Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan biri, gergin sinirlerinizi yumuşatmaya çalışacak. Onu kıramayacak ve kırgın olduğunuz sevgilinizi telefonla arayacaksınız. Ama yine de, ilişkiniz kısa zamanda toparlanacak gibi görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bir sorun yaratmamaya özen gösteriyorsunuz. İş hayatınız genel olarak problemsiz. Hafta içinde sizi sonradan çok ilgilendirecek bir toplantının içinde olacaksınız.

Ödemeleriniz ve toplayacağınız paralar bugünlerde başa baş gidiyor. Her zaman inişli çıkışlı olan para durumunuz, şu günlerde bir istikrar gösteriyor. Ama bu belli bir zamana kadar böyle gidecek gibi görünüyor.

Sırtınızdaki ağrılar söylediğiniz gibi mevsimle ilgili olabilir. Ama olmayabilir de.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günlerde anlamlı bulduğunuz birçok şey anlamını yitirebilir. Bir sıkıntınız var. Ama geçici ve çok da sudan sebepleri var. Bugünlerde biraz bunalım ihtiyacı hissediyorsunuz nedense. Yakında umut verici haberler alacaksınız. Rahatlayacak ve kendinizi toparlayacaksınız. Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjinizle azaltmamaya çalışmamalısınız.

30 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 10:52 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde, çevrenizdeki  her şeyin birbiriyle güzel bir uyum içinde olması hoşunuza gider. Akılcı paylaşımlarda bulunmak, haksızlıklar karşısında objektif düşünmek, yaptığınız her işe kendi güzelliklerinizi katmak size keyif verir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemsersiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır. Saat 14:58 Ay-Mars görünümü, kişisel anlamda huzura duyulan ihtiyacın göstergesidir. Dışarıyla her türlü temasımızda buna önem veririz. Evimiz, ailemizle ilgili sorumluklar bizi bu saatlerde biraz yorabilir. Canımızın istediğini değil, mecbur kaldığımız işleri yaparız. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumu başkalarıyla uyumlu, nazik ve sevecen tarzda anlaşmanızı sağlıyor. Belki bazı kişileri idare ediyor olabilirsiniz. Ancak huzurunuz için bunun gerekli olduğunu siz de bilmektesiniz. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

30 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

30 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki sinir bozucu düşüncelerden kurtulmakta zorlanabilirsiniz. Belki de takıntı haline gelen bu düşüncelerden kurtulmak yerine, size ne anlatmak istediğine bakmanız yararınıza olur. Daha önce katılmadığınız aktivitelere katılmanız fırsatlar yaratabilir. Ailenizi ilgilendiren işle veya kurs ya da seminerlere katılmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genelde enerjik ve girişimci yönümüzün ön planda olduğu zamanlar. Ancak, öğle üzeri saatlerde ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmakta ve tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, hafta başında yazdığımız fırsatlara açık, farklı şansları devreye sokan veya iyimser düşünmemize yardım eden etkiler yürürlüğe giriyor ve hafta sonu genelinde de bizi motive ediyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın.

29 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bir şeyleri başarmış olmanın verdiği hava ile her şeyi abartıyorsunuz. Ama daha başarmanız gereken çok şey olduğunu hatırlayın.

30 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızdan bahsetmek, kendinizi ve yapacaklarınızı anlatmak hoşunuza gidebilir. Her tür sorununuza çözüm bulacaksınız. Özel hayatınızdaki değişimler sosyal ortamlarda şansınızı yüksek tutacak.

30 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz.Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. Ortaklaşa kazançların alınabileceği bir sürece başlıyorsunuz. Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Ay, Güneş ve Jüpiter sizin burcunuzda bulunuyor ve Venüs günündesiniz. En değerli günlerden birindesiniz.

30 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 30' 39" R
Ay
Yay
02° 28' 53"
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
26° 02' 12"
Mars
Balık
26° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 14"
Satürn
Balık
16° 12' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 47"
Lilith
Başak
22° 53' 27"
True Node
Koç
15° 32' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>