Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizin mutluluğu bugün size de yansıyacak ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Para durumuzda bugün aldığınız ani bir haber üzerine bazı değişiklikler belirecek. İşlerinizi bir kenara bırakıp parasal konulara ağırlık vereceğiniz bir gün geçireceksiniz.

Kendinizi son zamanlarda çok boşladınız ve sağlık durumunuzla ilgili bir kaç probleme tepkisiz kalıyorsunuz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar olumlu telaşlar içine girebilirsiniz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Erken saatlerde gerçekleşen Ay-Merkür etkisiyle güne başlıyorsunuz. Bu zorlu açı günün başında sert söylemler yapmanıza neden olabilir. İstemeden bulunduğunuz çevrede söylediklerinizle kalp kırabilirsiniz. Eğitim hayatınızda zorlu bir sabah olabilir. Sonrasında güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Ay-Uranüs ve Güneş-Mars uyumlu açıları ertelediğiniz işler için harekete geçmenizi sağlayacaktır. Beklenmedik anda sizi mutlu eden gelişmeler de karşınıza çıkabilir. 09:17-09:47 saat aralığında Ay ilerlemesine boşlukta devam edecek. 09:47 itibariyle de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ev ve aile konularınıza daha çok yoğunlaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Ay ve Kiron arasındaki açı aile içindeki olaylarda kırılgan olabileceğinizi gösteriyor. Bu görünüm sonrası günün geri kalanında sakin ve huzurlu bir enerji sizi bekliyor. Ev arayışı içindeyseniz isteklerinize uyan bir ev fırsatı karşınıza çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknik sorunlar canını sıkabilir!İş yerinde yaşayacağın teknik bir sorun bugün seni zorlayabilir. Bu konuda sakinliğini koruyamayıp, sana yardım etmek isteyen insanlara karşı tavrın sertleşebilir. İşlerinin kolaylaşması vearkadaşlarınla aranın bozulmaması için iletişime açık olmanda fayda var. Yalnız kalma fikrine hiçbir zaman sempatik yaklaşmadın. Ama bugünlerde en büyük korkularından biri haline gelmiş olabilir yalnızlık. Bir yandan da hiç kimseye bel bağlayarak hareket etmek istemiyorsun. Gezegen konumlarının etkisiyle gün içerisinde eşinle bu konuda açık sözlü konuşmalar yapabilirsin. Bugün aynı zamanda ailende senden yaşça küçük bireylere sorumluluklarını hatırlatmak zorunda kalabilirsin.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle geçmişte yaşadığınız sorunları tekrar gündeme getirip sitemkâr bir konuşma yapabilirsiniz. Kırıcı olmamaya özen gösterin yoksa ilişkilerde istenmeyen mesafelere sebep olabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizdeki bir niyeti gerçekleştirmek için net olmak gerektiğini hep hatırlayın. Karmaşaya girmeye niyetiniz olabilir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi burcu sizin istediğiniz sizi istemedi ve sizi isteyeni de siz istemiyorsunuz. Bu sarmal daha ne kadar devam edecek? Buna siz karar vereceksiniz. Yalnızlık mı, inadı bırakıp sizin için çaba gösterenlere ufacık da olsa bir şans vermek mi?

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Empati kabiliyetleri gelişkin Teraziler bugün arkadaş canlısı, sosyal ve aktifsiniz. Gruplar içinde farkedilip öne çıkabilirsiniz. Hesaplı riskler alın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında özel hayatınızdaki bir kadının kural ve yaptırımları sizi yorsa da, kişisel planlarınız yapmaktan vazgeçmeyin. Ne de olsa kadife eldiven giyen demir yumruk enerjinizle hayat dinamiklerini yönetmekte ustasınız. Eski dostlarınızı arayıp buluşarak nostalji yaşamak ruhunuza iyi gelir. Ayrıca emlakçılarla görüşmek, ev alım ve satımı ile ilgilenmek için uygun bir gün.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konulara odaklanmanız mümkündür. Yapmayı düşündüğünüz maddi nitelikli hamlelerle ilgili fikirleriniz, aklınızı tamamen doldurabilirler. Bunları başkalarıyla paylaşmak, farklı görüşler almak isteyebilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 32" R
Ay
Aslan
27° 04' 18"
Merkür
Koç
29° 55' 37"
Venüs
Boğa
19° 54' 52"
Mars
Koç
11° 30' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 06"
Satürn
Balık
17° 47' 33"
Uranüs
Boğa
23° 14' 07"
Neptün
Balık
29° 19' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 20"
Lilith
Başak
25° 02' 29"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>