Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Alışkanlıkların Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşka dair beklentilerin yarım kalabilir. Aklında birisi varsa o kişinin hayatında birisinin olduğunu görmen olası. Bu durum seni biraz rahatsız edebilir. Ancak bazı şeyleri baştan görmen seni ileride daha da rahatlatacak.

Bugün işle ilgili alacağınız bir haber umutlanmanıza neden olabilir. Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi ödüllendirecek.

Bugün işlerin istediği gibi gitmediğini görmek seni yıldırmamalı. Bazen bir şeylerin aksi şekilde gideceği tutar. Bunu ne kişisel algılamalısın ne de bunun üzerinden yeni kaygılar üretmelisin. Bırak bir şeyler de ters gitsin.

Bugün gerginlik seni ekstra yorabilir. O yüzden günün sonunda yeteri kadar dinlendiğine emin olmalısın. Günü erken bitirmek ve erkenden uyumak sana çok daha iyi gelebilir. Zihnen ve bedenen dinlenmeye çok daha fazla ihtiyaç duyabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer konusunda ileri odaklı yeni hedefler koymak için harika bir gün bugün. İstediğin konulara öncelik verebilir, kendini geliştirmek için yeni yerler açabilirsin hayatında. Kendini daha iyisine layık görerek hareket edebilirsin.

29 Eylül 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendi yolunuza gitmek ve kendi işinizi yapmak için izin istemenize gerek yok. Aksine, haritanızın en maceralı bölgesindeki kozmik aktivite, muhalefetten bağımsız olarak ilerlemenizi gerektirir. Kimse senin yolunda duramayacak.

29 Eylül 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan ve işinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, internetten birçok ilana başvuru yapabilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Stilini yenilemek ve saçlarında ciddi bir değişim yapmak isteyebilirsin. Yıllardır alışmış olduğun bazı alışkanlık ve düzenden aniden vazgeçebilirsin.

29 Eylül 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde adınızdan söz ettirebilirsiniz. Önemli görüşmeler ve işbirlikleri bugün daha belirgin hale gelebilir. Yaşadığınız sorunları bilerek hareket ettiğinizde, törpülemeniz gereken noktaları da daha net bir şekilde görebilirsiniz.

29 Eylül 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular hayatınızda daha fazla yer tutuyor. Aşırı sorumluluk taşıdığınız bu dönem arkadaş ilişkilerinizi öne alabilirsiniz. Gevşemek ve ortak paylaşımlar yaşamak biraz olsun sizi rahatlatacaktır. Günün bir kısmını işle ilgili sorumluluklara ayırabilirsiniz. Aktif olacağınız bu alanda son derece hareketli ve başarılı olacağınız zamanlar öne çıkıyor.

29 Eylül 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle birlikte olmayı, size kendini kanıtlamayı kâr sayan kişiler ipin ucunu kaçırabilirler. bu anlamda kişilerle iletişiminizi esnek tutun ve...

29 Eylül 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için çok hızlı geçen bir gün olacak. Zaman sen bir toplantıdan diğerine koşturur, onlarca telefon görüşmesinin altından kalkmaya çalışırken uçup gidecek. Farklı farklı insanlarla iletişim kurmak ve kendini ifade etmen açısından yoğun bir gün geçireceksin. O kadar çok konuşmadan sonra günün sonunda ağzının yorulduğunu hissedebilirsin. Bu hızlı gidişata kendini bırak şimdilik. Yarına işler biraz daha iyi bir hal alacak.

29 Eylül 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız heyecan verici yeni bir bölüme başlıyor! Bu, hayatınızın gelecek yılında neyi başarmak istediğinizi düşünmek için harika bir an. Hedefleriniz etrafında daha fazla netlik kazanmak için biraz zaman harcayın ve onların bazı rota düzeltmelerine ihtiyaçları olduğunu düşünüyorsanız, onları doğru yola sokmak için elinizden geleni yapın.

29 Eylül 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

29 Eylül 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

29 Eylül 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.

29 Eylül 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

29 Eylül 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>