Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Seviniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Partnerinin senin için endişelendiğini görmek seni düşündürebilir. Hiiç kimse için olmasa bile onun için hayatına çeki düzen vermek senin için önemli olacak. Onun yardımı sayesinde toparlanman mümkün.

İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Hesaplarını yaparken daha dikkatli olmalısın. Ufak hataların üzerinden tekrar geçmek ilerisi için daha iyi olacak. Harcama düzenini bozmamaya özen göstermek olası maddi sıkıntıları uzak tutabilir.

Dert ettiğin şeylerle kendini ve etrafındakileri rahatsız etmek yerine sorunların için çözüm aramaya devam etmelisin. Alacağın profesyonel yardım sayesinde çevrene de olumlu bir hava yaymaya başlayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişim kurmakta zorlandığını hissedebilirsin. İnsanlara ulaşamamak moralini bozabilir. Her şeye rağmen sakin kalıp doğru zamanı beklemek bu tür sorunların yaşanmasını engelleyecek.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hükümdarınız Venüs, bugün sürpriz gezegen Uranüs ile bağlantı kuruyor, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin! Şüphesiz çok eğleneceksiniz, ancak sizin kadar şanslı olmayan bir arkadaşınız veyaarkadaşınız için bir düşünce ve belki de bir yardım eli uzatacaksınız.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Terazi burcuysan, birlikte yapacağınız tatilin rotasını çizebilirsiniz. Akşamüzeri yakın akrabalarında dönen dedikodulardan haberdar olabilir, merakla olayların ardındaki gerçekliği öğrenmek isteyebilirsin. Yakın arkadaşlarının evlilik haberlerini alabilirsin.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Evde vakit geçirmekten ziyade dışarıda bir plan yapmak, stresinizi atmanıza yardım edecektir. Gireceğiniz ortamlar, size tahmin etmediğiniz kişileri ve farkındalıkları getirebilir. Üzerinizdeki duygusallık yerine hayatın içindeki gerçeklere odaklanmalısınız.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşayabileceğiniz sürpriz gelişmeler değişim konularında size çok faydalı olacak. Yeni ortaklıklar konusunda elinize güzel fırsatlar geçebilir. Para konularında sizi heyecanlandıracak ya da endişelendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yenilik yapmak isteyebilir, yatırım alanlarınızı değiştirebilirsiniz. Endişeye kapılmadan soğukkanlı yaklaştığınız her konu kolayca çözüme kavuşacak.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için plan kurabilirsiniz ama eyleme geçmek için uygun bir gün değil. Olayları tasarlayın neler yapabileceğinizi kafanızda belirleyin.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

21 Eylül 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç beklemediğiniz bir anda biri sizi kurtarmaya gelebilir. Bu aynı zamanda beklenmedik bir fırsatın fa kucağınıza düşmesine neden olabilir. Bu fırsat finansal olabilir, ancak hizmet, fiziksel hediyeler veya kaliteli zaman gibi diğer destek biçimlerini de alabilir. Hayatın nasıl bir noktasında olursanız olun, sizi kollayan insanlar olduğunu unutmayın.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız. Karşıt evinizdeki Retro Jüpiter’in size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca partner, ortaklıkla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

21 Eylül 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye bağlanmamaya çalışın. Tek taraflı, platonik duygular yaşamanız muhtemel. Bu kişinin neden bu kadar ilginizi çektiğini kavramaya çalışmalısınız. Küçük bazıproblemlerinize çare olabilecek öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor

21 Eylül 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 26" R
Ay
Oğlak
22° 54' 33"
Merkür
Koç
16° 49' 46"
Venüs
Boğa
00° 47' 11"
Mars
Balık
29° 35' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 00"
Satürn
Balık
16° 33' 37"
Uranüs
Boğa
22° 20' 14"
Neptün
Balık
28° 54' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 57"
Lilith
Başak
23° 19' 07"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>