Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yorucu ilişkilerdeki deneyimlerinizde, karşı tarafa tanıdığınız fırsatların olumlu karşılıkları var. Aldığınız önemli kararları çabuk unutmanız, duygularınızın henüz ayakta olduğunu gösteriyor.

Hayata doyumlu bakışınız, başkalarının fırsat gibi göreceği imkanları tepmenize neden olsa da, sizi risklerden koruyor. Kendi çapınıza göre önünüze koyduğunuz hedeflerde, yolunuz açık.

Bu konularda hırsınız yok ve buna kararlısınız. Gündelik hesaplar içindesiniz. Kazancınızı arttırabilme olanaklarınız içinde yaptığınız ilkesel elemeler geriye bir şey bırakmıyor

Çözümsüz bazı konularda, bugünlerde dışardan daha etkili olabilirsiniz. Bazı kararları kendiniz vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya fazla istekli görünmüyorsunuz. Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla içiçe yaşıyorsunuz.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yurtdışı, akademik eğitim, plan ve proje çalışmaları, yolculuk ve yeni girişimlerin başarılı şekilde sonuçlanmasını destekleyicidir. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, gönlünüzce zamanı geçirme isteğinizdir. Bundan ödün vermezsiniz. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelirsiniz. Sosyalleşmek, aktif olmak, istediğiniz gibi hareket etmek için bu enerji size cesaret veriyor. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sağlığınızı önemseme, günlük hayatınızı düzenleme ve gerekli ile gereksizleri hayatınızda belirleme yönünde önemlidir. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, hayatın güzellikleri, aşk, çocuk, paylaşımlar, özgürlük, bilgilenmek gibi geniş bir alanda sizleri rahatlatan bir enerjidir. Fikirlerinizi başkalarına zekice ifade edebilir, dünya görüşünüze göre bir duruş sergileyebilirsiniz. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne bambaşka bir konu ile başlayabilirsin. Kendini ifade ediş şeklinde bir problem yok ama birilerine bugünlerde çok ukala geliyor olabilirsin. Beni bilen bilir tavrına bürünmen seni olduğundan agresif göründürebilir. Bugün aynı zamanda finansal konular üzerinde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, tepkilerine ve çocuklarınla olan ilişkilerine özellikle dikkat etmen gerekebilir. Fevri konuşmaların kalp kırabilir ve pişman olabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, ailende yaşanacak gelişmenin uzağında kalmak üzülmene neden olabilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda bazı şeylerin sürekli ters gidiyor olması sizleri geçmiş aşk ilişkilerinizle tekrar bir araya getirebilir. Bu ilk etapta sizlere cazip gibi gözükse de sonrasında mutluluk getirmeyecek ve anlık olarak bazı duyguları daha yoğun yaşamanıza neden olacaktır. Bugün özellikle yaşamınızda otorite kabul ettiğiniz bir erkek figüründen önemli bir destek alabilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek ve hayattan keyif almak konusunda olumlu imkanlar var. Aşırı hayale kapılmadığınız sürece hayatın getirdiklerine açık durun.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar ve yabancı ülkelere yönelik idealleriniz olabilir. Bugün karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Kaygılardan uzaklaştıkça yaratıcılığınız artacak.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün zekanızı ortaya koymanız ve bilginizi konuşturmanız için destekliyor sizleri. Yorulduğunuz zorlandığınız her konuda beklentilerinizi de yaptıklarınızı da ifade edin. Özel yaşamınızda ise aşk sizi kuşatıyor.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Özel yaşantınızda ve işlerinizdeki sıkıntılar azalıyor çünkü şansınız şu sıralar çok açık olacak.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz gergin ve huzursuz bir hal içinde olabilirsiniz. Nedensiz gerilimler içine girmeniz ve olaylardan çok fazla etkilenmeniz mümkün. Ancak, aklınızı devreye sokup mantığınızla hareket etmeyi başarabilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 00" R
Ay
Başak
00° 28' 35"
Merkür
Boğa
00° 16' 53"
Venüs
Boğa
20° 15' 53"
Mars
Koç
11° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 08"
Satürn
Balık
17° 48' 44"
Uranüs
Boğa
23° 15' 07"
Neptün
Balık
29° 20' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 13"
Lilith
Başak
25° 04' 23"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>