Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hassassın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 10%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

İş yerindeki otoriteniz hakkında problem mi yaşıyorsunuz? Kendinizi anlatmakta zor zamanlar mı geçiriyorsunuz? Eğer öyleyse, projelerinizi, maceranızda sizi takip edeceğini umduğunuz insanlara ayrıntılı olarak açıklamayı düşünüyor musunuz? İş arkadaşlarınızın sizi körü körüne takip etmelerini bekleyemezsiniz. Onların da yaşamlarını sürdürebilmelerinin yanı sıra, kendi amaçları ve öncelikleri de vardır.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Bazen duygularının fişini çekebiliyorsun, acı verici durumların üzerini örtüp çözümler üretmekten kaçıyorsun. Kendini bu şekilde koruyarak, keşif içerikli bir ilişkiyi kaçırıyorsun. Şu anda, sana karmaşık duygular yaşatan biri hayatında bulunuyor olabilir. Aranızdaki bağlantıyı kontrol edemediğini hissettiğin için bu durum sinir bozucu olsa da, olayı biraz irdelemekten çekinmemelisin. Bu kişiyle harika bir arkadaşlık; belki de bir romantizm geliştirebilirsin!Bugün bazı insanlarla iletişimi kesmeye yönelebilirsin. Hassas yönün ön plana çıkabilir ve yıpratıcı olduğunu düşündüğün kişiliklere karşı çok daha az hoşgörülü olabilirsin. Görünüşe göre yine de sinirini bozacak müşteriler veya yöneticilerle baş etmek zorunda kalacaksın. Merhamet ve sabıra odaklan. Sırf birinin tarzı seninkinden farklı diye bu onların kötü biri olduğunu yansıtmaz!Daha anlayışlı olmayı dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde ailenizden biri büyük bir stres altında olabilir. Bu yüzden en ufak rahatsızlıkta çileden çıkıyor ve kendini duygusal olarak değişken hissediyor olabilir. Gözüne görünmeyerek bu gerginliği azaltmaya çalışın. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun tavsiye de vermeyin. Onu huzursuz eden her neyse, bu kişinin bu sorunla kendince yüzleşmesi gerekiyor. Uzaklaşın ve kendi işinize bakın.

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Huzursuzluk ve evhamdan kaçınmalı, yaşamın güzelliklerine odaklanmalısınız. Kendinizi bulunduğunuz ortamlarda tam olarak yansıtmak istemeyebilir, bazı duygularınızı, bazı sırlarınızı saklama gayretinde olabilirsiniz. İş hayatında fırsatlar doğabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Terazi burcuysan,arkadaşlarına karşı alınganlığın artabilir. Sevdiğin insanların üzerine fazla gidebilirsin. Akşam saatlerinde telefon konuşmaların biraz uzun sürecek. Dikkati elinden bırakmazsan, ortaya çıkabilecek sağlık sorunları gündemini meşgul edebilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olayların ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. Gerçekleri duymak sizi incitse de kabullenmeniz gerekebilir. Ruhsal sıkışmışlık hissi yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle sohbet etmek size iyi gelecektir. Fiziksel görünümünüzü değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Yeni bir başlangıç için sizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz. İçinizden geleni yapmalısınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma konularında mücadele gerektiren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularınızı göz ardı etmeyin. İşte beraber çalıştığınız kişilerle huzursuzluk çıkabilir. Tutkularınızı yoğun olarak yaşadığınız zamanlar olacak. İlişkilerde bitişler olabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayata dair niyetlerinizi olumlu tutabilirsiniz. Cümlelerinizin pozitif olması beraberinde olumlu bir süreç getirebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından günlük işlerinizi halledeceğiniz, detaylı ve hesap gerektiren işlerle uğraşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Gereksiz kaygı ve kuruntulara kapılmamalı, işinize odaklanmalısınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlara karşı fırsatçı davranırsanız günün sonunda yine de kendini kullanılmış hisseden kişi olursunuz. Bu nedenle çıkarcı olmak yerine kendilerini savunamayan insanları siz savunun.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor.Sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır. Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. İş ortaklıklarınızda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, kariyerinizi ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen gösterin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişi ile birlikte güzel bir yemeğe çıkacaksınız. Finansal durumunuz günden güne daha iyi bir hal almaya başlıyor. Sevinçli ve bir ruh haline sahip olacaksınız ve çevrenizdeki herkesi eğlendireceksiniz. 

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısa süreli ilişkilere olan eğiliminiz, sizi uzun vadeli mutluluklardan alıkoyuyor. Sorumluluk almaya çalışın. İş yerinde bireysel düşünüp, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayabilir. Para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Sevdiğiniz bir yakınınızın rahatsızlandığını öğrenebilirsiniz. Gelip geçici bir rahatsızlık canınızı sıkmayın.

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 23' 04" R
Ay
Yengeç
06° 17' 07" R
Merkür
Koç
25° 16' 28"
Venüs
Boğa
14° 55' 56"
Mars
Koç
08° 25' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 47"
Satürn
Balık
17° 29' 59"
Uranüs
Boğa
23° 00' 01"
Neptün
Balık
29° 13' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 42"
Lilith
Başak
24° 35' 33"
True Node
Koç
15° 03' 37"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>