorlarsanız, gününüz o kadar keyifli olabilir. Hayatın içinde sadece süzülmeye hazırsınız, ancak bugünün stressiz enerjisini avantajınız için de kullanabilirsiniz. Gününüzün her dakikasını planlamaya çalışmak yerine, açık olun ve sizi nereye götürdüğünü görün. Muhtemelen nereye giderse gitsin seveceksiniz! Şu an önemli şey eğlenmek.

22 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiçbir şekilde dengeleriniz bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler kararlı tavırlarınızdan etkilenebilirler. Arkadaşlarınızla yapacağınızbirliği sayesinde, önemli aşamalar kaydedeceksiniz. Daha hoşgörülü ve esnek olmalısınız.

22 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

22 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Hobi, aşk, çocuklarla ilgili ise sorunlar yaşanabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahatler ise önemli olacak. Bu konuda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

22 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler maddi durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden kararlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

22 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 30" R
Ay
Oğlak
24° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 52' 04"
Venüs
Boğa
00° 54' 53"
Mars
Balık
29° 40' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 28"
Satürn
Balık
16° 34' 10"
Uranüs
Boğa
22° 20' 36"
Neptün
Balık
28° 54' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 18"
Lilith
Başak
23° 19' 48"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>